Vacature-overzicht Bauconflex

Wil je graag aan de slag als Timmerman, Loodgieter, Schilder of Elektriciën? Dan kunnen wij voor jou bemiddelen bij een bedrijf bij jou in de buurt waar deze functies beschikbaar zijn. Kijk snel tussen onze vacatures of jouw baan er tussen staat en reageer!

Vacature Bouwkundig Inspecteur

Bouwkundig Inspecteur

Het is maandagochtend. Je stapt naar binnen in ons kantoor, gelegen in het Haarlemse industriegebied de Waarderpolder.
De koffie staat al klaar. Je neemt even met je collega’s het weekend door. Daarna start je met het bekijken van de e-mail en de agenda voor de komende week.
Dan stap je de auto in en rijd je naar een groot vastgoedcomplex in de buurt van Haarlem. Tijdens de inspectie breng je daar, samen met een Bouwkundig inspecteur collega de onderhoudsconditie duidelijk in kaart. Dit kan volgens verschillende inspectiemethoden waaronder de NEN2767, RGD Boei, destructief onderzoek of andere bewezen inspectie methodieken.
Zijn alle elementen grondig geïnspecteerd en ben je er zeker van dat je ‘de onderste steen boven hebt’ of dat er nog vervolg onderzoek nodig is? Het kan zijn dat je collega bouwkundige inspecteurs inschakelt en detail inspecties laat uitvoeren. Vervolgens werk je op het kantoor in Haarlem jouw rapportage uit zodat je de opdrachtgever inzicht geeft in de bevindingen van jouw bouwkundige inspectie.
Het vervaardigen van CAD tekeningen en het visualiseren van inspectiegegevens op tekening zijn werkzaamheden die bij jou functie als Bouwkundige inspecteur ook voorkomen.
Uiteraard waarborg je de hoge kwaliteitsnorm waar jullie allemaal voor staan dit is namelijk jullie kernwaarden die jullie klanten zo belangrijk vinden.
Een keer per week is er een werkoverleg op ons kantoor in Haarlem . Streven is dit kort en effectief te doen. Agendapunten: de werkverdeling, klantcontacten, de planning, bekijken waar je tegen aan loopt of juist niet. Brainstormen zodat duidelijk is hoe alles loopt. Jouw initiatieven en ideeën worden juist op prijs gesteld!
Je hebt voldoende vrijheid om mee te denken en jezelf en de diensten waaraan je werkt verder te ontwikkelen. Door de week heen krijg je uiteraard alle praktische begeleiding die nodig is.
Vrijdagmiddag sluiten we samen met jou en je collega's de week af. Dit onder het genot van een hapje en een drankje op ons kantoor in Haarlem .
Spreekt jou dit aan? Zie jij deze werkweek voor je en wordt je daar blij van.
Lees dan verder wat voor skills we van je verwachten.

Noord Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Timmerman (Onderhoud) Den Haag

Ben jij een ervaren en gepassioneerde onderhoudstimmerman met tevens ervaring in houtrot saneren? Voor een bedrijf uit Den Haag zoeken wij een zelfstandige onderhoudstimmerman. Je weet van aanpakken en vind het geen probleem om zo nu en dan alleen op deze klus te staan. Natuurlijk zijn er collega's in de buurt, maar zij staan een deurtje verder. Het is een baan met veel afwisseling, zelfstandigheid en uitdagende werkzaamheden. Precies iets voor jou? Reageer vandaag nog door je cv te mailen naar

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Delft.

Voor een grote opdrachtgever in de omgeving Delft zijn wij op zoek naar een zelfstandige schilder die alle fijne kneepjes van het vak kent. De opdrachtgever waar je aan de slag gaat houdt zich bezig met uitvoeren, renoveren en onderhouden van alle voorkomende binnen- en buitenschilderwerken. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf en zij vinden uitmuntende service belangrijk.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?
- Allereerst afplakken natuurlijk, schuren en lakken;
- Je kan advies geven wat betreft kleurgebruik en materiaalgebruik;
- Behandelen van kleine houtrot reparaties;
- En tot slot lever je het werk spik en span af!

Delft    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Onderhouds Timmerman

123

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Houtrotsaneerder (Rotterdam)

Voor een project in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Houtrotsaneerder. Jij weet op een vakkundige manier aangetast hout te repareren. Je hebt ruime ervaring in het verwijderen van houtrot en repareren door middel van twee componenten pasta. Tevens heb je ervaring om delen van bijvoorbeeld kozijnen te vervangen en te herstellen, verwijderen en herstellen van houtrot aan onder andere ramen, deuren, dorpels en kozijnen. Daarnaast corrigeer je de omtrekspeling van ramen en deuren, vervang je hang- en sluitwerk en kit je het werk netjes af. Al met al ben je een vakkundige Houtrotsaneerder met kennis van en ervaring met alle facetten van dit specifieke herstelwerk.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Houtrotsaneerder Delft

Wij zijn op zoek naar een timmerman/houtrotsaneerder voor een langdurig project in Delft. Er word je gevarieerd werk aangeboden op het gebied van het verwijderen van houtrot en het herstellen van onder andere kozijnen, deuren, ramen en dorpels. Daarnaast corrigeer je de omtrekspeling van ramen en deuren, vervang je hang- en sluitwerk en je kit het werk netjes af. Al met al ben je een vakkundige Houtrotsaneerder met kennis en ervaring van alle facetten binnen het hout herstelwerk.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Houtrotsaneerder

Voor een grote klus zijn wij op zoek naar ervaren, vakbekwame houtrotsaneerders. Het project zal starten in juni a.s., tot medio december.


Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Houtrot Saneerder / Timmerman

Wij zijn op zoek naar ervaren, vakbekwame houtrot saneerders. Het project zal starten in juni a.s., tot medio december. Je bent voornamelijk bezig met het onderhoud plegen aan woningen en utiliteit bouw. Denk hierbij aan timmeren , houtrot saneren , schilderen en dergelijke.


Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Gevelreiniger (Woerden)

Als Gevelreiniger / allround medewerker ben je inzetbaar voor allerlei verschillende klussen, hierbij kun je denken aan gevels reinigen, voegen, steigers bouwen, etc. Afhankelijk van de klus waarop jij ingezet wordt, zijn stoffige of hoge omgevingen geen uitzondering. Door jouw proactieve houding ben je een waardevolle aanvulling voor jouw collega('s) en hebben zij veel steun aan jouw hulp.
Welke werkzaamheden kom je vooral tegen?
- Voeg- en metselwerk;
- Gevels reinigen & impregneren;
- Steigers bouwen;
- Vernieuwen kit- en voeg-afdichtingen.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Calculator (Bouwkundig)

Ben jij iemand die zijn projecten van A tot Z onder controle heeft?

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als calculator zul je ondersteuning bieden aan de uitvoerders, in de eerste plaats voor het voortraject, denk hierbij aan inmeten en een inschatting maken van bouwkundige projecten. Daarnaast ga je een werkplan uitschrijven en maak je berekeningen van prijzen voor offertes, waar nodig co-makers inschakelen. Volgt er een opdracht dan moet er worden ingekocht, gepland en geregistreerd. Tijdens de uitvoering ondersteun je tevens de uitvoerders bij de coördinatie van de Bouwkundige werkzaamheden. Is het 100% een bouwkundige opdracht dan fungeer je tevens als uitvoerder. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de operationeel manager.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Inspecteur Vastgoed Onderhoud

Het is maandagochtend. Je stapt naar binnen in ons kantoor, gelegen in Haarlemse industriegebied de Waarderpolder. De koffie staat al klaar. Je neemt even met je collega’s het weekend door. Daarna kruip je achter de computer even de mail doornemen. Een keer per week is er een werkoverleg. Streven is dit kort en effectief te doen. Agendapunten: de werkverdeling, klantcontacten, de planning, bekijken waar je tegen aan loopt of juist niet. Brainstormen zodat duidelijk is hoe alles loopt. Jouw initiatieven en ideeën worden juist op prijs gesteld.

Dan stap je de auto in en rijd naar een groot onderhoudsproject, alles moet daar goed in kaart gebracht worden betreft houtrotschades en andere gebreken aan de woningen. Heb je alles goed in kaart gebracht, dan wordt alles uitgewerkt op kantoor en schrijf je een advies voor de klant uit. Het uitwerken of vervaardigen van Bouwtekening in autocad zijn werkzaamheden die bij jou functie als vastgoed onderhoudsadviseur ook voorkomen.

Uiteraard waarborg je de hoge kwaliteitsnorm waar jullie allemaal voor staan dit is namelijk jullie kernwaarden die jullie klant zo belangrijk vind. Je hebt voldoende vrijheid om mee te denken en jezelf en de diensten waaraan je werkt verder te ontwikkelen. Door de week heen krijg je uiteraard alle praktische begeleiding die nodig is. Vrijdagmiddag sluiten we samen met jou en je collega's de week af. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.

Spreekt jou dit aan? Zie jij deze werkweek voor je en word je daar blij van?
Lees dan verder wat voor skills we van je verwachten.

Jouw Job:
In deze functie ben je betrokken bij het inmeten, inspecteren en opstellen van rapportages. Deze zijn voornamelijk bedoeld voor planmatige onderhoudsprojecten. Ook voer je diverse soorten inspecties uit en leg je de gegevens vast op tekening. Stel daarbij behorende adviezen op. Het is belangrijk dat je een kritische blik hebt en bouwkundige gebreken kan waarnemen.
Uiteindelijk zullen door jou gegeven adviezen er toe leiden dat bedrijven met een correcte budget onderhoud plegen aan gebouwen die dan jaren weer meekunnen.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Verkeersregelaar (Bodegraven)

Als verkeersregelaar houdt je van afwisseling en werk je veel in teamverband. Elke dag is weer anders. Naast overdag is er een mogelijkheid om in de avond en nacht te werken. Je hebt in deze verantwoordelijke functie rekening te houden met meerdere partijen om je heen. Hierbij moet je denken aan weggebruikers, omstanders, wegwerkers en natuurlijk jezelf en je collega’s. Het gaat tenslotte om een goede verkeersdoorstroming en veiligheid op de werkplek. Een verkeersregelaar kan Kordaat handelen en communiceren met tact en slimheid.
Je houdt je als verkeersregelaar bezig met de volgende taken:
– Verkeersstromen begeleiden tijdens bouwwerkzaamheden en/of evenementen;
– Uniforme aanwijzingen zoals stop- en oprijdtekens geven aan verkeersdeelnemers.

Gouda    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Schoonmaakmedewerker / Bouwopruimer (Woerden)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar schoonmakers, Bouwopruimers voor diverse schoonmaakwerk o.a. portieken, trappenhuizen, galerijen van wooncomplexen, Opleveringsschoonmaak verbouwde woningen en bouwplaatsen. Wij zijn op zoek naar een zelfstandig persoon en weet je van aanpakken. Middels professionele schoonmaakchemie en methoden zorg je voor een zichtbaar beter eindresultaat. Het beheersen van de Nederlandse taal is een pre. Verder bieden wij een leuke werkomgeving met prettige collega's en een vergoeding conform CAO!

Gouda    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Projectleider Bouw En Onderhoud.

Als projectleider heb je een uitdagende en verantwoordelijke functie. 50% van de tijd werk je binnen op kantoor en de andere 50% ben je onderweg en op locatie van de projecten. De projecten richten zich met name op kleinschalige nieuwbouw en onderhoud. Daarnaast houdt je je ook bezig met planmatig onderhoud van een groot aantal woningen. Als projectleider bouw heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
- Aansturen van bouwpersoneel;
- Planningen maken voor de timmermannen en monteurs;
- Beheer en bewaking van budgetten;
- Kwaliteitscontrole;
- Bouwvergaderingen bijwonen;
- Contact met opdrachtgevers, gemeenten en bouwpersoneel.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Calculator Bouw (Den Haag)

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een ervaren calculator nieuwbouw en verbouw. De functie van ervaren calculator bestaat onder andere uit het maken en controleren van calculaties voor projecten in de sector nieuwbouw en verbouw. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit berekenen van meer-/minderwerken, het uitwerken van offertes, het aanvragen van prijzen van materiaal, materieel en onderaannemers, het verzorgen van gegevens ten behoeve van nacalculaties en het ondersteunen van de werkvoorbereiding. Je rapporteert direct aan het hoofd van de afdeling. Als calculator ben je ook te vinden op de projecten, waarbij je werken opneemt.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Uitvoerder Bouw (Rotterdam)

Voor onze opdrachtgever in de regio Den Haag / Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder Bouw. In jouw rol als uitvoerder Bouw/ renovatie ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en aansturen van bouwkundige renovatieprojecten. Je hebt al mooie renovatieprojecten op je naam staan. Wat ga je nog meer doen als uitvoerder?
- Opname van renovatieprojecten in de regio Den Haag/ Rotterdam;
- Planningen en organisatie regelen;
- De verantwoordelijkheid voor het aansturen van diverse bouwprojecten dragen;
- Uitvoeringen begeleiden;
- Leiding geven aan bouwplaatspersoneel;
- Contact onderhouden met bewoners.

Wil je meer weten over deze functie van uitvoerder renovatie in de bouw? Neem gerust contact met ons op!

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Projectleider Vastgoedonderhoud

Onze opdrachtgever zoekt een projectleider met ervaring in Vastgoedonderhoud.
Samen met 3 man sterk vorm je het kader van dit bedrijf, bestaande uit de directeur en Calculator.
Hier worden dagelijks beslissingen genomen, problemen getackeld en aanvragen tot opdrachten verworven. Als projectleider ga jij onderdeel uitmaken van dit team. Jouw werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van projecten; Je managet de planning, kwaliteit en budget van projecten. Daarnaast voer je een startwerk gesprek en ben je een echte ‘Peoplemanager’ die de medewerkers weet te motiveren maar als nodig ook duidelijk zijn grenzen stelt. Tevens adviseer je klanten en hou je ‘meer en minder werk’ staten bij; uiteraard in samenwerking met de directeur en calculator.

Dordrecht    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Chauffeur / Bezorger Den Haag

Als chauffeur/ bezorger ben je verantwoordelijk voor het correct afleveren van keukenblokken bij huurwoningen in de omgeving van Den Haag. Onze opdrachtgever zoekt een chauffeur op ZZP basis en iemand die zelfstandig is met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het is de bedoeling dat je de keukenblokken ophaalt bij de loods van onze opdrachtgever (Rotterdam) en deze vervolgens wekelijks bezorgd op het desbetreffende adres in Den Haag. Je zet het pakket klaar voor de timmerlieden op deze opdracht. Naar verwachting duurt dit project 2 tot 2,5 jaar met een uurtarief van €25. Heb je interesse? Neem dan gauw contact met ons op. Of stuur je CV naar .

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Algemeen Gevelwerker (Den Haag)

Onze opdrachtgever is een bekende op het gebied van gevelonderhoud in de regio Haaglanden.
Wegens uitbreiding is het bedrijf hard op zoek naar gevelwerkers / voegers om het team te versterken. Je kan goed zelfstandig werken en bent een harde werker met de juiste instelling. Wat ga je doen? Het uitslijpen/boren van de oude voegen, Het onderhouden en behandelen van voegen, Het toepassen van verschillende soorten voegen en Overige gevelwerkzaamheden.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Kitter (Rotterdam)

Heb jij ervaring als allround kitter en laat jij geen naad ongedekt? Wij zijn op zoek naar een allround kitter voor een opdrachtgever dat kit-voegen nieuw aanbrengt en oude kit-voegen vervangt. Deze klus bevindt zich op een project in Rotterdam. Als Kitter heb je ervaring met; vervangen van slabvoegen, nieuwe kit-voegen aanbrengen tussen kozijnen en metselwerk, kitten van marmeren beplating tussen aluminium kozijnen, kitten van betonnen muur-afdekkers.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Elektromonteur (Rijswijk)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandig Elektromonteur. (in de buurt van Rijswijk) In deze functie werkt u aan diverse soorten elektrotechnische installaties in de utiliteit, industrie of woningbouw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het plaatsen van schakelmateriaal, leidingwerk, verlichting, voeding, telecommunicatie, netwerken, inbraaksignalering etc.. U heeft dus vaak te maken met sterk- en zwakstroominstallaties. De werkzaamheden betreffen zowel nieuwbouw als renovatie.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    ElektricienLees meer
Vacature Elektromonteur Rotterdam

Ben jij spanning altijd de baas? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige, vakbekwame Elektricien. Zet je vakmanschap in voor een mooi project. Het is een klus voor langere tijd in Rotterdam, met een salaris conform CAO Kleinmetaal en opleidingsmogelijkheden.

Als elektricien installeer je elektrotechnische installaties. Dat betekent dat jij:
- Installeert, onderhoud, test en repareert;
- Bijstellingen verricht;
- Vooral aan de slag gaat met elektromechanische installaties, apparaten, bedradingen en schakelmateriaal.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    ElektricienLees meer
Vacature Ervaren Loodgieter/Klussenier Delft

Ben jij een allround Loodgieter / Klussenier met ervaring? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een handyman met vele jaren vak-ervaring. Je weet precies wat dit vak inhoudt en laat dit dan ook zien. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
- Loodgieterswerkzaamheden (water- en gasleiding);
- Cv-onderhoud, installatie en (spoed)reparaties;
- Reparatie van leidingen en afvoeren;
- Lekkages en verhelpen bevroren waterleiding;
- Onderhoud en reparatie aan het sanitair in en om de woning;
- Installatie van gas-, waterleidingen in een nieuwe keuken;
- Radiatoren en beugels demonteren en monteren;
- Demonteren van 'wcd;
- Herstel van spatwanden.
Kortom een breed takenpakket waar jij wel raad mee weet! Kan je direct aan de slag en wil je voor een lange periode aan het werk? Neem gerust contact met mij op! Je mag ook je cv mailen naar .

Delft    Tijdelijke overeenkomst    InstallatiemonteurLees meer
Vacature Loodgieter/Installatiemonteur IJmuiden

Om het team van loodgieters te versterken zijn wij op korte termijn op zoek naar een ervaren, vakbekwame Loodgieter, regio IJmuiden. In de functie van loodgieter ben je verantwoordelijk voor reguliere werkzaamheden in de installatietechniek. Je monteert, installeert en repareert leidingsinstallaties, fittingen en verbindingsstukken van verwarmingssystemen, water- en afvoersystemen. Waar nodig verricht je mogelijk ook onderhoudswerkzaamheden. Het betreft veelal Particuliere projecten in het hogere segment.

Noord Holland    Tijdelijke overeenkomst    InstallatiemonteurLees meer
Vacature Installatiemonteur Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Installatiemonteur in de buurt van Zoetermeer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van het sanitair of vervanging van leidingwerk. Je verzorgt rioleringswerkzaamheden en overige voorkomende loodgieters-werkzaamheden. Tevens voer je onderhouds- en inspectiewerkzaamheden aan daken uit. Ervaring in de CV-installatie is een pré.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    InstallatiemonteurLees meer
Vacature Houtrot Specialist/ Timmerman

Voor een project in Gouda zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Houtrot Specialist/ Timmerman. Jij weet op een vakkundige manier aangetast hout te repareren. Je hebt ruime ervaring in het verwijderen van houtrot en repareren door middel van twee componenten pasta. Tevens heb je ervaring om delen van bijvoorbeeld kozijnen te vervangen en te herstellen.

Gouda    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature Glaszetter Rotterdam

Voor een project in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren glaszetter voor zowel de nieuwbouw als renovatie. Jij weet als geen ander hoe je kwaliteit moet leveren. Je werkt zeer nauwkeurig en zelfstandig en zorgt voor vakkundige montage van het glas. Wat ga je nog meer doen?
Inspecteren en opmeten van de kozijnen, Glas op maat snijden, Kozijn klaarmaken, Glas en kit verwijderen, Lijsten plaatsen en Kitten.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature AutoCAD Tekenaar (Haarlem)

Als bouwkundig tekenaar ga je met grote zelfstandigheid werken aan de meest uiteenlopende projecten. Je weet wat er speelt in de bouw en kunt met technisch inzicht de organisatie voorzien van een uitwerking van de bouwwerken. Je komt te werken in een veilige werkomgeving en staat werkplezier hoog in het vaandel. (werklocatie; Haarlem) Je kan tekeningen uitwerken van Voorlopig Ontwerp (VO) naar een Definitief Ontwerp (DO). Je bent verder verantwoordelijk voor; het afstemmen van aangeleverde stukken van verschillende betrokkenen in de uitvoeringsfase, het (zelfstandig) uitwerken en uittekenen van ontwerpen voor de bouw. Als bouwkundig tekenaar begeleid je projecten tijdens de uitvoering. De vertaalslag maken van ontwerp tot bestekfase.
Tevens ben je als bouwkundig tekenaar medeverantwoordelijk voor projecten, vanaf de overdracht richting het projectteam tot en met de oplevering..

Haarlem    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud Poeldijk

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren, vakbekwame Timmerlieden. Het is een project in de omgeving van Poeldijk. Ben jij de timmerman die enthousiast en klaar is voor een nieuwe uitdaging? Heb jij twee rechter handen en wil jij graag aan de slag binnen een dynamische bedrijf? Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

- Alle voorkomende timmerwerkzaamheden;
- Repareren en monteren van deuren, vloeren, kozijnen, daken, trappen, plafonds, wanden,vensterbanken en/of andere (houten) constructies;
- Renovatiewerk in de particuliere sector;
- Controleren van deugdelijkheid en conditie van bestaande (houten) constructies.

Poeldijk    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Dordrecht

Voor deze opdrachtgever zoeken wij een zelfstandige, vakbekwame Onderhoudstimmerman voor een project in Dordrecht. Wij zijn op zoek naar een timmerman die de verantwoording aan kan van zelfstandig werken. Binnen de functie ga je veelal (met partner) richting het project. Binnen de functie ben je verantwoordelijk voor:

- Onderhoudswerkzaamheden;
- Timmer-, stel-, en (op)meetwerkzaamheden;
- Plaatsen van wanden, ramen, kozijnen en deuren;
- Renovatiewerkzaamheden;
- Als timmerman houd je je tevens bezig met isoleren;
- Aanbrengen van hang en sluitwerk.

Dordrecht    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature Werkplaatsmedewerker (Gouda)

Heb jij een technische achtergrond? Een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En hou je van een baan met enorm veel afwisseling? Lees dan snel verder!

Als werkplaatsmedewerker is geen dag hetzelfde. Je ziet zelf het werk en zorgt iedere dag voor een efficiënte planning. Door jouw aanwezigheid kunnen je collega's vlot door met de werkzaamheden. Je bent elke dag met verschillende werkzaamheden bezig. Het ene dagdeel controleer je de lading die de hele dag door wordt afgeleverd, het andere dagdeel maak je de vrachtwagens schoon of onderhoud je de werkplekken.
Deze werkzaamheden zullen zeker ook 'voorbij' komen:
• Materiaal klaar leggen en eventueel zagen;
• Afwerken van producten;
• Inboeken van orders in ERP systeem;
• Verpakken van orders en verzendklaar maken;
• Magazijn opruimen (d.m.v. heftruck).
Je bent meestal samen met een collega aan het werk.

Gouda    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie TechniekLees meer
Vacature Technisch Magazijn Medewerker (Bodegraven)

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Bodegraven zijn we op zoek naar een Technisch magazijnmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het op voorraad houden van technische artikelen die nodig zijn om de productievoortgang te waarborgen, het controleren en verwerken van inkomende en uitgaande goederen en het op orde houden van de technische magazijnen.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn o.a:
- Het ontvangen van leveranciers en controleren van binnengekomen goederen;
- Het beheren van alle artikelen en zorgdragen voor de juiste voorraad;
- Het zorgdragen voor onderhoud aan meetinstrumenten en machines;
- Registreren van uitgaande PBM’s;
- Zorg dragen voor orde en netheid binnen het magazijn;
- Het maken van bestellingen volgens de juiste procedures;
- Tijdig signaleren van (dreigende) afwijkingen;
- Mede zorg dragen voor veiligheid en orde op de werkvloer.

Een baan met uitzicht op een vast dienstverband. Natuurlijk hoort hier ook een goed salaris bij en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiernaast krijg je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen!

Geen ervaring, maar wil je toch graag met je handen werken binnen de techniekbranche?
Ook dan mag je gerust solliciteren!

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie TechniekLees meer
Vacature Stans Operator (Leeuwarden)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om aan de slag te gaan als Stans machine operator te Leeuwarden

Wij staan voor maatwerk en kwaliteit met betrekking tot het verpakken van verpakkingsmaterialen in de voedselindustrie. De vestiging in leeuwarden richt zich op het produceren en vervoeren van verpakkingsmaterialen, zowel nationaal als internationaal. Het werk zal zelfs tijdens een epidemie doorgaan, zoals de huidige samenleving waar wij ons in begeven.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Soms langer door werken is voor jou geen issue en vind het niet erg om in wisselende diensten te werken. Jouw werkdag zal zijn van 05:45 - 14:00 of van 13:45 - 22:00, dit betreft een tweeploegendienst. Jouw gezellige twee mede collega’s staan om 05:45 of 13:45 klaar met een bakje koffie of thee om samen nog even te kletsen of een sigaretje te roken, voordat jouw werkdag begint op het hele uur. Het is belangrijk dat je precies te werk gaat en het beste uit jouw werkdag wil halen. Je zal de machine die je toegewezen krijgt dagelijks draaiende gaan houden. In de pauzes kun je vervolgens even bijkomen en samen met je collega´s lunchen met een goed bakje koffie of thee. We verwachten tevens van jou dat je kleine storingen aan de machine kan oplossen, zodat de machine binnen 30-60 min weer volledig draait. Op vrijdagmiddag gaan we altijd met het team een borreltje drinken om de week goed af te sluiten. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent voor deze functie? schroom dan niet om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Wat verwachten wij van jou?
* Opleidingsniveau: minimaal MBO 2; richting technische installaties en systemen of ICT.
* Bereid tot het volgen van de opleiding Procesoperator Stansen.
* Bereid in twee-ploegendienst te werken met uitbreiding naar drie-ploegendienst in drukke periodes.
* Bedienen, in- en omstellen van de stansmachines.
* Het plegen van onderhoud aan de productiemiddelen.
* Het uitoefenen van procescontroles volgens vastgestelde procedures.
* Controleren van de kwaliteit van de aangeleverde materialen en de gereedschappen op de juiste soort en hoeveelheden.

Friesland    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Machine Operator ( Leeuwarden)

Voor onze vestiging in Leeuwarden zoeken wij een ervaren machine operator.
Bij ons hebben de machine operators een belangrijke rol binnen het productieproces. Zit jij al langer in het vak en ben jij goed in jouw werk dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen ons bedrijf hebben we veel doorgroeimogelijkheden en een geschikt persoon nodig die ook nieuwelingen kan begeleiden. Wij zijn een onderneming voor het recyclen van hoogwaardige synthetische vezel producten voor verschillende markten. Wij zijn onmisbaar voor onze klanten zowel nationaal als internationaal, hierdoor kunnen wij jou voor een aanzienlijke periode een baan bieden.
Hoe ziet jouw dag eruit?
Je bent werkzaam in een drie-ploegen team met ochtend/middag en nachtdiensten. Als machine operator ben je verantwoordelijk voor verschillende machines in de fabriek. De machines die je bediend bewerken de garens en zorgen dat onze producten kwalitatief goed zijn. Je werkt in een team van 4 a 5 collega’s en zorgt samen dat het productieproces effectief en efficiënt verloopt. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het overspoelen, twijnen en coaten van garens. Ook zal je machines bedienen, instellen en productie apparatuur controleren. Technische controles uitvoeren is ook onderdeel van jouw functie en het aan- en afvoeren van hulpmiddelen en verpakkingsmaterialen. Naast de werkzaamheden heb je natuurlijk ook een uur pauze op een dag. Je kan dan lunchen en gezellig met je collega’s van een kop koffie of thee genieten.

Friesland    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Machine Operator (Leeuwarden)

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je bent werkzaam in een drie-ploegen team met ochtend/middag en nachtdiensten. Als machine operator ben je verantwoordelijk voor verschillende machines in de fabriek. De machines die je bediend bewerken de garens en zorgen dat onze producten kwalitatief goed zijn. Je werkt in een team van 4 a 5 collega’s en zorgt samen dat het productieproces effectief en efficiënt verloopt. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het overspoelen, twijnen en coaten van garens. Ook zal je machines bedienen, instellen en productie apparatuur controleren. Technische controles uitvoeren is ook onderdeel van jouw functie en het aan- en afvoeren van hulpmiddelen en verpakkingsmaterialen. Naast de werkzaamheden heb je natuurlijk ook een uur pauze op een dag. Je kan dan lunchen en gezellig met je collega’s van een kop koffie of thee genieten.

Friesland    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Metaalbewerker (Den Haag)

Ben jij pas blij wanneer je mag buigen, boren, slijpen, draaien of persen? Gaat jouw hart sneller kloppen als je aan de kantbank staat? Voor onze opdrachtgever (regio Den Haag) zijn wij op zoek naar een ervaren metaalbewerker. Een metaalbewerker die niet bang is zich in het zweet te werken aan verschillende machines. Bij deze baan houd je je met zeer veel verschillende werkzaamheden bezig en kun jij jezelf door ontwikkelen in deze metaalbranche! Ben je vrijwel direct beschikbaar, neem dan zo gauw mogelijk contact met ons op !

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker (Vlaardingen)

Wij zijn op zoek naar een ijzerwerker, lasser / plaatwerker, voor het lassen en samenstellen van allerlei voorkomende constructies en reparatiecomponenten voor heimachines en bijbehorende equipement. Deze werkzaamheden verricht je aan de hand van werkplaatstekeningen of i.o.m meewerkend voorman of manager productie. Als Constructiebankwerker kan je tevens zelfstandig op basis van tekening of zaaglijsten met name stalen onderdelen voor, middels onder andere de volgende bewerkingen: Zagen, knippen, borgen, ponsen, buigen ed., Je stelt vervolgens producten/constructies samen op basis van werktekeningen en last deze af middels MIG/MAG lasproces in de lasserij. Je controleert zelf de werkstukken middels metingen en pasmallen.

Vlaardingen    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Montagemedewerker Staalconstructie

De montagemedewerker die wij zoeken houdt zich bezig met het monteren van staalconstructies vanaf tekening. (project in Leiden) In verschillende disciplines binnen de infra, utiliteitsbouw, woningbouw en industrie monteer je o.a. portalen, staalconstructies, trappen en hekwerken. Meestal werk je in teamverband maar het kan ook voorkomen dat je zelfstandig (met 1 collega op een project staat). Op locatie ben je het gezicht van het bedrijf en zorg je voor een goed eindresultaat.

Leiden    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Montage Medewerker (Den Haag)

Voor een project in Den Haag is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Montage Medewerker. Wij zoeken een enthousiaste, leergierige collega die klantgericht kan werken met oog voor detail. Iemand met twee rechterhanden die graag uit de mouwen gestoken worden. Als montage medewerker ga je aan de slag om ervoor te zorgen dat houten ramen, deuren en kozijnen netjes en compleet afgemonteerd worden! Overige werkzaamheden zijn; Tekeningen en werkinstructies lezen, aanbrengen van hang- en sluitwerk en plaatmateriaal. Zie jij jezelf terugkomen in bovenstaand functieprofiel? Reageer dan direct!

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Montagemedewerker (Delft)

In deze functie ben jij inzetbaar als Montagemedewerker:

- Je leest constructietekeningen;
- Controleert de aangeleverde onderdelen tijdens montage en zo nodig herstelt of vervangt deze;
- Hebt kennis van materiaalsoorten.

Zuid-Holland    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker Den Haag

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en/of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als Constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuks zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Den Haag    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Elektromonteur Delft

Ben jij spanning altijd de baas? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Zelfstandige Vakbekwame Elektricien. Zet je vakmanschap in voor een mooi project. Het is een klus voor langere tijd in Delft. Met een salaris conform cao kleinmetaal en opleidingsmogelijkheden.
Als elektricien installeer je elektrotechnische installaties.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Bankconstructiewerker Zoetermeer

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en/of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuk zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Calculator / Werkvoorbereider Wateringen

Voor deze opdrachtgever (Wateringen) zijn wij op zoek naar een gedreven Calculator/Werkvoorbereider. De belangrijkste eigenschappen die we in de kandidaat zoeken zijn: flexibiliteit en stressbestendigheid.
Voor de drie vakgebieden Groen, Grond en Infra kun je zelfstandig calculaties uitvoeren. Dit vraagt om een flexibele werkinstelling en het vermogen om met opdrachtgevers, collega’s en onderaannemers samen te werken. Je bent cijfermatig onderlegd, beschikt over organisatorische vaardigheden en werkt gestructureerd. Daarnaast stel je je op als een teamspeler.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Werkplaatsmonteur

Voor deze leuke opdrachtgever in Wateringen zoeken wij een Zelfstandig Werkplaatsmonteur. De belangrijkste eigenschappen die ze in een nieuwe collega zoeken zijn flexibiliteit en de ambitie om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van deze serviceorganisatie. Dit vraagt om een flexibele werkinstelling en het vermogen om met collega’s en onderaannemers samen te werken. Ervaring op gebied van landbouwmechanisatie, grondverzet en hydrauliek zijn een must.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Metaalbewerker Den Haag

Voor onze opdrachtgever in de buurt van Den Haag, zijn wij op zoek naar een ervaren Metaalbewerker.

Den Haag    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker Rotterdam

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en/of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als Constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuk zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker Vlaardingen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en/of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als Constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuk zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Vlaardingen    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker Pijnacker

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en/of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als Constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuk zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Pijnacker    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Metaalbewerkers

Een zeer gerenommeerd bedrijf.

Zuid-Holland    Vaste aanstelling    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker Gezocht (Den Haag)

Voor een project in Den Haag, zijn wij voor deze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Constructiebankwerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en/of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuks zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker (Rotterdam)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de metaal sector? Heb je ervaring met MIG/MAG lassen, elektrisch lassen, snijbranden, slijpen en het samenstellen en monteren van staalconstructies? Dan is dit wellicht een baan voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren constructiebankwerker / monteur voor de buitendienst. (omgeving Rotterdam) Deze positie is vrij gekomen door de groei die de opdrachtgever de afgelopen jaren heeft. Als monteur in de buitendienst werk je veelal zelfstandig aan eigen projecten of in teamverband aan de grotere projecten, eventueel de leiding nemen bij grotere projecten in groepsverband hoort tot de mogelijkheden. Hierin wordt verwacht dat je goed bent in MIG/MAG/Electrode lassen van constructies, het assembleren van staalconstructies en eventueel kan leidinggeven aan derden. Spreekt de functie van constructiebankwerker (buitendienst) je aan en wil je meer weten? Bel, of mail ons en we vertellen je er graag meer over!

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Montagemedewerker / Staalconstructie (Zoetermeer)

Als montagemedewerker op dit project in Zoetermeer ben je verantwoordelijk voor het monteren en opbouwen van de staalconstructies en beplating. Je bent regelmatig werkzaam op hoogte waardoor het zeer belangrijk is dat je de veiligheidsvoorschriften te allen tijde naleeft.

Tot je werkzaamheden behoort o.a; Zorg dragen dat de (staal)constructies volgens de procedures en in opdracht van de voorman worden uitgevoerd, Het monteren van op maat gemaakte constructies aan de hand van bouwtekeningen, controleren van de aangeleverde onderdelen tijdens montage en zo nodig herstel of vervang je deze.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Constructiebankwerker, Vlaardingen

In verband met de groei van dit bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren Constructiebankwerker in de buurt van Vlaardingen. Je houdt je voornamelijk bezig met het vervaardigen en monteren van metaalconstructies. Het kan hierbij gaan om complete constructies, maar ook om constructiedelen. Je bent tevens (deels) inzetbaar als lasser, voornamelijk op het gebied van booglassen. Ook andere bewerkingstechnieken behoren tot de taken (denk aan verspanen, zagen, versnijden, zetten, etc.).
Aan de hand van werkopdrachten en fabricagetekeningen, kun je deze taken uitvoeren zowel in de fabriek als op locatie bij opdrachtgevers.

Vlaardingen    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Constructiebankwerker Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Zoetermeer zoeken wij een ervaren constructiebankwerker. Ben jij een constructiebankwerker met gevoel voor meetprecisie en oog voor een goede afwerking? In deze functie ben je voornamelijk bezig met: Constructies lassen, halffabricaten produceren, Werken vanuit samenstellingstekeningen en constructies samenstellen.
Kan jij deze functie zelfstandig uitoefenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Montagemedewerker Metaal

Delft    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Constructie Bankwerker

Den Haag    Uitzenden    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Onderhouds Schilder

x

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Voorman Schilder ( Zoetermeer)

Ben jij al een tijdje een ervaren vakman-schilder en heb je altijd al de stap willen maken om leiding te geven aan een enthousiaste groep schilders of heb je al ervaring in het leiding geven? Voor een onderhoudsproject in Zoetermeer zoeken wij momenteel een voorman (voor een erkend schildersbedrijf) die voornamelijk projecten uitvoert in de regio Zoetermeer / Den Haag. De projecten lopen uiteen en je toekomstige team zal bestaan uit een man of zeven. Je zal leidinggeven aan een team van zeven schilders en bent het aanspreekpunt voor de klant en opdrachtgever. Je kan worden ingezet op verschillende grote projecten en begeleidt het gehele traject. Kortom: Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Interessant toch? Wil je meer info? Neem gerust contact met ons op!

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Houtrotsaneerder (Den Haag)

Ben jij een specialist in het repareren van houtrot? Wij zoeken een timmerman die reparaties aan deuren, kozijnen en/of ramen kan verrichten. Je komt in een team van andere timmerlieden en/of schilders. Naast de reparaties ga je ook kleine timmerwerkzaamheden verrichten. Je kunt deuren, kozijnen, ramen, trappen, plafonds, wanden en/of andere constructies monteren. Ook weet je hoe je omtrekspelingen kunt corrigeren en ben je bekend met het vervangen van hang- en sluitwerk en kitwerk.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder DELFT

Aan goed schilderwerk wordt waarde gehecht, niet alleen omdat het de uitstraling van een pand beïnvloed, maar ook omdat het de levensduur en de duurzaamheid ervan flink verhoogt.

Als onderhoudsschilder op dit project in Delft werk je in teamverband, Met zijn allen aan de slag zorgen jij en je collega's ervoor om binnen een gestelde tijdstermijn het werk af te ronden.
Naast het schilderen beheers je ook andere disciplines zoals; kitten, plamuren en weet je hoe je een goed schuurplan kunt uitwerken. Op de werkvloer vind je allemaal gelijk gestemde, namelijk vaklieden die bewust de keuze hebben gemaakt om schilder te worden.

Samen vroeg op het project en eerst een 'lekker bakkie koffie' om daarna de kozijnen, ramen en deuren onderhanden te nemen! Men vind het fijn als je langs bent geweest, want het knapt zo lekker op en het ziet er allemaal weer Fris uit!
Mooi vak toch?!

Delft    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Houtrot Saneerder-onderhoudstimmerman

Het onderhoud plegen aan woningen en utiliteit bouw.
Denk hierbij aan timmeren , houtrot saneren , schilderen en dergelijke.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Houtrot Saneerder

Als Onderhoud schilder is het belangrijk dat je zelfstandig verschillende werkzaamheden kunt uitvoeren. In deze functie ben je onder andere bezig met:
Onderhoud- en renovatieschilderwerk;
Voorbereidend werk (schuren, afplakken, enz…)
Het bewerken van houtrot, Lakken, Sausen.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Houtrot Saneerder

Voor de Houtrot saneerder moet je veel kennis hebben in het bouwkundig onderhoud , het verhelpen van omtrek spelling , deuren of ramen afhangen of het plaatsen van een nieuw kozijn horen bij je dagelijkse werkzaamheden. Uiteraard heb je ook zo je klant contacten, dus je moet enigszins ook communicatief en klantgericht zijn. Je werkt nooit heel lang op een plek maar zult veel door de regio reizen. Uiteraard zul je regelmatig in een team werken maar ook wel eens op jezelf.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Rotterdam)

Voor een gerenommeerde opdrachtgever uit Rotterdam, zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Onderhoudsschilder. Ga je voor kwaliteit en wil je werken aan mooie projecten in de regio? Kom jij dan het team van deze opdrachtgever versterken?! Wat ga je doen? In deze functie voer je schilderwerk uit aan woningen en andere gebouwen. Je hebt kennis van en ervaring met het voorbehandelen van ondergronden en het opbouwen van verfsystemen. Daarnaast heb je ervaring in het uitvoeren van eenvoudige reparaties aan het houtwerk. Je bent een gepassioneerd schilder met oog voor detail. Je komt te werken in een enthousiast team, waar jullie samen de projecten tot een goed einde brengen!

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Den Haag

Als schilder bij de Heko wordt er verwacht dat je kwalitatief goed werk aflevert zoals beschreven in het bestek.
Uiteraard beheers jij het vak volledig dus werkzaamheden als Kitten , plamuren of stoppen hoort daar ook bij.
Je kunt zelfstandig werken maar vind het ook geen probleem om goed in een team te functioneren.
Je spreekt goed Nederlands en kunt op een nette manier met onze klanten communiceren.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder

Je bent gewend om zelfstandig en of in teamverband te werken, je kunt naast het schilderen ook goed kitten, plamuren en bent flexibel ingesteld.

Den Haag    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Uitvoerder (Schilderwerk) Fulltime

**Weet jij mensen zo aan te sporen dat ze precies doen waar ze goed in zijn?**

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Uitvoerder Schilderwerk ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van het volledige werk. Jij bent het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de correcte uitvoering en technische kwaliteit, doorlooptijd en productiviteit van het gehele project. Je start zelf 'werken op en communiceert met medewerkers, onderaannemers en opdrachtgevers. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de operationeel manager. Uiteraard is er binnen onze onderneming ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen op te zoeken. Het werkgebied ligt tussen Alkmaar, Rotterdam en Utrecht. Onze collega’s zijn betrokken en hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. Door de wisselende werkzaamheden zijn ze veelzijdig. Zijn dit kernwaarde die jou als persoon ook omschrijven? Kom eens met ons babbelen en wie weet kunnen we elkaar snel collega's noemen!

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Delft

Als schilder op dit project in Delft voer je schilder-werkzaamheden uit in opdracht van een grote woningcorporatie. Het geleverde schilderwerk wordt extern gekeurd en daarom is nauwkeurig werken heel belangrijk. Je komt te werken in een leuk team met een collegiale sfeer en samen werken jullie aan dit grote project onder leiding van een voorman. De gebouwen worden ten tijde van het onderhoud bewoond en/of gebruikt, daarom is het van belang dat je begrip hebt voor bewoners en hiermee goed kunt communiceren. Je werkzaamheden bestaan uit; voorbereidende werkzaamheden als afbranden/föhnen, schuren, kitten, plamuren en besnijden, aflakken van de reeds voorbereide delen in een- of twee-lagen systeem, Het (incidenteel helpen met) opbouwen van een rolsteiger en natuurlijk het uitvoeren van schilderwerk zowel binnen- als buiten!

Delft    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Den Haag

Wij zijn op zoek naar een ervaren schilder, die graag hard en zelfstandig werkt bij het onderhoud van diverse woningen en gebouwen (voornamelijk scholen) Het werkgebied is voornamelijk in de regio van Den Haag e.o. Onze opdrachtgever heeft een klein team van een schilder of 4. Onze opdrachtgever 'bezit voornamelijk werk in de particuliere sector en onderhoudsprojecten. Het is dan ook van belang dat je netjes in communicatie bent.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Rotterdam

Heb jij ervaring als onderhoudsschilder in het onderhoud van woningen en ben jij zelfstandig en vakbekwaam? Voor onze opdrachtgever in de regio van Rotterdam ben ik op zoek naar een ervaren onderhoudsschilder die zijn ervaring voornamelijk heeft opgebouwd in het particuliere onderhoud. Daarnaast heb je verstand van houtrotreparaties, behangen of glaszetten. Je zal samen met twee collega schilders op dit project staan. Kun je direct aan de slag? Neem vandaag nog contact met ons op!

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Gouda

Ben jij een flexibele onderhoudsschilder met passie voor het vak? Weet je van aanpakken en ga je snel en netjes te werk? Dan zoeken we jou! Voor een schildersopdracht in de regio Gouda zijn we op zoek naar een gedreven onderhoudsschilder met minimaal 2 jaar ervaring. Je kan goed zelfstandig werken maar in een team met 4 andere schilders is dit ook geen probleem.
Wat ga je doen? Schilderen natuurlijk, Voorbehandelen van ondergronden (bijvoorbeeld schuren, plamuren en afkrabben) lakken. Is de verfklus afgerond? Dan zorg jij ervoor dat het weer ‘spik en span’ wordt opgeleverd.

Gouda    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud (Den Haag)

Als Schilder bij dit bedrijf krijg je een afwisselende baan, goede arbeidsvoorwaarden en fijne collega’s!
Voor een project in Den Haag zoekt onze opdrachtgever naar een ervaren, zelfstandige schilder met ervaring in onderhoud aan woningen. Ook renovatiewerk kan verwacht worden in deze functie. Ben je gemotiveerd, zelfstandig en kun je per direct aan de slag? neem vandaag nog contact met ons op.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Delft)

Voor een project in Delft zoeken wij per direct een Onderhoudsschilder met ervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je kwalitatief mooi schilderwerk kan leveren? Dan wordt jij bij onze opdrachtgever en natuurlijk bij ons erg gewaardeerd! Als Onderhoudsschilder wordt er verwacht dat je verantwoording neemt en dat je breed inzetbaar bent. Je kan goed zelfstandig werken en vind het dan ook geen probleem om zowel alleen als in teamverband te werken. Werken op ladders, steigers en in hoogwerkers is voor jou 'een appeltje eitje'. Je bent spontaan, gemotiveerd en communicatief vaardig. Daarnaast beheers je de volgende werkzaamheden; Binnen- en buitenschilderwerk, Lakken, Gronden, Schuren en Sausen! Ben jij zo'n Schilder ? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op, Wij zorgen natuurlijk voor de koffie tijdens onze eerste kennismaking!

Delft    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud (Rotterdam)

Vind je schilderen ook een mooi vak en wil je weer schilderen en gewaardeerd worden als vakman? Kom dan het team versterken van onze opdrachtgever. Dit bedrijf heeft per direct een afwisselende en uitdagende baan voor een ervaren Onderhoudsschilder. In deze functie voer je schilderwerk uit aan woningen en andere gebouwen. Je hebt kennis van en ervaring met het voorbehandelen van ondergronden en het opbouwen van verfsystemen. Daarnaast heb je ervaring in het uitvoeren van eenvoudige reparaties aan het houtwerk. Het Schilder project is in de omgeving van Rotterdam.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Zoetermeer

Als schilder op dit project in Zoetermeer voer je schilderwerkzaamheden uit in opdracht van een grote woningcorporatie. Het geleverde schilderwerk wordt extern gekeurd en daarom is nauwkeurig werken heel belangrijk. Je komt te werken in een leuk team met een collegiale sfeer en samen werken jullie aan dit grote project onder leiding van een voorman. De gebouwen worden ten tijde van het onderhoud bewoond en/of gebruikt, daarom is het van belang dat je begrip hebt voor bewoners/gebruikers en hiermee goed en duidelijk kunt communiceren. Je werkzaamheden bestaan uit; voorbereidende werkzaamheden als afbranden/föhnen, schuren, kitten, plamuren en besnijden, aflakken van de reeds voorbereide delen in een- of twee-lagen systeem, Het (incidenteel helpen met) opbouwen van een rolsteiger en natuurlijk het uitvoeren van schilderwerk zowel binnen- als buiten.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Gorinchem

Wij zijn voor een project in Gorinchem op zoek naar een Onderhoudsschilder met ervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je kwalitatief mooi schilderwerk kan leveren? Dan wordt jij bij onze opdrachtgever en natuurlijk bij ons erg gewaardeerd!
Als Onderhoudsschilder wordt er verwacht dat je verantwoording neemt en dat je breed inzetbaar bent. Je kan goed zelfstandig werken en vind het dan ook geen probleem om zowel alleen als in teamverband te werken. Werken op ladders, steigers en in hoogwerkers is voor jou 'een appeltje eitje'. Je bent spontaan, gemotiveerd en communicatief vaardig. Daarnaast beheers je de volgende werkzaamheden; Binnen- en buitenschilderwerk, Lakken, Gronden, Schuren en Sausen!

Gorinchem    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Voorman Timmerman (Onderhoud) Den Haag

Als Voorman Timmerman ga je werken in een klein team. Samen met je collega's werken jullie aan onderhoud van kwalitatief hoogwaardige woningen. Naast de reguliere onderhouds- timmerwerkzaamheden geef je tevens leiding aan het team. Het is belangrijk dat je zelfstandig en alert bent. Als Voorman is er genoeg ruimte voor eigen initiatief. Ben je klaar voor een uitdagende en verantwoordelijk baan? Neem contact met ons op voor meer info!

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman RIJSWIJK

Kom jij werken in ons enthousiaste team van vier timmerlieden ? Wij kunnen jouw timmerkwaliteit en inzet goed gebruiken op het project waar we momenteel bezig zijn! (Rijswijk).
De werkzaamheden omvatten voornamelijk timmerwerkzaamheden aan woningen en daarnaast de veelvoorkomende kleine(re) klussen. De opdrachtgever vind het belangrijk dat je zelfstandig bent en als een echte timmerman de handen uit de mouwen steekt!
Wat ga je precies doen?
- Uitvoeren van onderhouds- renovatie werkzaamheden;
- Plaatsen/vervangen van kozijnen;
- Aftimmer werkzaamheden;
- Eventueel houtrot herstel.

Rijswijk    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman (Den Haag)

Onze opdrachtgever is op zoek naar een zelfstandige Timmerman in Onderhoud. Je staat regelmatig zelfstandig op een project (omgeving Den Haag), in een bewoonde of bewerkte omgeving, waardoor je over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken. Wat ga je doen? Veel voorkomende werkzaamheden zijn het plaatsen van wanden en plafonds, het isoleren van woningen, het aanbrengen van gevelbekleding, het renoveren van kozijnen, hang- en sluitwerk vervangen en diverse andere aftimmerwerkzaamheden. Wij verzekeren je een leuke en afwisselende baan voor een vakman!

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman ZZP (Rotterdam)

Als timmerman heb je passie voor het timmervak en versta jij als geen ander je vak. Jij weet wat je te doen staat en bent een echte aanpakker. Uiteraard ben je zelfstandig en kun je je alleen redden als het nodig is. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie, niks houd jou tegen! Jij bent bekend op alle gebieden van de bouw en je kan en wil alles aanpakken. Je komt overal en je weet je overal te redden. Zowel praktisch met de handen, maar ook op commercieel gebied ben je goed en kun je de klant goed te woord staan. Elke werkdag is anders en afhankelijk van de projecten (voornamelijk regio Rotterdam, Den Haag, ben je altijd op diverse plaatsen aan het werk. De ene dag ben je bezig met een nieuwbouwproject en een andere dag met een renovatie of onderhoudsklus. Dit maakt jouw werk ook zo leuk!

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Houtrotspecialist (Den Haag)

Ben jij een specialist in het repareren van houtrot? Wij zoeken een timmerman die reparaties aan deuren, kozijnen en/of ramen kan verrichten. Je komt in een team van andere timmerlieden en/of schilders. Naast de reparaties ga je ook kleine timmerwerkzaamheden verrichten. Je kunt deuren, kozijnen, ramen, trappen, plafonds, wanden en/of andere constructies monteren. Ook weet je hoe je omtrekspelingen kunt corrigeren en ben je bekend met het vervangen van hang- en sluitwerk en kitwerk.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud (Den Haag)

Ben jij bekend met het timmerwerk en vind je het leuk om in timmeronderhoud te werken? Lees dan snel verder. Als onderhoudstimmerman werk je aan diverse onderhoud -en renovatieprojecten. Je hebt een oog voor kwaliteit en gaat secuur te werk.

Wat ga je doen?
- Het uitvoeren van alle voorkomende timmerwerkzaamheden;
- Renovatie timmerwerkzaamheden;
- Het lezen van technische tekeningen en vertalen naar werkzaamheden;
- Het monteren van houten daken, vloerconstructies, aftimmeren en stellen van deuren, ramen en kozijnen en nog veel meer.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud ( Leiden)

Onze opdrachtgever is op zoek naar een zelfstandige Timmerman in Onderhoud. Je staat regelmatig zelfstandig op een project (omgeving Leiden), in een bewoonde of bewerkte omgeving, waardoor je over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken. Wat ga je doen? Deuren en ramen afhangen, kozijnen vervangen, deelvervangingen houtrot, dakkapellen plaatsen, plafonds uitraggelen en voorzien van gipsplaten, tussenwanden plaatsen, dakgoten aftimmeren, hang- en sluitwerk vervangen en overige af-timmerwerkzaamheden.

Leiden    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Houtrotspecialist (Rotterdam)

Als timmerman in deze functie ben je gespecialiseerd in het repareren van houtrot. Op dit project verricht je reparaties aan deuren, kozijnen en/of ramen. Je komt samen te werken in een team met andere timmerlieden en/of schilders. Naast de houtrot reparaties ga je ook – indien mogelijk – kleine timmerwerkzaamheden verrichten zoals monteren van deuren, kozijnen, ramen, trappen, plafonds, wanden en/of andere (houten) constructies, Omtrekspelingen corrigeren, Vervangen van hang- en sluitwerk en Kit-werkzaamheden.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman (Den Haag)

Altijd al willen werken bij een groot familiebedrijf met mooie bouwprojecten in de omgeving van Den Haag, Wassenaar en Rijswijk? Heb je ervaring of lijkt het je leuk om funderingen, stelwerk en kozijnen te plaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Natuurlijk ga je binnen de functie (afhankelijk van je ervaring) nog meer doen. Het lijkt je leuk om vakkundig timmerwerkzaamheden uit te voeren, afhankelijk van jouw ervaring, deins je er niet voor terug om (bouw)tekeningen te lezen en uit te voeren. Heb je ervaring in het stellen en plaatsen van kozijnen. Het is mogelijk om in de: renovatie, onderhoud of bijvoorbeeld in de nieuwbouw van woningen of utiliteitsbouw aan de slag te gaan!

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman (Den Haag)

Bauconflex is voor een gerenommeerde en grote opdrachtgever in de regio Den Haag op zoek naar een ervaren onderhoudstimmerman. De uit te voeren werkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen van kozijnen. Je bent een timmerman die zich thuis voelt in renovatie / onderhoud en mutatie! Je kan goed zelfstandig aan de slag. Wat ga je doen?

- Alle voorkomende timmerwerkzaamheden;
- Houtrot herstel;
- Afhangen van deuren;
- Plaatsen van kozijnen;

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Dordrecht

Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor een project in de buurt van Dordrecht een vakman die we fulltime kunnen inzetten op deze timmerklus. ’s Morgens de dag beginnen met een kop koffie en vervolgens de tekening(en) lezen en lekker aan de slag gaan. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken maar ook in een team. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit;
• Kozijnen-, deuren-, wanden-, dakramen- en kapconstructies plaatsen;
• Stellen van profielen en kozijnen;
• Vakkundig verrichten van geveltimmerwerk en aftimmerwerk.

Dordrecht    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Leiden

Ben jij op zoek naar mooi en leuk werk als renovatie timmerman in de buurt van Leiden? De werkzaamheden omvatten voornamelijk timmerwerkzaamheden in de woningbouw en daarnaast de veelvoorkomende kleine(re) klussen. De opdrachtgever vind het belangrijk dat je zelfstandig bent en als een echte timmerman de handen uit de mouwen steekt! Wat ga je precies doen;
- Uitvoeren van onderhouds- renovatie werkzaamheden;
- Plaatsen/vervangen van kozijnen;
- Vloerherstelwerkzaamheden;
- Aftimmer werkzaamheden;
- Eventueel Houtrot herstel.

Leiden    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Houtrot Timmerman (Den Haag)

Werk jij nauwkeurig en precies? Hou je ervan om objecten een nieuw leven in te blazen en heb je ervaring met houtrot reparaties? Dan heb je hier wellicht jouw baan gevonden..
Even iets meer over de functie: Als timmerman in deze functie ben je gespecialiseerd in het repareren van houtrot. Je zult meestal komen te werken op projecten waarbij meerdere reparaties verricht moeten worden aan deuren, kozijnen en/of ramen. Je komt samen te werken in een team met andere timmerlieden en/of schilders. Naast de houtrot reparaties ga je ook – indien mogelijk – kleine timmerwerkzaamheden verrichten zoals monteren van deuren, kozijnen, ramen, trappen, plafonds, wanden en/of andere (houten) constructies. Verder horen de werkzaamheden zoals het verwijderen en herstellen van houtrot aan o.a. ramen, deuren, dorpels en kozijnen, Omtrekspelingen corrigeren, Vervangen van hang- en sluitwerk, Kitwerkzaamheden en Overig (klein) timmerwerk tot jouw werkzaamheden. Wil je direct aan de slag? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman (Den Haag)

Wij zijn per direct op zoek naar een Timmerman/ Voorman voor een project in Den Haag. In deze functie is geen dag hetzelfde, je bent namelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van jouw eigen werkzaamheden. Een greep uit de werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid zijn: Uitvoeren van onderhoud- renovatie werkzaamheden, Plaatsen/vervangen van kozijnen, Vloerherstelwerkzaamheden, Aftimmer werkzaamheden, Keukenrenovaties en Houtrotherstel. Past deze baan nu helemaal bij jou? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen voor de koffie bij onze eerste kennismaking. :-)

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Renovatie Timmerman / Voorman (Zoetermeer)

Wij zijn per direct op zoek naar een Renovatie Timmerman/ Voorman voor een project in Zoetermeer. In deze functie is geen dag hetzelfde, je bent namelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van jouw eigen werkzaamheden. Een greep uit de werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid zijn: Uitvoeren van onderhoud- renovatie werkzaamheden, Plaatsen/vervangen van kozijnen, Vloerherstelwerkzaamheden, Aftimmer werkzaamheden, Keukenrenovaties en Houtrotherstel.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud (Schiedam)

Onze opdrachtgever is op zoek naar een zelfstandige Timmerman in Onderhoud. Je staat regelmatig zelfstandig op een project (Schiedam), in een bewoonde of bewerkte omgeving, waardoor je over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken. Wat ga je doen? Deuren en ramen afhangen, kozijnen vervangen, deelvervangingen houtrot, dakkapellen plaatsen, plafonds uitraggelen en voorzien van gipsplaten, tussenwanden plaatsen, dakgoten aftimmeren, hang- en sluitwerk vervangen en overige aftimmerwerkzaamheden.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman (Zoetermeer)

Ben jij Onderhoudstimmerman en heb je passie voor het herstellen/renoveren van woningen, panden en andere objecten? Het project is in de omgeving van Zoetermeer en je kunt per direct beginnen. Als onderhoudstimmerman kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken, al dan niet als koppel. Veel voorkomende werkzaamheden zijn het plaatsen van wanden en plafonds, het isoleren van woningen, het aanbrengen van gevelbekleding, het renoveren van kozijnen en diverse andere aftimmerwerkzaamheden. Wij verzekeren je een leuke en afwisselende baan voor een vakman!

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Houtrotspecialist (Delft)

Als timmerman in deze functie ben je gespecialiseerd in het repareren van houtrot. Op dit project verricht je reparaties aan deuren, kozijnen en/of ramen. Je komt samen te werken in een team met andere timmerlieden en/of schilders. Naast de houtrot reparaties ga je ook – indien mogelijk – kleine timmerwerkzaamheden verrichten zoals monteren van deuren, kozijnen, ramen, trappen, plafonds, wanden en/of andere (houten) constructies, Omtrekspelingen corrigeren, Vervangen van hang- en sluitwerk en Kitwerkzaamheden.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor een nieuw project in Zoetermeer een vakman die we fulltime kunnen inzetten op deze timmerklus. ’s Morgens de dag beginnen met een kop koffie en vervolgens de tekening(en) lezen en lekker aan de slag gaan. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken maar ook in een team. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit;

• Kozijnen-, deuren-, wanden-, dakramen- en kapconstructies plaatsen
• Stellen van profielen en kozijnen
• Vakkundig verrichten van geveltimmerwerk en aftimmerwerk.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Zelfstandige Timmerman (Vlaardingen)

Ben jij een zelfstandige timmerman met passie voor renovatie- en onderhoudsprojecten? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en verantwoordelijke Renovatie Timmerman in de bouw op een project in Vlaardingen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan uit VvE onderhoud, binnen de utiliteit en de particuliere sector. Voor deze functie als Renovatie Timmerman wordt verwacht dat je zelfstandig uit de voeten kan en zorg draagt voor dagelijkse taken en werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van timmer- en onderhoudswerkzaamheden op de bouwplaats. Denk aan bijvoorbeeld; Renovaties/ onderhoud verrichten vanaf werktekeningen, Houtrot behandelen, Reparaties van houten constructies (dakconstructies, ramen, kozijnen, deuren, vloeren & wanden), Het construeren, repareren, monteren en demonteren van bouwwerken, Gevelonderhoud/ beplating en overige (renovatie) werkzaamheden!

Vlaardingen    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Taurotoren
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf