Vacatures Kaderfuncties Bouw

Wil je graag aan de slag op een kaderfunctie in de Bouw? Dan kunnen wij voor jou bemiddelen bij een bedrijf bij jou in de buurt waar een kaderfunctie beschikbaar is. Kijk snel tussen onze vacatures of jouw baan er tussen staat en reageer!

Vacature Houtrot Specialist/ Timmerman

Voor een project in Gouda zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Houtrot Specialist/ Timmerman. Jij weet op een vakkundige manier aangetast hout te repareren. Je hebt ruime ervaring in het verwijderen van houtrot en repareren door middel van twee componenten pasta. Tevens heb je ervaring om delen van bijvoorbeeld kozijnen te vervangen en te herstellen.

Gouda    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature Glaszetter Rotterdam

Voor een project in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren glaszetter voor zowel de nieuwbouw als renovatie. Jij weet als geen ander hoe je kwaliteit moet leveren. Je werkt zeer nauwkeurig en zelfstandig en zorgt voor vakkundige montage van het glas. Wat ga je nog meer doen?
Inspecteren en opmeten van de kozijnen, Glas op maat snijden, Kozijn klaarmaken, Glas en kit verwijderen, Lijsten plaatsen en Kitten.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature AutoCAD Tekenaar (Haarlem)

Als bouwkundig tekenaar ga je met grote zelfstandigheid werken aan de meest uiteenlopende projecten. Je weet wat er speelt in de bouw en kunt met technisch inzicht de organisatie voorzien van een uitwerking van de bouwwerken. Je komt te werken in een veilige werkomgeving en staat werkplezier hoog in het vaandel. (werklocatie; Haarlem) Je kan tekeningen uitwerken van Voorlopig Ontwerp (VO) naar een Definitief Ontwerp (DO). Je bent verder verantwoordelijk voor; het afstemmen van aangeleverde stukken van verschillende betrokkenen in de uitvoeringsfase, het (zelfstandig) uitwerken en uittekenen van ontwerpen voor de bouw. Als bouwkundig tekenaar begeleid je projecten tijdens de uitvoering. De vertaalslag maken van ontwerp tot bestekfase.
Tevens ben je als bouwkundig tekenaar medeverantwoordelijk voor projecten, vanaf de overdracht richting het projectteam tot en met de oplevering..

Haarlem    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud Poeldijk

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren, vakbekwame Timmerlieden. Het is een project in de omgeving van Poeldijk. Ben jij de timmerman die enthousiast en klaar is voor een nieuwe uitdaging? Heb jij twee rechter handen en wil jij graag aan de slag binnen een dynamische bedrijf? Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

- Alle voorkomende timmerwerkzaamheden;
- Repareren en monteren van deuren, vloeren, kozijnen, daken, trappen, plafonds, wanden,vensterbanken en/of andere (houten) constructies;
- Renovatiewerk in de particuliere sector;
- Controleren van deugdelijkheid en conditie van bestaande (houten) constructies.

Poeldijk    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Dordrecht

Voor deze opdrachtgever zoeken wij een zelfstandige, vakbekwame Onderhoudstimmerman voor een project in Dordrecht. Wij zijn op zoek naar een timmerman die de verantwoording aan kan van zelfstandig werken. Binnen de functie ga je veelal (met partner) richting het project. Binnen de functie ben je verantwoordelijk voor:

- Onderhoudswerkzaamheden;
- Timmer-, stel-, en (op)meetwerkzaamheden;
- Plaatsen van wanden, ramen, kozijnen en deuren;
- Renovatiewerkzaamheden;
- Als timmerman houd je je tevens bezig met isoleren;
- Aanbrengen van hang en sluitwerk.

Dordrecht    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
#
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Taurotoren
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf