Vacatures Kaderfuncties Bouw

Wil je graag aan de slag op een kaderfunctie in de Bouw? Dan kunnen wij voor jou bemiddelen bij een bedrijf bij jou in de buurt waar een kaderfunctie beschikbaar is. Kijk snel tussen onze vacatures of jouw baan er tussen staat en reageer!

Vacature Junior) Bouwkundig Inspecteur Omgeving Amsterdam (Fulltime).

(Junior) Bouwkundig inspecteur omgeving Amsterdam( Fulltime).
Ben jij leergierige persoon en opzoek naar een afwisselende en leuke baan, techniek en bouw is een sector waar jij interesse in hebt en affiniteit mee hebt lees dan gauw verder.
Zomaar een week van bouwkundig inspecteur ,
Op maandag kom je binnen op kantoor, pakt een kop koffie, neemt met je collega’s kort het weekend door en vervolgens ga je aan de slag. In de voorgaande week heeft het werkoverleg al plaatsgevonden, dus begin je de nieuwe week met een volledig overzicht.
Dan stap je de auto in en rijdt naar een groot vastgoedcomplex. Tijdens de inspectie breng je daar, samen met een collega, de onderhoudsconditie duidelijk in kaart. Dit kan volgens verschillende inspectiemethoden waaronder de NEN2767, RGD Boei, destructief onderzoek of andere bewezen inspectie methodieken.
Alle elementen worden grondig geïnspecteerd en ben je er niet zeker van dat je ‘de onderste steen boven hebt gehaald’, dan geef je aan dat er vervolgonderzoek nodig is. Het kan zijn dat je collega inspecteurs inschakelt en detail-inspecties laat uitvoeren.
Vervolgens werk je op kantoor jouw rapportage uit, zodat je de opdrachtgever inzicht geeft in de bevindingen van jouw inspectie.
Het uitwerken van inspectiegegevens, het opstellen van de rapportage en bijbehorende inspectieoverzichten beslaan een groot deel van jouw week.
Het vervaardigen van CAD tekeningen en het visualiseren van inspectiegegevens op tekening zijn werkzaamheden die bij jouw functie als bouwkundig onderhoud specialist voorkomen.
Uiteraard waarborg je de hoge kwaliteitsnorm waar wij allemaal voor staan. Dit is namelijk één van onze kernwaarden, die de klanten zo belangrijk vinden.
Je hebt de vrijheid om mee te denken en jezelf en de diensten waaraan je werkt verder te ontwikkelen. Door de week heen krijg je uiteraard alle praktische begeleiding die nodig is.
Vrijdagmiddag sluiten we samen met jou en je collega’s de week af. Dit onder het genot van een hapje en een drankje .

Amsterdam    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
#
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Kalfjeslaan 66, 2623 AJ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf