Vacature-overzicht Bauconflex

Wil je graag aan de slag als Timmerman, Loodgieter, Schilder of Elektriciën? Dan kunnen wij voor jou bemiddelen bij een bedrijf bij jou in de buurt waar deze functies beschikbaar zijn. Kijk snel tussen onze vacatures of jouw baan er tussen staat en reageer!

Vacature Projectleider Vastgoedonderhoud

Onze opdrachtgever zoekt een projectleider met ervaring in Vastgoedonderhoud.
Samen met 3 man sterk vorm je het kader van dit bedrijf, bestaande uit de directeur en Calculator.
Hier worden dagelijks beslissingen genomen, problemen getackeld en aanvragen tot opdrachten verworven. Als projectleider ga jij onderdeel uitmaken van dit team. Jouw werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van projecten; Je managet de planning, kwaliteit en budget van projecten. Daarnaast voer je een startwerk gesprek en ben je een echte ‘Peoplemanager’ die de medewerkers weet te motiveren maar als nodig ook duidelijk zijn grenzen stelt. Tevens adviseer je klanten en hou je ‘meer en minder werk’ staten bij; uiteraard in samenwerking met de directeur en calculator.

Dordrecht    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Chauffeur / Bezorger Den Haag

Als chauffeur/ bezorger ben je verantwoordelijk voor het correct afleveren van keukenblokken bij huurwoningen in de omgeving van Den Haag. Onze opdrachtgever zoekt een chauffeur op ZZP basis en iemand die zelfstandig is met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het is de bedoeling dat je de keukenblokken ophaalt bij de loods van onze opdrachtgever (Rotterdam) en deze vervolgens wekelijks bezorgd op het desbetreffende adres in Den Haag. Je zet het pakket klaar voor de timmerlieden op deze opdracht. Naar verwachting duurt dit project 2 tot 2,5 jaar met een uurtarief van €25. Heb je interesse? Neem dan gauw contact met ons op. Of stuur je CV naar .

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Algemeen Gevelwerker (Den Haag)

Onze opdrachtgever is een bekende op het gebied van gevelonderhoud in de regio Haaglanden.
Wegens uitbreiding is het bedrijf hard op zoek naar gevelwerkers / voegers om het team te versterken. Je kan goed zelfstandig werken en bent een harde werker met de juiste instelling. Wat ga je doen? Het uitslijpen/boren van de oude voegen, Het onderhouden en behandelen van voegen, Het toepassen van verschillende soorten voegen en Overige gevelwerkzaamheden.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Kitter (Rotterdam)

Heb jij ervaring als allround kitter en laat jij geen naad ongedekt? Wij zijn op zoek naar een allround kitter voor een opdrachtgever dat kit-voegen nieuw aanbrengt en oude kit-voegen vervangt. Deze klus bevindt zich op een project in Rotterdam. Als Kitter heb je ervaring met; vervangen van slabvoegen, nieuwe kit-voegen aanbrengen tussen kozijnen en metselwerk, kitten van marmeren beplating tussen aluminium kozijnen, kitten van betonnen muur-afdekkers.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Metselaar (Delft)

Wegens drukte bij onze opdrachtgever gevestigd in Delft zijn wij op zoek naar een ervaren en gemotiveerde metselaar/voeger. Heb jij affiniteit met het vak en ben je fulltime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als ervaren metselaar / voeger herstel en renoveer je beschadigd metselwerk. Daarnaast wordt je ingezet voor het metselen van gevels en muren bij nieuwbouwprojecten. Je beschikt als metselaar over de juiste kennis en vaardigheden om elke muur te kunnen metselen.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Metselaar Gezocht (Rotterdam)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een metselaar die ruim 3 jaar ervaring heeft in metselwerk. Het Metsel project is in de buurt van Rotterdam. Als metselaar voer je diverse metselwerkzaamheden uit, waarbij je gebruik maakt van verschillende gereedschappen. Je kan zelfstandig werken en je gaat er altijd voor om een mooi product af te leveren. De werkzaamheden bestaan uit lezen van bouw- en werktekeningen, vaststellen van metselverbanden, berekenen van hoeken en lagen, plaatsen van profielen waartussen gemetseld wordt, op maat maken van stenen of stukken natuursteen, metselen met behulp van profielen en metseldraad, mixen van specie, afwerken en voegen.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Vloer Coater Gezocht (Den Haag)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Vloer-coater! Het betreft een project in Den Haag. De werkzaamheden zijn het aanbrengen van de verschillende lagen vloercoating en alle werkzaamheden die daarbij horen, zoals het verwijderen van oude dilatatievoegen. We zoeken een vloer-coater die van aanpakken weet en die zich voor langere tijd wil binden aan een gerenommeerd familie bedrijf in de omgeving van Den Haag.
Werken betekent hier dat je de kwaliteit van de dienstverlening garandeert en dat je deel uitmaakt van een enthousiast, professioneel team!

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Onderhoudsmedewerker Gebouw (Delft)

‘Maken jouw handen wat je ogen zien en wordt jij daar gelukkig van? wij wel!’

Allereerst start je met zijn allen op de werkplaats in Delft. Met een bakkie (of wat anders) wordt de dag besproken, daarna gaan jullie aan de slag. Het team met wie je gaat werken zijn echte aanpakkers en stralen een werkers mentaliteit uit. Er is veel afwisseling in de werkzaamheden. Jij houdt je onder andere bezig met timmerwerkzaamheden, een stukje elektra, plaatsen van keukenblokken, afhangen van ramen/deuren. Het kan ook voorkomen dat je een dag meehelpt met het reinigen van een gevel, of dilatatievoegen etc…. Kortom een afwisselende baan voor een echte handyman!

Delft    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Gevelwerker Den Haag

Ter uitbreiding van de gevelafdeling zoeken wij naar een ervaren gevelwerker voor een project in Den Haag. Je werkzaamheden bestaan uit het hogedruk reinigen van gevels, het verwijderen van de oude voegen, het aanbrengen van nieuw voegwerk en het impregneren van de gevel.

Den Haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Ervaren Glaszetter (Rotterdam)

Wil jij als glaszetter werken aan renovatie en onderhoud van woningen en gebouwen? Wij zoeken voor een project in Rotterdam naar een ervaren en vakbekwame glaszetter. Als glaszetter monteer je glasconstructies en gebruik je daarbij verschillende beglazingssystemen. Wat ga je nog meer doen?
- Inspecteren en opmeten van de kozijnen;
- Glas op maat snijden;
- Kozijn klaarmaken;
- Glas en kit verwijderen;
- Lijsten plaatsen;
- Kitten.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Kitter Gezocht (Den Haag)

Als kitter op het gebied van coatings ga je aan de slag met afdichtingen en wil je werken in zowel droge als natte ruimten. Je zal allround ingezet gaan worden en bent dus op de hoogte van de verschillende technieken en toepassingen van coatings. Hierbij moet je denken aan het aanbrengen van de juiste materialen in de juiste situatie en kijkt daarbij kritisch naar eigen werk. De opdracht vind plaats in de regio van Den Haag.

Den Haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Onderhoudstimmerman om het team op een project in Zoetermeer te komen versterken. Het betreft een functie voor 38 a 40 uur per week.
In deze functie ben je voornamelijk bezig met de volgende werkzaamheden:

- Onderhoud en af-timmerwerkzaamheden;
- Het muteren van woningen en herstellen van houtrot;
- Plaatsen van kozijnen en het hangen van deuren en ramen.

Het is belangrijk dat je zelfstandig en vakbekwaam bent. Je werkt nauwkeurig en neemt jouw timmerwerk echt serieus!

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman (Rijnsburg)

Voor een nieuw, langdurig project in Rijnsburg zoeken wij een vakbekwame Timmerman / houtrotreparateur. Op deze klus ben je verantwoordelijk voor plaatsing en herstel van hout(constructies). De werkzaamheden die hierbij horen zijn erg divers: Plaatsing van ramen, kozijnen, deuren, maar ook door houtrot aangetast houtwerk repareren. Weet je ook wat van schilderwerk, metselwerk en stucwerk? Dan ben jij geschikt voor een baan als timmerkracht. Je bent in het hele proces verantwoordelijk voor het timmerwerk, van het voorbereiden van de timmerwerkzaamheden en de uitvoer ervan, tot de controle. Voldoe jij aan de volledige beschrijving wat hier beschreven is? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Leerdam

Voor deze gerenommeerde opdrachtgever uit Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een ervaren Onderhoudstimmerman / Houtrot reparateur voor een project in Leerdam. Naast de reguliere onderhoudstimmerwerkzaamheden (afhangen van deuren, hang- en sluitwerk en montage van boeidelen) komt tevens het repareren van houtrot aan bod. Hier heb je ook al ruime ervaring mee. Een afwisselende, zelfstandige functie.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Houtrotsaneerder Delft

Wij zijn op zoek naar een timmerman/houtrotsaneerder voor een langdurig project in Delft. Er word je gevarieerd werk aangeboden op het gebied van het verwijderen van houtrot en het herstellen van onder andere kozijnen, deuren, ramen en dorpels. Daarnaast corrigeer je de omtrekspeling van ramen en deuren, vervang je hang- en sluitwerk en je kit het werk netjes af. Al met al ben je een vakkundige Houtrotsaneerder met kennis en ervaring van alle facetten binnen het hout herstelwerk.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Timmerlieden Onderhoud Rijswijk

Een nieuwe opdracht in Rijswijk is gestart. Voor dit project zoeken wij nog timmerlieden die ruime ervaring heeft in onderhoud – en renovatiewerk. Wij zoeken zelfstandige, vakbekwame onderhoudstimmerlieden. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het renoveren van woningen.

Rijswijk    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Glaszetter Gezocht! (Rotterdam)

Voor een project in Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren glaszetters. Als glaszetter monteer je glasconstructies en gebruik je daarbij verschillende beglazingssystemen. Wat ga je nog meer doen?
- Inspecteren en opmeten van de kozijnen;
- Glas op maat snijden;
- Kozijn klaarmaken;
- Glas en kit verwijderen;
- Lijsten plaatsen;
- Kitten.
Je werkt aan renovatie en onderhoud van woningen en gebouwen, zowel binnen als buiten.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud Schiedam

Wil jij werken voor een grote opdrachtgever met mooie projecten in het vooruitzicht? Lees de vacature dan even verder. Wij zoeken een ervaren, vakbekwame onderhoudstimmerman voor een project in Schiedam. Je weet van aanpakken en kan goed zelfstandig aan het werk. Je weet waar je over praat en laat dit uiteraard zien. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het renoveren, onderhouden van bedrijfsgebouwen en woningen. Tevens heb je een stukje ervaring met houtrot. Lijkt dit jou een leuk project bij een fijne werkgever, neem gerust contact met ons op voor meer info!

schiedam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Houtrotsaneerder Zoetermeer

Ter versterking van het team zoekt deze opdrachtgever een ervaren Houtrotspecialist/Timmerman. Jij kan zo zien waar het houtrot zit en je bent bekend met het uitfrezen van rotte delen, het verwerken van speciale epoxy pasta’s, zoals: o.a. Repair Care en Renovate en het netjes afwerken hiervan. Daarnaast kun jij als houtrotsaneerder/ timmerman, ook deelvervangingen doen en een compleet raam of een deur vervangen. Het project is in Zoetermeer.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Metselaar, Maasland

Door enorme groei in dit bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren Metselaar. Het 'Metsel-project'is in de buurt van Maasland. Op deze klus is het van belang dat je zelfstandig aan de slag kan. Je weet van aanpakken en bent flexibel.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Elektromonteur (Rijswijk)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandig Elektromonteur. (in de buurt van Rijswijk) In deze functie werkt u aan diverse soorten elektrotechnische installaties in de utiliteit, industrie of woningbouw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het plaatsen van schakelmateriaal, leidingwerk, verlichting, voeding, telecommunicatie, netwerken, inbraaksignalering etc.. U heeft dus vaak te maken met sterk- en zwakstroominstallaties. De werkzaamheden betreffen zowel nieuwbouw als renovatie.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    ElektricienLees meer
Vacature Elektromonteur Rotterdam

Ben jij spanning altijd de baas? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige, vakbekwame Elektricien. Zet je vakmanschap in voor een mooi project. Het is een klus voor langere tijd in Rotterdam, met een salaris conform CAO Kleinmetaal en opleidingsmogelijkheden.

Als elektricien installeer je elektrotechnische installaties. Dat betekent dat jij:
- Installeert, onderhoud, test en repareert;
- Bijstellingen verricht;
- Vooral aan de slag gaat met elektromechanische installaties, apparaten, bedradingen en schakelmateriaal.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    ElektricienLees meer
Vacature Ervaren Loodgieter/Klussenier Delft

Ben jij een allround Loodgieter / Klussenier met ervaring? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een handyman met vele jaren vak-ervaring. Je weet precies wat dit vak inhoudt en laat dit dan ook zien. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
- Loodgieterswerkzaamheden (water- en gasleiding);
- Cv-onderhoud, installatie en (spoed)reparaties;
- Reparatie van leidingen en afvoeren;
- Lekkages en verhelpen bevroren waterleiding;
- Onderhoud en reparatie aan het sanitair in en om de woning;
- Installatie van gas-, waterleidingen in een nieuwe keuken;
- Radiatoren en beugels demonteren en monteren;
- Demonteren van 'wcd;
- Herstel van spatwanden.
Kortom een breed takenpakket waar jij wel raad mee weet! Kan je direct aan de slag en wil je voor een lange periode aan het werk? Neem gerust contact met mij op! Je mag ook je cv mailen naar .

Delft    Tijdelijke overeenkomst    InstallatiemonteurLees meer
Vacature Loodgieter/Installatiemonteur IJmuiden

Om het team van loodgieters te versterken zijn wij op korte termijn op zoek naar een ervaren, vakbekwame Loodgieter, regio IJmuiden. In de functie van loodgieter ben je verantwoordelijk voor reguliere werkzaamheden in de installatietechniek. Je monteert, installeert en repareert leidingsinstallaties, fittingen en verbindingsstukken van verwarmingssystemen, water- en afvoersystemen. Waar nodig verricht je mogelijk ook onderhoudswerkzaamheden. Het betreft veelal Particuliere projecten in het hogere segment.

Noord Holland    Tijdelijke overeenkomst    InstallatiemonteurLees meer
Vacature Installatiemonteur Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Installatiemonteur in de buurt van Zoetermeer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van het sanitair of vervanging van leidingwerk. Je verzorgt rioleringswerkzaamheden en overige voorkomende loodgieters-werkzaamheden. Tevens voer je onderhouds- en inspectiewerkzaamheden aan daken uit. Ervaring in de CV-installatie is een pré.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    InstallatiemonteurLees meer
Vacature Glaszetter Rotterdam

Voor een project in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren glaszetter voor zowel de nieuwbouw als renovatie. Jij weet als geen ander hoe je kwaliteit moet leveren. Je werkt zeer nauwkeurig en zelfstandig en zorgt voor vakkundige montage van het glas. Wat ga je nog meer doen?
Inspecteren en opmeten van de kozijnen, Glas op maat snijden, Kozijn klaarmaken, Glas en kit verwijderen, Lijsten plaatsen en Kitten.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature AutoCAD Tekenaar (Haarlem)

Als bouwkundig tekenaar ga je met grote zelfstandigheid werken aan de meest uiteenlopende projecten. Je weet wat er speelt in de bouw en kunt met technisch inzicht de organisatie voorzien van een uitwerking van de bouwwerken. Je komt te werken in een veilige werkomgeving en staat werkplezier hoog in het vaandel. (werklocatie; Haarlem) Je kan tekeningen uitwerken van Voorlopig Ontwerp (VO) naar een Definitief Ontwerp (DO). Je bent verder verantwoordelijk voor; het afstemmen van aangeleverde stukken van verschillende betrokkenen in de uitvoeringsfase, het (zelfstandig) uitwerken en uittekenen van ontwerpen voor de bouw. Als bouwkundig tekenaar begeleid je projecten tijdens de uitvoering. De vertaalslag maken van ontwerp tot bestekfase.
Tevens ben je als bouwkundig tekenaar medeverantwoordelijk voor projecten, vanaf de overdracht richting het projectteam tot en met de oplevering..

Haarlem    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature Houtrot Specialist/Timmerman

Voor een project in Gouda zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Houtrot Specialist/Timmerman. Jij weet op een vakkundige manier aangetast hout te repareren. Je hebt ruime ervaring in het verwijderen van houtrot en repareren door middel van twee componenten pasta. Tevens heb je ervaring om delen van bijvoorbeeld kozijnen te vervangen en te herstellen.

Gouda    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud Poeldijk

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren, vakbekwame Timmerlieden. Het is een project in de omgeving van Poeldijk. Ben jij de timmerman die enthousiast en klaar is voor een nieuwe uitdaging? Heb jij twee rechter handen en wil jij graag aan de slag binnen een dynamische bedrijf? Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

- Alle voorkomende timmerwerkzaamheden;
- Repareren en monteren van deuren, vloeren, kozijnen, daken, trappen, plafonds, wanden,vensterbanken en/of andere (houten) constructies;
- Renovatiewerk in de particuliere sector;
- Controleren van deugdelijkheid en conditie van bestaande (houten) constructies.

Poeldijk    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Dordrecht

Voor deze opdrachtgever zoeken wij een zelfstandige, vakbekwame Onderhoudstimmerman voor een project in Dordrecht. Wij zijn op zoek naar een timmerman die de verantwoording aan kan van zelfstandig werken. Binnen de functie ga je veelal (met partner) richting het project. Binnen de functie ben je verantwoordelijk voor:

- Onderhoudswerkzaamheden;
- Timmer-, stel-, en (op)meetwerkzaamheden;
- Plaatsen van wanden, ramen, kozijnen en deuren;
- Renovatiewerkzaamheden;
- Als timmerman houd je je tevens bezig met isoleren;
- Aanbrengen van hang en sluitwerk.

Dordrecht    Tijdelijke overeenkomst    Kaderfunctie BouwLees meer
Vacature Metaalbewerker (Den Haag)

Ben jij pas blij wanneer je mag buigen, boren, slijpen, draaien of persen? Gaat jouw hart sneller kloppen als je aan de kantbank staat? Voor onze opdrachtgever (regio Den Haag) zijn wij op zoek naar een ervaren metaalbewerker. Een metaalbewerker die niet bang is zich in het zweet te werken aan verschillende machines. Bij deze baan houd je je met zeer veel verschillende werkzaamheden bezig en kun jij jezelf door ontwikkelen in deze metaalbranche! Ben je vrijwel direct beschikbaar, neem dan zo gauw mogelijk contact met ons op !

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker (Vlaardingen)

Wij zijn op zoek naar een ijzerwerker, lasser / plaatwerker, voor het lassen en samenstellen van allerlei voorkomende constructies en reparatiecomponenten voor heimachines en bijbehorende equipement. Deze werkzaamheden verricht je aan de hand van werkplaatstekeningen of i.o.m meewerkend voorman of manager productie. Als Constructiebankwerker kan je tevens zelfstandig op basis van tekening of zaaglijsten met name stalen onderdelen voor, middels onder andere de volgende bewerkingen: Zagen, knippen, borgen, ponsen, buigen ed., Je stelt vervolgens producten/constructies samen op basis van werktekeningen en last deze af middels MIG/MAG lasproces in de lasserij. Je controleert zelf de werkstukken middels metingen en pasmallen.

Vlaardingen    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Montagemedewerker Staalconstructie

De montagemedewerker die wij zoeken houdt zich bezig met het monteren van staalconstructies vanaf tekening. (project in Leiden) In verschillende disciplines binnen de infra, utiliteitsbouw, woningbouw en industrie monteer je o.a. portalen, staalconstructies, trappen en hekwerken. Meestal werk je in teamverband maar het kan ook voorkomen dat je zelfstandig (met 1 collega op een project staat). Op locatie ben je het gezicht van het bedrijf en zorg je voor een goed eindresultaat.

Leiden    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Montage Medewerker (Den Haag)

Voor een project in Den Haag is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Montage Medewerker. Wij zoeken een enthousiaste, leergierige collega die klantgericht kan werken met oog voor detail. Iemand met twee rechterhanden die graag uit de mouwen gestoken worden. Als montage medewerker ga je aan de slag om ervoor te zorgen dat houten ramen, deuren en kozijnen netjes en compleet afgemonteerd worden! Overige werkzaamheden zijn; Tekeningen en werkinstructies lezen, aanbrengen van hang- en sluitwerk en plaatmateriaal. Zie jij jezelf terugkomen in bovenstaand functieprofiel? Reageer dan direct!

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Montagemedewerker (Delft)

In deze functie ben jij inzetbaar als Montagemedewerker:

- Je leest constructietekeningen;
- Controleert de aangeleverde onderdelen tijdens montage en zo nodig herstelt of vervangt deze;
- Hebt kennis van materiaalsoorten.

Zuid-Holland    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker Den Haag

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en/of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als Constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuks zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Den Haag    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Elektromonteur Delft

Ben jij spanning altijd de baas? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Zelfstandige Vakbekwame Elektricien. Zet je vakmanschap in voor een mooi project. Het is een klus voor langere tijd in Delft. Met een salaris conform cao kleinmetaal en opleidingsmogelijkheden.
Als elektricien installeer je elektrotechnische installaties.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Bankconstructiewerker Zoetermeer

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en/of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuk zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Calculator / Werkvoorbereider Wateringen

Voor deze opdrachtgever (Wateringen) zijn wij op zoek naar een gedreven Calculator/Werkvoorbereider. De belangrijkste eigenschappen die we in de kandidaat zoeken zijn: flexibiliteit en stressbestendigheid.
Voor de drie vakgebieden Groen, Grond en Infra kun je zelfstandig calculaties uitvoeren. Dit vraagt om een flexibele werkinstelling en het vermogen om met opdrachtgevers, collega’s en onderaannemers samen te werken. Je bent cijfermatig onderlegd, beschikt over organisatorische vaardigheden en werkt gestructureerd. Daarnaast stel je je op als een teamspeler.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Werkplaatsmonteur

Voor deze leuke opdrachtgever in Wateringen zoeken wij een Zelfstandig Werkplaatsmonteur. De belangrijkste eigenschappen die ze in een nieuwe collega zoeken zijn flexibiliteit en de ambitie om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van deze serviceorganisatie. Dit vraagt om een flexibele werkinstelling en het vermogen om met collega’s en onderaannemers samen te werken. Ervaring op gebied van landbouwmechanisatie, grondverzet en hydrauliek zijn een must.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Metaalbewerker Den Haag

Voor onze opdrachtgever in de buurt van Den Haag, zijn wij op zoek naar een ervaren Metaalbewerker.

Den Haag    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker Rotterdam

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en/of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als Constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuk zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker Vlaardingen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en/of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als Constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuk zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Vlaardingen    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker Pijnacker

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en/of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als Constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuk zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Pijnacker    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Metaalbewerkers

Een zeer gerenommeerd bedrijf.

Zuid-Holland    Vaste aanstelling    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker Gezocht. (Den Haag)

Voor een project in Den Haag, zijn wij voor deze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Constructiebankwerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (Mig/Mag en/of Tig) van producten aan de hand van tekeningen. Als constructiebankwerker richt je je voornamelijk op het vervaardigen van enkelstuks zoals prototypes; ook het bouwen en aanpassen van productiemallen behoort tot je taken.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    Klein metaalLees meer
Vacature Constructiebankwerker (Rotterdam)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de metaal sector? Heb je ervaring met MIG/MAG lassen, elektrisch lassen, snijbranden, slijpen en het samenstellen en monteren van staalconstructies? Dan is dit wellicht een baan voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren constructiebankwerker / monteur voor de buitendienst. (omgeving Rotterdam) Deze positie is vrij gekomen door de groei die de opdrachtgever de afgelopen jaren heeft. Als monteur in de buitendienst werk je veelal zelfstandig aan eigen projecten of in teamverband aan de grotere projecten, eventueel de leiding nemen bij grotere projecten in groepsverband hoort tot de mogelijkheden. Hierin wordt verwacht dat je goed bent in MIG/MAG/Electrode lassen van constructies, het assembleren van staalconstructies en eventueel kan leidinggeven aan derden. Spreekt de functie van constructiebankwerker (buitendienst) je aan en wil je meer weten? Bel, of mail ons en we vertellen je er graag meer over!

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Montagemedewerker / Staalconstructie (Zoetermeer)

Als montagemedewerker op dit project in Zoetermeer ben je verantwoordelijk voor het monteren en opbouwen van de staalconstructies en beplating. Je bent regelmatig werkzaam op hoogte waardoor het zeer belangrijk is dat je de veiligheidsvoorschriften te allen tijde naleeft.

Tot je werkzaamheden behoort o.a; Zorg dragen dat de (staal)constructies volgens de procedures en in opdracht van de voorman worden uitgevoerd, Het monteren van op maat gemaakte constructies aan de hand van bouwtekeningen, controleren van de aangeleverde onderdelen tijdens montage en zo nodig herstel of vervang je deze.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Constructiebankwerker, Vlaardingen

In verband met de groei van dit bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren Constructiebankwerker in de buurt van Vlaardingen. Je houdt je voornamelijk bezig met het vervaardigen en monteren van metaalconstructies. Het kan hierbij gaan om complete constructies, maar ook om constructiedelen. Je bent tevens (deels) inzetbaar als lasser, voornamelijk op het gebied van booglassen. Ook andere bewerkingstechnieken behoren tot de taken (denk aan verspanen, zagen, versnijden, zetten, etc.).
Aan de hand van werkopdrachten en fabricagetekeningen, kun je deze taken uitvoeren zowel in de fabriek als op locatie bij opdrachtgevers.

Vlaardingen    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Constructiebankwerker Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Zoetermeer zoeken wij een ervaren constructiebankwerker. Ben jij een constructiebankwerker met gevoel voor meetprecisie en oog voor een goede afwerking? In deze functie ben je voornamelijk bezig met: Constructies lassen, halffabricaten produceren, Werken vanuit samenstellingstekeningen en constructies samenstellen.
Kan jij deze functie zelfstandig uitoefenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Montagemedewerker Metaal

Delft    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Constructie Bankwerker

Den Haag    Uitzenden    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Rotterdam

Heb jij ervaring als onderhoudsschilder in het onderhoud van woningen en ben jij zelfstandig en vakbekwaam? Voor onze opdrachtgever in de regio van Rotterdam ben ik op zoek naar een ervaren onderhoudsschilder die zijn ervaring voornamelijk heeft opgebouwd in het particuliere onderhoud. Daarnaast heb je verstand van houtrotreparaties, behangen of glaszetten. Je zal samen met twee collega schilders op dit project staan. Kun je direct aan de slag? Neem vandaag nog contact met ons op!

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Gouda

Ben jij een flexibele onderhoudsschilder met passie voor het vak? Weet je van aanpakken en ga je snel en netjes te werk? Dan zoeken we jou! Voor een schildersopdracht in de regio Gouda zijn we op zoek naar een gedreven onderhoudsschilder met minimaal 2 jaar ervaring. Je kan goed zelfstandig werken maar in een team met 4 andere schilders is dit ook geen probleem.
Wat ga je doen? Schilderen natuurlijk, Voorbehandelen van ondergronden (bijvoorbeeld schuren, plamuren en afkrabben) lakken. Is de verfklus afgerond? Dan zorg jij ervoor dat het weer ‘spik en span’ wordt opgeleverd.

Gouda    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud (Den Haag)

Als Schilder bij dit bedrijf krijg je een afwisselende baan, goede arbeidsvoorwaarden en fijne collega’s!
Voor een project in Den Haag zoekt onze opdrachtgever naar een ervaren, zelfstandige schilder met ervaring in onderhoud aan woningen. Ook renovatiewerk kan verwacht worden in deze functie. Ben je gemotiveerd, zelfstandig en kun je per direct aan de slag? neem vandaag nog contact met ons op.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Delft)

Voor een project in Delft zoeken wij per direct een Onderhoudsschilder met ervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je kwalitatief mooi schilderwerk kan leveren? Dan wordt jij bij onze opdrachtgever en natuurlijk bij ons erg gewaardeerd! Als Onderhoudsschilder wordt er verwacht dat je verantwoording neemt en dat je breed inzetbaar bent. Je kan goed zelfstandig werken en vind het dan ook geen probleem om zowel alleen als in teamverband te werken. Werken op ladders, steigers en in hoogwerkers is voor jou 'een appeltje eitje'. Je bent spontaan, gemotiveerd en communicatief vaardig. Daarnaast beheers je de volgende werkzaamheden; Binnen- en buitenschilderwerk, Lakken, Gronden, Schuren en Sausen! Ben jij zo'n Schilder ? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op, Wij zorgen natuurlijk voor de koffie tijdens onze eerste kennismaking!

Delft    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud (Rotterdam)

Vind je schilderen ook een mooi vak en wil je weer schilderen en gewaardeerd worden als vakman? Kom dan het team versterken van onze opdrachtgever. Dit bedrijf heeft per direct een afwisselende en uitdagende baan voor een ervaren Onderhoudsschilder. In deze functie voer je schilderwerk uit aan woningen en andere gebouwen. Je hebt kennis van en ervaring met het voorbehandelen van ondergronden en het opbouwen van verfsystemen. Daarnaast heb je ervaring in het uitvoeren van eenvoudige reparaties aan het houtwerk. Het Schilder project is in de omgeving van Rotterdam.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Zoetermeer

Als schilder op dit project in Zoetermeer voer je schilderwerkzaamheden uit in opdracht van een grote woningcorporatie. Het geleverde schilderwerk wordt extern gekeurd en daarom is nauwkeurig werken heel belangrijk. Je komt te werken in een leuk team met een collegiale sfeer en samen werken jullie aan dit grote project onder leiding van een voorman. De gebouwen worden ten tijde van het onderhoud bewoond en/of gebruikt, daarom is het van belang dat je begrip hebt voor bewoners/gebruikers en hiermee goed en duidelijk kunt communiceren. Je werkzaamheden bestaan uit; voorbereidende werkzaamheden als afbranden/föhnen, schuren, kitten, plamuren en besnijden, aflakken van de reeds voorbereide delen in een- of twee-lagen systeem, Het (incidenteel helpen met) opbouwen van een rolsteiger en natuurlijk het uitvoeren van schilderwerk zowel binnen- als buiten.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Gorinchem

Wij zijn voor een project in Gorinchem op zoek naar een Onderhoudsschilder met ervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je kwalitatief mooi schilderwerk kan leveren? Dan wordt jij bij onze opdrachtgever en natuurlijk bij ons erg gewaardeerd!
Als Onderhoudsschilder wordt er verwacht dat je verantwoording neemt en dat je breed inzetbaar bent. Je kan goed zelfstandig werken en vind het dan ook geen probleem om zowel alleen als in teamverband te werken. Werken op ladders, steigers en in hoogwerkers is voor jou 'een appeltje eitje'. Je bent spontaan, gemotiveerd en communicatief vaardig. Daarnaast beheers je de volgende werkzaamheden; Binnen- en buitenschilderwerk, Lakken, Gronden, Schuren en Sausen!

Gorinchem    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Zelfstandige Schilder (Wassenaar)

Door het aantrekken van de particuliere orderportefeuille zoeken we voor een project in Wassenaar een zelfstandige schilder die zijn klus kan opstarten en met goed resultaat kan afmaken. Je komt veelal te werken aan de grotere en luxere particuliere huizen die tiptop in orde gemaakt moeten worden. In deze baan als schilder wordt van je verwacht dat je goed kan communiceren met klanten en hen kan uitleggen wat er die dag gaat gebeuren en hoeveel tijd de werkzaamheden ongeveer in beslag gaan nemen. Daarnaast hoor je natuurlijk bekend te zijn met de gebruikelijke schildersmethodes!

wassenaar    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Voorman / Uitvoerder Schilder (Rotterdam)

Ben jij een ervaren Schilder en heb je altijd al de stap willen maken om leiding te geven aan een enthousiaste groep schilders of heb je al ervaring in het leiding geven? In deze functie (op een Schildersproject in Rotterdam) zal je worden ingezet als meewerkend voorman/ uitvoerder. De Kerntaken behorend bij deze functie zijn o.a; leidinggeven aan een team van vijf schilders, je bent het aanspreekpunt voor de klant en opdrachtgever. Je kan worden ingezet op verschillende grote projecten en begeleidt hierbij het gehele traject.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud (Delft)

Bij deze opdracht werk je aan particuliere woningen. (Delft) Samen met je collega kun je het werk organiseren, jullie bouwen de steigers zelfstandig en efficiënt op en af en werken volgens het verf technisch advies die je hebt meegekregen. Vanzelfsprekend kun je goed afbranden/föhnen, schuren, kitten, plamuren en je kunt snel en strak besnijden. Geheel zelfstandig lever jij als onderhoudsschilder samen met je collega een goed stuk schilderwerk op, verlaat de werkplek niet voordat alles netjes is opgeruimd en dit alles binnen het tijdbestek die de opdrachtgever vraagt.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Ouddorp)

Ben jij een ervaren onderhoudsschilder met passie voor het vak? Voor een project in Ouddorp zijn wij op zoek naar een schilder met ervaring. Het project is voornamelijk buiten; schilderwerk aan woningen. Samen met andere schilders is het uiteraard van belang om nauwkeurig en netjes te werken zodat een kwaliteitsproduct wordt afgeleverd. Je bent tevens in staat om zelfstandig te werken, maar samenwerken in teamverband zal het meest voorkomen.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Alphen A/d Rijn

Een baan als onderhoudsschilder biedt volop afwisseling. Je werkt vaak in de buitenlucht en je ziet het als een uitdaging panden en woningen netjes en correct te onderhouden. Goed schilderwerk verhoogt de levensduur en duurzaamheid van een pand en daar wordt waarde aan gehecht. Voor de functie onderhoudsschilder heb je dan ook flink wat vakkennis nodig om het schilderwerk goed uit te kunnen voeren. Als onderhoudsschilder ga je werken aan een grote opdracht in Alphen a/d Rijn van een woningbouwvereniging. Naast verven ga je sauzen, plamuren, schuren, kitten, afbranden en föhnen. Ook moet je om kunnen gaan met het schilderen van verschillende soorten materialen, zoals hout, staal en beton.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder (onderhoud) Delft

Als Schilder heb je een heel oud, maar tegelijkertijd heel actueel beroep. Zonder schilder kan geen gebouw worden opgeleverd. Vroeger niet en nu nog niet. Heb je passie voor je vak en ben je gefocust op kwaliteit? Kom als Onderhoudsschilder werken bij 1 van onze grootste opdrachtgever.

Voor een opdracht in Delft voer je schilderwerk uit aan woningen, scholen en andere gebouwen. Je hebt kennis van en ervaring met het voorbehandelen van ondergronden en het opbouwen van verfsystemen. Daarnaast heb je ervaring in het uitvoeren van eenvoudige reparaties aan het houtwerk.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Woerden

Ben jij een ervaren onderhoudsschilder? Werk je graag in een leuk team en wil je op korte termijn aan de slag als schilder? Lees dan verder;

Als schilder bij dit grote familiebedrijf voer je schilderwerkzaamheden uit op een project bij een grote woningbouwcorporatie (Woerden). Het geleverde schilderwerk wordt extern gekeurd en daarom is nauwkeurig werken heel belangrijk. Je komt te werken in een leuk team met een collegiale sfeer en samen werken jullie aan dit project onder leiding van een voorman. De gebouwen worden ten tijde van het onderhoud bewoond en/of gebruikt, daarom is het van belang dat je begrip hebt voor bewoners/gebruikers. Je hebt ervaring in het uitvoeren van buitenschilderwerk en restauratie.

Spreekt de functie van onderhoudsschilder je aan en wil je meer weten? Bel of mail ons en we vertellen je er graag meer over.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Glaszetter (Rotterdam)

Heb jij ervaring met glaszetten en werk je graag buiten? Kom je graag bij mensen op bezoek en wil je ervoor zorgen dat ze er weer droog bij zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime glaszetter. Als echte glaszetter heb je ervaring met het plaatsen en vervangen van glas t.b.v. de woning- en utiliteitsbouw (zowel nieuw, renovatie als onderhoud). Tevens ben je bekend met de verschillende soorten glas, het herstellen van schade, opmeten, op maat snijden en afkitten van glas.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Katwijk)

Ben jij een ervaren onderhoudsschilder met passie voor het vak? Voor een project in Katwijk zijn wij op zoek naar een schilder met ervaring. Het project is voornamelijk buiten; schilderwerk aan woningen. Samen met andere schilders is het uiteraard van belang om nauwkeurig en netjes te werken zodat een kwaliteitsproduct wordt afgeleverd. Je bent tevens in staat om zelfstandig te werken, maar samenwerken in teamverband zal het meest voorkomen.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud Wassenaar

Ben jij een ervaren Schilder en ben je op zoek naar een schildersklus in de buurt van Wassenaar? Lees onze vacature dan even door..Vanzelfsprekend kan je afbranden of föhnen, schuren, kitten, plamuren en strak en snel besnijden. Ook kan jij zelf veilig een rolsteiger opbouwen en op een nette manier communiceren met de opdrachtgevers. Voor deze vacature onderhoudsschilder bestaat je werk uit het schilderen van particuliere en eengezinswoningen. Geef jouw voorkeur aan dan houden wij hier rekening mee, ook als je het fijn vindt om met een vaste collega te werken. (Als je een collega huisschilder aanlevert, krijg je daar een bonus voor.)

wassenaar    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud Gevraagd (Delfgauw)

Voor een groot, kwalitatief hoogstaand vastgoedonderhoudsbedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren, allround onderhoudsschilder in de regio van Delfgauw. Als onderhoudsschilder op dit schilderproject (woningen) ben je een aanpakker, die eer heeft van zijn/haar werk. Vakwerk leveren staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast ben je netjes en werk je secuur. Je kunt zelfstandig werken en vind het niet erg om af en toe alleen te staan. Kortom, je bent een ervaren schilder met een afgeronde vakopleiding en minimaal 3 jaar werkervaring in het schilder en renovatieonderhoud.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Naaldwijk)

In Naaldwijk is een project gestart waarbij nog een aantal vakbekwame onderhoudsschilders nodig zijn. Deze opdracht voeren wij uit voor een gerenommeerd onderhoudsbedrijf dat op zoek is naar een zelfstandig werkend en nauwkeurige onderhoudsschilder. Op dit project betreft het voornamelijk onderhoud en renovatiewerk. Je werk bestaat uit het schilderen van eengezinswoningen.

Ben jij die gemotiveerde onderhoudsschilder die zich onderscheidt door middel van vakkennis en betrokkenheid in je werk. Ga jij elke dag met een flinke dosis inzet, verantwoordelijkheidsgevoel, passie en met plezier naar je werk? Dan zal onze opdrachtgever blij met jou zijn! Reageer gauw op deze vacature! Bij vragen kun je gerust contact met ons opnemen!

Naaldwijk    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Roosendaal)

Voor een project in Roosendaal zijn wij op zoek naar ervaren, vakbekwame onderhoudsschilders. Wij zoeken zelfstandige schilders die hun vak verstaan! Op dit project betreft het voornamelijk onderhoud en renovatiewerk. Je werk bestaat uit het schilderen van eengezinswoningen. Vanzelfsprekend kan jij afbranden of föhnen, schuren, kitten, plamuren en strak en snel besnijden. Verder ben jij prima in staat om op een nette manier te communiceren met klanten.

Noord Brabant    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Leiden

Ben jij op zoek naar mooi en leuk werk als renovatie timmerman in de buurt van Leiden? De werkzaamheden omvatten voornamelijk timmerwerkzaamheden in de woningbouw en daarnaast de veelvoorkomende kleine(re) klussen. De opdrachtgever vind het belangrijk dat je zelfstandig bent en als een echte timmerman de handen uit de mouwen steekt! Wat ga je precies doen;
- Uitvoeren van onderhouds- renovatie werkzaamheden;
- Plaatsen/vervangen van kozijnen;
- Vloerherstelwerkzaamheden;
- Aftimmer werkzaamheden;
- Eventueel Houtrot herstel.

Leiden    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Houtrot Timmerman (Den Haag)

Werk jij nauwkeurig en precies? Hou je ervan om objecten een nieuw leven in te blazen en heb je ervaring met houtrot reparaties? Dan heb je hier wellicht jouw baan gevonden..
Even iets meer over de functie: Als timmerman in deze functie ben je gespecialiseerd in het repareren van houtrot. Je zult meestal komen te werken op projecten waarbij meerdere reparaties verricht moeten worden aan deuren, kozijnen en/of ramen. Je komt samen te werken in een team met andere timmerlieden en/of schilders. Naast de houtrot reparaties ga je ook – indien mogelijk – kleine timmerwerkzaamheden verrichten zoals monteren van deuren, kozijnen, ramen, trappen, plafonds, wanden en/of andere (houten) constructies. Verder horen de werkzaamheden zoals het verwijderen en herstellen van houtrot aan o.a. ramen, deuren, dorpels en kozijnen, Omtrekspelingen corrigeren, Vervangen van hang- en sluitwerk, Kitwerkzaamheden en Overig (klein) timmerwerk tot jouw werkzaamheden. Wil je direct aan de slag? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman (Den Haag)

Wij zijn per direct op zoek naar een Timmerman/ Voorman voor een project in Den Haag. In deze functie is geen dag hetzelfde, je bent namelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van jouw eigen werkzaamheden. Een greep uit de werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid zijn: Uitvoeren van onderhoud- renovatie werkzaamheden, Plaatsen/vervangen van kozijnen, Vloerherstelwerkzaamheden, Aftimmer werkzaamheden, Keukenrenovaties en Houtrotherstel. Past deze baan nu helemaal bij jou? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen voor de koffie bij onze eerste kennismaking. :-)

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Renovatie Timmerman / Voorman (Zoetermeer)

Wij zijn per direct op zoek naar een Renovatie Timmerman/ Voorman voor een project in Zoetermeer. In deze functie is geen dag hetzelfde, je bent namelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van jouw eigen werkzaamheden. Een greep uit de werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid zijn: Uitvoeren van onderhoud- renovatie werkzaamheden, Plaatsen/vervangen van kozijnen, Vloerherstelwerkzaamheden, Aftimmer werkzaamheden, Keukenrenovaties en Houtrotherstel.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud ( Schiedam)

Onze opdrachtgever is op zoek naar een zelfstandige Timmerman in Onderhoud. Je staat regelmatig zelfstandig op een project (Schiedam), in een bewoonde of bewerkte omgeving, waardoor je over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken. Wat ga je doen? Deuren en ramen afhangen, kozijnen vervangen, deelvervangingen houtrot, dakkapellen plaatsen, plafonds uitraggelen en voorzien van gipsplaten, tussenwanden plaatsen, dakgoten aftimmeren, hang- en sluitwerk vervangen en overige aftimmerwerkzaamheden.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman (Zoetermeer)

Ben jij Onderhoudstimmerman en heb je passie voor het herstellen/renoveren van woningen, panden en andere objecten? Het project is in de omgeving van Zoetermeer en je kunt per direct beginnen. Als onderhoudstimmerman kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken, al dan niet als koppel. Veel voorkomende werkzaamheden zijn het plaatsen van wanden en plafonds, het isoleren van woningen, het aanbrengen van gevelbekleding, het renoveren van kozijnen en diverse andere aftimmerwerkzaamheden. Wij verzekeren je een leuke en afwisselende baan voor een vakman!

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Houtrotspecialist (Delft)

Als timmerman in deze functie ben je gespecialiseerd in het repareren van houtrot. Op dit project verricht je reparaties aan deuren, kozijnen en/of ramen. Je komt samen te werken in een team met andere timmerlieden en/of schilders. Naast de houtrot reparaties ga je ook – indien mogelijk – kleine timmerwerkzaamheden verrichten zoals monteren van deuren, kozijnen, ramen, trappen, plafonds, wanden en/of andere (houten) constructies, Omtrekspelingen corrigeren, Vervangen van hang- en sluitwerk en Kitwerkzaamheden.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever zoeken wij voor een nieuw project in Zoetermeer een vakman die we fulltime kunnen inzetten op deze timmerklus. ’s Morgens de dag beginnen met een kop koffie en vervolgens de tekening(en) lezen en lekker aan de slag gaan. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken maar ook in een team. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit;

• Kozijnen-, deuren-, wanden-, dakramen- en kapconstructies plaatsen
• Stellen van profielen en kozijnen
• Vakkundig verrichten van geveltimmerwerk en aftimmerwerk.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Zelfstandige Timmerman (Vlaardingen)

Ben jij een zelfstandige timmerman met passie voor renovatie- en onderhoudsprojecten? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en verantwoordelijke Renovatie Timmerman in de bouw op een project in Vlaardingen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan uit VvE onderhoud, binnen de utiliteit en de particuliere sector. Voor deze functie als Renovatie Timmerman wordt verwacht dat je zelfstandig uit de voeten kan en zorg draagt voor dagelijkse taken en werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van timmer- en onderhoudswerkzaamheden op de bouwplaats. Denk aan bijvoorbeeld; Renovaties/ onderhoud verrichten vanaf werktekeningen, Houtrot behandelen, Reparaties van houten constructies (dakconstructies, ramen, kozijnen, deuren, vloeren & wanden), Het construeren, repareren, monteren en demonteren van bouwwerken, Gevelonderhoud/ beplating en overige (renovatie) werkzaamheden!

Vlaardingen    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Houtrotspecialist (Zoetermeer)

Ligt jouw hart bij de bouwsector, ben je productief en heb je kennis van houtrot? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren houtrotspecialist! (Project in Zoetermeer).
Als houtrotspecialist ga je productief te werk. Je controleert steekproefsgewijs de conditie van de kozijnen en deuren. De elementen die van slechte kwaliteit zijn en/of houtrot bevatten, renoveer je, ook zorg je voor een nette afwerking. Voorafgaand van de klus is het voorbereidende werk gedaan en zijn alle materialen aanwezig, zodat jij direct aan het werk kan.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman (Sliedrecht)

Altijd al willen werken bij een groot familiebedrijf met mooie bouwprojecten in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Sliedrecht? Heb je ervaring of lijkt het je leuk om funderingen, stelwerk en kozijnen te plaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Natuurlijk ga je binnen de functie (afhankelijk van je ervaring) nog meer doen. Het lijkt je leuk om vakkundig timmerwerkzaamheden uit te voeren, afhankelijk van jouw ervaring, deins je er niet voor terug om (bouw)tekeningen te lezen en uit te voeren. Heb je ervaring in het stellen en plaatsen van kozijnen. Het is mogelijk om in de: renovatie, onderhoud of bijvoorbeeld in de nieuwbouw van woningen of utiliteitsbouw aan de slag te gaan.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman ( Monster)

Heb jij passie voor het herstellen/renoveren van woningen, panden en andere objecten? Hou je van wat afwisseling en uitdaging in je werk? En wil je werken in de buurt van Monster? Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een all-round timmerman voor een verbouwingsproject in Monster. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van wanden, kozijnen, plafonds en diverse aftimmer-werkzaamheden. Je komt te werken in een enthousiast team met gezellige collega's. Wanneer het werk je bevalt, ga je met het team weer naar het volgende werk. Wellicht wil je er op termijn zelfs in vaste dienst.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Rotterdam

Als Onderhoudstimmerman ben je primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden, hoofdzakelijk aan de gevels van onroerend goed. Hierbij hoort ook de uitvoering van daarmee verband houdend kleinschalig timmerwerk. Je werkt op een project in Rotterdam op basis van eenduidige werkopdrachten en instructies van je voorman of uitvoerder, onder regelmatig toezicht. De voorbereidingen voor het werk zijn getroffen, zoals de aanwezigheid van materialen en hulpmiddelen en de inrichting van de werkplek. Je voert je werkzaamheden veelal zelfstandig uit.

Ben jij deze gemotiveerde Onderhoudstimmerman die fulltime beschikbaar is!? Ben jij de nieuwe collega met twee rechterhanden die wij zoeken, reageer dan snel!

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud/renovatie Rijswijk

Als timmerman op een project in Rijswijk werk je aan een onderhoud-en renovatieproject. Naast het timmerwerk, ben je ook wel eens bezig met het vervangen van tegels of het oplossen van een lekkage. Je helpt waar het nodig is en je bent het gezicht op de werklocatie voor klanten en/of omwonenden. Als timmerman werk je voornamelijk zelfstandig. Je hebt veel contact met de uitvoerder en met het projectteam. Dit projectteam bestaat uit een werkvoorbereider, uitvoerder en werkvoorbereider. Als timmerman weet jij immers je vakmanschap overal in te zetten!

Rijswijk    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud & Renovatie (Zoetermeer)

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf en op zoek naar een ervaren timmerman in de onderhoud en renovatie voor een project in Zoetermeer. In de functie van timmerman is het essentieel dat je beschikt over aantoonbare werkervaring en dat je tekening kan lezen. Tevens ben je dienstverlenend en flexibel ingesteld. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit:

- Vanaf werktekening onderhoud en renovaties verrichten;

- Bouwwerken construeren, repareren, monteren en demonteren;

- Repareren van houten constructies; kozijnen, ramen, deuren, dakconstructies,
wanden en vloeren.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman / Houtrotspecialist (regio Oosterhout)

Kan jij strakke houten kozijnen maken?

Onze opdrachtgever heeft een mooie klus in de buurt van Oosterhout waarvoor wij op zoek zijn naar een ervaren Timmerman/Houtrotspecialist. Naast dat je bezig bent met diverse reguliere timmerwerkzaamheden voer je tevens houtrotreparaties uit. Als Timmerman voer je taken uit als deze; het afhangen van deuren, het plaatsen van hang- en sluitwerk en het vervangen van stijlen in kozijnen. Al met al een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is!

Noord Brabant    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Allround Timmerman Rotterdam

Voor een project in Rotterdam zijn wij op zoek naar een vakbekwame en ervaren Timmerman. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden, hoofdzakelijk aan de gevels van onroerend goed. Hierbij hoort ook de uitvoering van daarmee verband houdend kleinschalig timmerwerk en het monteren van deuren en ramen incl. het beglazen daarvan.

In verband met de toename van bouwkundige werkzaamheden is er steeds meer behoefte aan ondersteuning van de Uitvoerder Bouwkundig Onderhoud. Denk hierbij aan het inspecteren van bouwelementen, het inventariseren van houtrot en het inmeten van te vervangen onderdelen. De resultaten lever je vervolgens aan zodat de werkzaamheden gecalculeerd kunnen worden en de juiste onderdelen besteld kunnen worden. Zodra de bestelde materialen in huis zijn, zet je ze klaar voor transport naar de werken.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Allround Timmerman (Voorschoten)

Heb jij ervaring als timmerman of volg je de BBL-opleiding tot timmerman? Wil je graag werken in een klein team bij veelal particuliere projecten? Wij hebben een 'Timmer opdracht' in de buurt van Wassenaar. Als allround (leerling) timmerman werk je aan een groot project in een team. De opdracht staat in het teken van houtbewerking. Je houdt je dagelijks bezig met diverse timmerwerkzaamheden waarbij je secuur en met oog voor kwaliteit aan het werk gaat. Er is veel ruimte voor ontwikkeling. Wat ga je precies doen?
- Het uitvoeren van alle voorkomende timmerwerkzaamheden;
- renovatie timmerwerkzaamheden;
- het monteren van houten daken, vloerconstructies, aftimmeren en stellen van deuren, ramen en kozijnen en nog veel meer.

Wassenaar    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud, Delft

Werk je graag in timmeronderhoud en ben je handig in je vak, lees de vacature even door om te zien of je de geschikte timmerman bent die onze opdrachtgever zoekt. Deze opdrachtgever heeft opdrachten voor particulieren en vele opdrachten voor woningcorporaties, beide in het teken van houtbewerking. Je houdt je dagelijks bezig met diverse timmerwerkzaamheden waarbij je secuur en met oog voor kwaliteit aan het werk gaat. Op dit moment is er in Delft vraag naar een vakbekwame Timmerman.

Wat ga je doen?
- Het uitvoeren van alle voorkomende timmerwerkzaamheden;
- Renovatie timmerwerkzaamheden;
- Het lezen van technische tekeningen en vertalen naar werkzaamheden;
- Het monteren van houten daken, vloerconstructies, aftimmeren en stellen van deuren, ramen en kozijnen en nog veel meer.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman (Schiedam)

Ben jij een gemotiveerde en vakbekwame Timmerman? En ben je op zoek naar een baan in de omgeving van Rotterdam? Als timmerman ga je aan de slag bij een groot bouwbedrijf. Het project waar je gaat werken is in Schiedam. Het is de bedoeling dat je zelfstandig projecten kan oppakken. Wat je nog meer gaat doen?
- Renovatie & onderhoudswerkzaamheden;
- Mutatie- en planmatig onderhoud;
- Verhelpen van storingen;
- Houtrotherstel.

Schiedam    Tijdelijke overeenkomst    TimmermanLees meer
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Taurotoren
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf