Vacatures Timmerman Bauconflex

Vacatures Timmerman

Wil je graag aan de slag als timmerman? Bij Bauconflex ben je aan het juiste adres! Bauconflex is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en intermediair tussen vakmensen en opdrachtgevers. Wij zoeken vakmensen voor diverse bedrijven. Ben jij die vakman die we zoeken? Dan kunnen wij voor jou bemiddelen bij een bedrijf bij jou in de buurt waar een vakman als jij welkom is. Kijk snel tussen onze vacatures of jouw baan er tussen staat en reageer!

Vacature Onderhoudstimmerman Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor een nieuw project in Zoetermeer een vakman die we fulltime kunnen inzetten op deze timmerklus. ’s Morgens de dag beginnen met een kop koffie en vervolgens de tekening(en) lezen en lekker aan de slag gaan. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken maar ook in een team. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit;

• Kozijnen-, deuren-, wanden-, dakramen- en kapconstructies plaatsen
• Stellen van profielen en kozijnen
• Vakkundig verrichten van geveltimmerwerk en aftimmerwerk.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Zelfstandige Timmerman (Vlaardingen)

Ben jij een zelfstandige timmerman met passie voor renovatie- en onderhoudsprojecten? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en verantwoordelijke Renovatie Timmerman in de bouw op een project in Vlaardingen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan uit VvE onderhoud, binnen de utiliteit en de particuliere sector. Voor deze functie als Renovatie Timmerman wordt verwacht dat je zelfstandig uit de voeten kan en zorg draagt voor dagelijkse taken en werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van timmer- en onderhoudswerkzaamheden op de bouwplaats. Denk aan bijvoorbeeld; Renovaties/ onderhoud verrichten vanaf werktekeningen, Houtrot behandelen, Reparaties van houten constructies (dakconstructies, ramen, kozijnen, deuren, vloeren & wanden), Het construeren, repareren, monteren en demonteren van bouwwerken, Gevelonderhoud/ beplating en overige (renovatie) werkzaamheden!

Vlaardingen    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Houtrotspecialist (Zoetermeer)

Ligt jouw hart bij de bouwsector, ben je productief en heb je kennis van houtrot? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren houtrotspecialist! (Project in Zoetermeer).
Als houtrotspecialist ga je productief te werk. Je controleert steekproefsgewijs de conditie van de kozijnen en deuren. De elementen die van slechte kwaliteit zijn en/of houtrot bevatten, renoveer je, ook zorg je voor een nette afwerking. Voorafgaand van de klus is het voorbereidende werk gedaan en zijn alle materialen aanwezig, zodat jij direct aan het werk kan.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman (Sliedrecht)

Altijd al willen werken bij een groot familiebedrijf met mooie bouwprojecten in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Sliedrecht? Heb je ervaring of lijkt het je leuk om funderingen, stelwerk en kozijnen te plaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Natuurlijk ga je binnen de functie (afhankelijk van je ervaring) nog meer doen. Het lijkt je leuk om vakkundig timmerwerkzaamheden uit te voeren, afhankelijk van jouw ervaring, deins je er niet voor terug om (bouw)tekeningen te lezen en uit te voeren. Heb je ervaring in het stellen en plaatsen van kozijnen. Het is mogelijk om in de: renovatie, onderhoud of bijvoorbeeld in de nieuwbouw van woningen of utiliteitsbouw aan de slag te gaan.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman ( Monster)

Heb jij passie voor het herstellen/renoveren van woningen, panden en andere objecten? Hou je van wat afwisseling en uitdaging in je werk? En wil je werken in de buurt van Monster? Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een all-round timmerman voor een verbouwingsproject in Monster. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van wanden, kozijnen, plafonds en diverse aftimmer-werkzaamheden. Je komt te werken in een enthousiast team met gezellige collega's. Wanneer het werk je bevalt, ga je met het team weer naar het volgende werk. Wellicht wil je er op termijn zelfs in vaste dienst.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Rotterdam

Als Onderhoudstimmerman ben je primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden, hoofdzakelijk aan de gevels van onroerend goed. Hierbij hoort ook de uitvoering van daarmee verband houdend kleinschalig timmerwerk. Je werkt op een project in Rotterdam op basis van eenduidige werkopdrachten en instructies van je voorman of uitvoerder, onder regelmatig toezicht. De voorbereidingen voor het werk zijn getroffen, zoals de aanwezigheid van materialen en hulpmiddelen en de inrichting van de werkplek. Je voert je werkzaamheden veelal zelfstandig uit.

Ben jij deze gemotiveerde Onderhoudstimmerman die fulltime beschikbaar is!? Ben jij de nieuwe collega met twee rechterhanden die wij zoeken, reageer dan snel!

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud/renovatie Rijswijk

Als timmerman op een project in Rijswijk werk je aan een onderhoud-en renovatieproject. Naast het timmerwerk, ben je ook wel eens bezig met het vervangen van tegels of het oplossen van een lekkage. Je helpt waar het nodig is en je bent het gezicht op de werklocatie voor klanten en/of omwonenden. Als timmerman werk je voornamelijk zelfstandig. Je hebt veel contact met de uitvoerder en met het projectteam. Dit projectteam bestaat uit een werkvoorbereider, uitvoerder en werkvoorbereider. Als timmerman weet jij immers je vakmanschap overal in te zetten!

Rijswijk    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud & Renovatie (Zoetermeer)

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf en op zoek naar een ervaren timmerman in de onderhoud en renovatie voor een project in Zoetermeer. In de functie van timmerman is het essentieel dat je beschikt over aantoonbare werkervaring en dat je tekening kan lezen. Tevens ben je dienstverlenend en flexibel ingesteld. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit:

- Vanaf werktekening onderhoud en renovaties verrichten;

- Bouwwerken construeren, repareren, monteren en demonteren;

- Repareren van houten constructies; kozijnen, ramen, deuren, dakconstructies,
wanden en vloeren.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman / Houtrotspecialist (regio Oosterhout)

Kan jij strakke houten kozijnen maken?

Onze opdrachtgever heeft een mooie klus in de buurt van Oosterhout waarvoor wij op zoek zijn naar een ervaren Timmerman/Houtrotspecialist. Naast dat je bezig bent met diverse reguliere timmerwerkzaamheden voer je tevens houtrotreparaties uit. Als Timmerman voer je taken uit als deze; het afhangen van deuren, het plaatsen van hang- en sluitwerk en het vervangen van stijlen in kozijnen. Al met al een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is!

Noord Brabant    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Allround Timmerman Rotterdam

Voor een project in Rotterdam zijn wij op zoek naar een vakbekwame en ervaren Timmerman. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden, hoofdzakelijk aan de gevels van onroerend goed. Hierbij hoort ook de uitvoering van daarmee verband houdend kleinschalig timmerwerk en het monteren van deuren en ramen incl. het beglazen daarvan.

In verband met de toename van bouwkundige werkzaamheden is er steeds meer behoefte aan ondersteuning van de Uitvoerder Bouwkundig Onderhoud. Denk hierbij aan het inspecteren van bouwelementen, het inventariseren van houtrot en het inmeten van te vervangen onderdelen. De resultaten lever je vervolgens aan zodat de werkzaamheden gecalculeerd kunnen worden en de juiste onderdelen besteld kunnen worden. Zodra de bestelde materialen in huis zijn, zet je ze klaar voor transport naar de werken.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Allround Timmerman (Voorschoten)

Heb jij ervaring als timmerman of volg je de BBL-opleiding tot timmerman? Wil je graag werken in een klein team bij veelal particuliere projecten? Wij hebben een 'Timmer opdracht' in de buurt van Wassenaar. Als allround (leerling) timmerman werk je aan een groot project in een team. De opdracht staat in het teken van houtbewerking. Je houdt je dagelijks bezig met diverse timmerwerkzaamheden waarbij je secuur en met oog voor kwaliteit aan het werk gaat. Er is veel ruimte voor ontwikkeling. Wat ga je precies doen?
- Het uitvoeren van alle voorkomende timmerwerkzaamheden;
- renovatie timmerwerkzaamheden;
- het monteren van houten daken, vloerconstructies, aftimmeren en stellen van deuren, ramen en kozijnen en nog veel meer.

Wassenaar    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud, Delft

Werk je graag in timmeronderhoud en ben je handig in je vak, lees de vacature even door om te zien of je de geschikte timmerman bent die onze opdrachtgever zoekt. Deze opdrachtgever heeft opdrachten voor particulieren en vele opdrachten voor woningcorporaties, beide in het teken van houtbewerking. Je houdt je dagelijks bezig met diverse timmerwerkzaamheden waarbij je secuur en met oog voor kwaliteit aan het werk gaat. Op dit moment is er in Delft vraag naar een vakbekwame Timmerman.

Wat ga je doen?
- Het uitvoeren van alle voorkomende timmerwerkzaamheden;
- Renovatie timmerwerkzaamheden;
- Het lezen van technische tekeningen en vertalen naar werkzaamheden;
- Het monteren van houten daken, vloerconstructies, aftimmeren en stellen van deuren, ramen en kozijnen en nog veel meer.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman (Schiedam)

Ben jij een gemotiveerde en vakbekwame Timmerman? En ben je op zoek naar een baan in de omgeving van Rotterdam? Als timmerman ga je aan de slag bij een groot bouwbedrijf. Het project waar je gaat werken is in Schiedam. Het is de bedoeling dat je zelfstandig projecten kan oppakken. Wat je nog meer gaat doen?
- Renovatie & onderhoudswerkzaamheden;
- Mutatie- en planmatig onderhoud;
- Verhelpen van storingen;
- Houtrotherstel.

Schiedam    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman (Leiden)

Ben jij een timmerman met passie voor het herstellen/renoveren van woningen, panden en andere objecten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jij zorgt ervoor dat het pand er weer als nieuw uit gaat zien.

Als renovatie en onderhoudstimmerman op het project in Leiden, kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Veel voorkomende werkzaamheden zijn plaatsen van wanden, plafonds uitraggelen, isoleren van woningen, gevelbekleding aanbrengen, kozijnenrenovatie en diverse aftimmerwerkzaamheden. Een leuke en afwisselende baan voor een vakman!

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Mutatietimmerman (Den Haag)

Voor dit grote familiebedrijf in Den Haag, zijn we op zoek naar een Mutatietimmerman die zich kan redden met allerlei verschillende soorten werkzaamheden voor woningbouwverenigingen. Van het repareren van deuren, keukenblok, tot gesprongen waterleidingen, gebroken tegels, versleten rubbertjes, een kapot slot, lekkende kranen, ruitjes, etc. Ben jij een timmerman die zelfstandig kan werken en secuur te werk gaat en lijkt jou dit een leuke, afwisselende baan? Neem dan contact met ons op!

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud (Schipluiden)

Wij zijn begonnen met een nieuw project in Midden Delfland. Op dit project zoeken wij nog een ervaren en vakbekwame Onderhoudstimmerman. Als Onderhoudstimmerman ben je primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden, hoofdzakelijk aan de gevels van onroerend goed. Hierbij hoort ook de uitvoering van kleinschalig timmerwerk. Je werkt op basis van werkopdrachten en instructies van je voorman of uitvoerder. De voorbereidingen voor het werk zijn getroffen, zoals de aanwezigheid van materialen en hulpmiddelen en de inrichting van de werkplek. Je voert je werkzaamheden veelal zelfstandig uit. We zoeken een gemotiveerde, accurate timmerman. (in de omgeving van Schipluiden).

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman (Ridderkerk)

Als Onderhoudstimmerman ben je primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden, hoofdzakelijk aan de gevels van onroerend goed. Hierbij hoort ook de uitvoering van kleinschalig timmerwerk. Daarnaast kan het voorkomen dat je verwante werkzaamheden uitvoert, zoals basis schilderwerk en glas zetten. Je werkt op basis van werkopdrachten en instructies van je voorman of uitvoerder. De voorbereidingen voor het werk zijn getroffen, zoals de aanwezigheid van materialen en hulpmiddelen en de inrichting van de werkplek. Je voert je werkzaamheden veelal zelfstandig uit. We zoeken een gemotiveerde, accurate en vakbekwame timmerman. (in de omgeving van Ridderkerk).

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud Gezocht!

Wij zoeken een ervaren Onderhoudstimmerman die passie heeft voor het herstellen/renoveren van woningen en panden. De opdracht is in de omgeving van Den Haag. Je zorgt ervoor dat het pand er weer als nieuw uit gaat zien. Als onderhoudstimmerman kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Veel voorkomende werkzaamheden zijn o.a; het plaatsen van wanden, isoleren van woningen, gevelbekleding aanbrengen, kozijnenrenovatie en diverse af-timmerwerkzaamheden. Een leuke en afwisselende baan voor een echte vakman!

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Zwijndrecht

Voor deze gerenommeerde opdrachtgever uit Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een ervaren Onderhoudstimmerman / Houtrotsaneerder voor een project in Gouda. Naast de reguliere onderhoudstimmerwerkzaamheden (afhangen van deuren, hang- en sluitwerk en montage van boeidelen) komt tevens het repareren van houtrot aan bod. Hier heb je ook al ruime ervaring mee. Een afwisselende, zelfstandige functie. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of heb je vragen over deze vacature, neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard mag je je cv mailen naar

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Den Haag

Bauconflex is voor een gerenommeerde en grote opdrachtgever in de regio Den Haag op zoek naar een ervaren onderhoudstimmerman. De uit te voeren werkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen van kozijnen. Je bent een timmerman die zich thuis voelt in renovatie / onderhoud en mutatie! Je kan goed zelfstandig aan de slag. Wat ga je doen?

- Alle voorkomende timmerwerkzaamheden;
- Houtrot hersel;
- Afhangen van deuren;
- Plaatsen van kozijnen;

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer

# Pagina 1 van 2
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Taurotoren
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf