Vacatures Timmerman Bauconflex

Vacatures Timmerman

Wil je graag aan de slag als timmerman? Bij Bauconflex ben je aan het juiste adres! Bauconflex is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en intermediair tussen vakmensen en opdrachtgevers. Wij zoeken vakmensen voor diverse bedrijven. Ben jij die vakman die we zoeken? Dan kunnen wij voor jou bemiddelen bij een bedrijf bij jou in de buurt waar een vakman als jij welkom is. Kijk snel tussen onze vacatures of jouw baan er tussen staat en reageer!

Vacature Timmerman Onderhoud ( Leiden)

Onze opdrachtgever is op zoek naar een zelfstandige Timmerman in Onderhoud. Je staat regelmatig zelfstandig op een project (omgeving Leiden), in een bewoonde of bewerkte omgeving, waardoor je over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken. Wat ga je doen? Deuren en ramen afhangen, kozijnen vervangen, deelvervangingen houtrot, dakkapellen plaatsen, plafonds uitraggelen en voorzien van gipsplaten, tussenwanden plaatsen, dakgoten aftimmeren, hang- en sluitwerk vervangen en overige af-timmerwerkzaamheden.

Leiden    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Houtrotspecialist (Rotterdam)

Als timmerman in deze functie ben je gespecialiseerd in het repareren van houtrot. Op dit project verricht je reparaties aan deuren, kozijnen en/of ramen. Je komt samen te werken in een team met andere timmerlieden en/of schilders. Naast de houtrot reparaties ga je ook – indien mogelijk – kleine timmerwerkzaamheden verrichten zoals monteren van deuren, kozijnen, ramen, trappen, plafonds, wanden en/of andere (houten) constructies, Omtrekspelingen corrigeren, Vervangen van hang- en sluitwerk en Kit-werkzaamheden.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman (Den Haag)

Altijd al willen werken bij een groot familiebedrijf met mooie bouwprojecten in de omgeving van Den Haag, Wassenaar en Rijswijk? Heb je ervaring of lijkt het je leuk om funderingen, stelwerk en kozijnen te plaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Natuurlijk ga je binnen de functie (afhankelijk van je ervaring) nog meer doen. Het lijkt je leuk om vakkundig timmerwerkzaamheden uit te voeren, afhankelijk van jouw ervaring, deins je er niet voor terug om (bouw)tekeningen te lezen en uit te voeren. Heb je ervaring in het stellen en plaatsen van kozijnen. Het is mogelijk om in de: renovatie, onderhoud of bijvoorbeeld in de nieuwbouw van woningen of utiliteitsbouw aan de slag te gaan!

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman (Den Haag)

Bauconflex is voor een gerenommeerde en grote opdrachtgever in de regio Den Haag op zoek naar een ervaren onderhoudstimmerman. De uit te voeren werkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen van kozijnen. Je bent een timmerman die zich thuis voelt in renovatie / onderhoud en mutatie! Je kan goed zelfstandig aan de slag. Wat ga je doen?

- Alle voorkomende timmerwerkzaamheden;
- Houtrot herstel;
- Afhangen van deuren;
- Plaatsen van kozijnen;

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Dordrecht

Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor een project in de buurt van Dordrecht een vakman die we fulltime kunnen inzetten op deze timmerklus. ’s Morgens de dag beginnen met een kop koffie en vervolgens de tekening(en) lezen en lekker aan de slag gaan. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken maar ook in een team. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit;
• Kozijnen-, deuren-, wanden-, dakramen- en kapconstructies plaatsen;
• Stellen van profielen en kozijnen;
• Vakkundig verrichten van geveltimmerwerk en aftimmerwerk.

Dordrecht    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Leiden

Ben jij op zoek naar mooi en leuk werk als renovatie timmerman in de buurt van Leiden? De werkzaamheden omvatten voornamelijk timmerwerkzaamheden in de woningbouw en daarnaast de veelvoorkomende kleine(re) klussen. De opdrachtgever vind het belangrijk dat je zelfstandig bent en als een echte timmerman de handen uit de mouwen steekt! Wat ga je precies doen;
- Uitvoeren van onderhouds- renovatie werkzaamheden;
- Plaatsen/vervangen van kozijnen;
- Vloerherstelwerkzaamheden;
- Aftimmer werkzaamheden;
- Eventueel Houtrot herstel.

Leiden    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Houtrot Timmerman (Den Haag)

Werk jij nauwkeurig en precies? Hou je ervan om objecten een nieuw leven in te blazen en heb je ervaring met houtrot reparaties? Dan heb je hier wellicht jouw baan gevonden..
Even iets meer over de functie: Als timmerman in deze functie ben je gespecialiseerd in het repareren van houtrot. Je zult meestal komen te werken op projecten waarbij meerdere reparaties verricht moeten worden aan deuren, kozijnen en/of ramen. Je komt samen te werken in een team met andere timmerlieden en/of schilders. Naast de houtrot reparaties ga je ook – indien mogelijk – kleine timmerwerkzaamheden verrichten zoals monteren van deuren, kozijnen, ramen, trappen, plafonds, wanden en/of andere (houten) constructies. Verder horen de werkzaamheden zoals het verwijderen en herstellen van houtrot aan o.a. ramen, deuren, dorpels en kozijnen, Omtrekspelingen corrigeren, Vervangen van hang- en sluitwerk, Kitwerkzaamheden en Overig (klein) timmerwerk tot jouw werkzaamheden. Wil je direct aan de slag? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman (Den Haag)

Wij zijn per direct op zoek naar een Timmerman/ Voorman voor een project in Den Haag. In deze functie is geen dag hetzelfde, je bent namelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van jouw eigen werkzaamheden. Een greep uit de werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid zijn: Uitvoeren van onderhoud- renovatie werkzaamheden, Plaatsen/vervangen van kozijnen, Vloerherstelwerkzaamheden, Aftimmer werkzaamheden, Keukenrenovaties en Houtrotherstel. Past deze baan nu helemaal bij jou? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen voor de koffie bij onze eerste kennismaking. :-)

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Renovatie Timmerman / Voorman (Zoetermeer)

Wij zijn per direct op zoek naar een Renovatie Timmerman/ Voorman voor een project in Zoetermeer. In deze functie is geen dag hetzelfde, je bent namelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van jouw eigen werkzaamheden. Een greep uit de werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid zijn: Uitvoeren van onderhoud- renovatie werkzaamheden, Plaatsen/vervangen van kozijnen, Vloerherstelwerkzaamheden, Aftimmer werkzaamheden, Keukenrenovaties en Houtrotherstel.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud ( Schiedam)

Onze opdrachtgever is op zoek naar een zelfstandige Timmerman in Onderhoud. Je staat regelmatig zelfstandig op een project (Schiedam), in een bewoonde of bewerkte omgeving, waardoor je over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken. Wat ga je doen? Deuren en ramen afhangen, kozijnen vervangen, deelvervangingen houtrot, dakkapellen plaatsen, plafonds uitraggelen en voorzien van gipsplaten, tussenwanden plaatsen, dakgoten aftimmeren, hang- en sluitwerk vervangen en overige aftimmerwerkzaamheden.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman (Zoetermeer)

Ben jij Onderhoudstimmerman en heb je passie voor het herstellen/renoveren van woningen, panden en andere objecten? Het project is in de omgeving van Zoetermeer en je kunt per direct beginnen. Als onderhoudstimmerman kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken, al dan niet als koppel. Veel voorkomende werkzaamheden zijn het plaatsen van wanden en plafonds, het isoleren van woningen, het aanbrengen van gevelbekleding, het renoveren van kozijnen en diverse andere aftimmerwerkzaamheden. Wij verzekeren je een leuke en afwisselende baan voor een vakman!

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Houtrotspecialist (Delft)

Als timmerman in deze functie ben je gespecialiseerd in het repareren van houtrot. Op dit project verricht je reparaties aan deuren, kozijnen en/of ramen. Je komt samen te werken in een team met andere timmerlieden en/of schilders. Naast de houtrot reparaties ga je ook – indien mogelijk – kleine timmerwerkzaamheden verrichten zoals monteren van deuren, kozijnen, ramen, trappen, plafonds, wanden en/of andere (houten) constructies, Omtrekspelingen corrigeren, Vervangen van hang- en sluitwerk en Kitwerkzaamheden.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor een nieuw project in Zoetermeer een vakman die we fulltime kunnen inzetten op deze timmerklus. ’s Morgens de dag beginnen met een kop koffie en vervolgens de tekening(en) lezen en lekker aan de slag gaan. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken maar ook in een team. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit;

• Kozijnen-, deuren-, wanden-, dakramen- en kapconstructies plaatsen
• Stellen van profielen en kozijnen
• Vakkundig verrichten van geveltimmerwerk en aftimmerwerk.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Zelfstandige Timmerman (Vlaardingen)

Ben jij een zelfstandige timmerman met passie voor renovatie- en onderhoudsprojecten? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en verantwoordelijke Renovatie Timmerman in de bouw op een project in Vlaardingen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan uit VvE onderhoud, binnen de utiliteit en de particuliere sector. Voor deze functie als Renovatie Timmerman wordt verwacht dat je zelfstandig uit de voeten kan en zorg draagt voor dagelijkse taken en werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van timmer- en onderhoudswerkzaamheden op de bouwplaats. Denk aan bijvoorbeeld; Renovaties/ onderhoud verrichten vanaf werktekeningen, Houtrot behandelen, Reparaties van houten constructies (dakconstructies, ramen, kozijnen, deuren, vloeren & wanden), Het construeren, repareren, monteren en demonteren van bouwwerken, Gevelonderhoud/ beplating en overige (renovatie) werkzaamheden!

Vlaardingen    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Houtrotspecialist (Zoetermeer)

Ligt jouw hart bij de bouwsector, ben je productief en heb je kennis van houtrot? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren houtrotspecialist! (Project in Zoetermeer).
Als houtrotspecialist ga je productief te werk. Je controleert steekproefsgewijs de conditie van de kozijnen en deuren. De elementen die van slechte kwaliteit zijn en/of houtrot bevatten, renoveer je, ook zorg je voor een nette afwerking. Voorafgaand van de klus is het voorbereidende werk gedaan en zijn alle materialen aanwezig, zodat jij direct aan het werk kan.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman (Sliedrecht)

Altijd al willen werken bij een groot familiebedrijf met mooie bouwprojecten in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Sliedrecht? Heb je ervaring of lijkt het je leuk om funderingen, stelwerk en kozijnen te plaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Natuurlijk ga je binnen de functie (afhankelijk van je ervaring) nog meer doen. Het lijkt je leuk om vakkundig timmerwerkzaamheden uit te voeren, afhankelijk van jouw ervaring, deins je er niet voor terug om (bouw)tekeningen te lezen en uit te voeren. Heb je ervaring in het stellen en plaatsen van kozijnen. Het is mogelijk om in de: renovatie, onderhoud of bijvoorbeeld in de nieuwbouw van woningen of utiliteitsbouw aan de slag te gaan.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman ( Monster)

Heb jij passie voor het herstellen/renoveren van woningen, panden en andere objecten? Hou je van wat afwisseling en uitdaging in je werk? En wil je werken in de buurt van Monster? Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een all-round timmerman voor een verbouwingsproject in Monster. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van wanden, kozijnen, plafonds en diverse aftimmer-werkzaamheden. Je komt te werken in een enthousiast team met gezellige collega's. Wanneer het werk je bevalt, ga je met het team weer naar het volgende werk. Wellicht wil je er op termijn zelfs in vaste dienst.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Rotterdam

Als Onderhoudstimmerman ben je primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden, hoofdzakelijk aan de gevels van onroerend goed. Hierbij hoort ook de uitvoering van daarmee verband houdend kleinschalig timmerwerk. Je werkt op een project in Rotterdam op basis van eenduidige werkopdrachten en instructies van je voorman of uitvoerder, onder regelmatig toezicht. De voorbereidingen voor het werk zijn getroffen, zoals de aanwezigheid van materialen en hulpmiddelen en de inrichting van de werkplek. Je voert je werkzaamheden veelal zelfstandig uit.

Ben jij deze gemotiveerde Onderhoudstimmerman die fulltime beschikbaar is!? Ben jij de nieuwe collega met twee rechterhanden die wij zoeken, reageer dan snel!

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud/renovatie Rijswijk

Als timmerman op een project in Rijswijk werk je aan een onderhoud-en renovatieproject. Naast het timmerwerk, ben je ook wel eens bezig met het vervangen van tegels of het oplossen van een lekkage. Je helpt waar het nodig is en je bent het gezicht op de werklocatie voor klanten en/of omwonenden. Als timmerman werk je voornamelijk zelfstandig. Je hebt veel contact met de uitvoerder en met het projectteam. Dit projectteam bestaat uit een werkvoorbereider, uitvoerder en werkvoorbereider. Als timmerman weet jij immers je vakmanschap overal in te zetten!

Rijswijk    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud & Renovatie (Zoetermeer)

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf en op zoek naar een ervaren timmerman in de onderhoud en renovatie voor een project in Zoetermeer. In de functie van timmerman is het essentieel dat je beschikt over aantoonbare werkervaring en dat je tekening kan lezen. Tevens ben je dienstverlenend en flexibel ingesteld. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit:

- Vanaf werktekening onderhoud en renovaties verrichten;

- Bouwwerken construeren, repareren, monteren en demonteren;

- Repareren van houten constructies; kozijnen, ramen, deuren, dakconstructies,
wanden en vloeren.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer

# Pagina 1 van 3
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Taurotoren
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf