Opdrachtgevers en Bauconflex, Arbeidsbemiddeling en Intermediair voor Vacatures in de Bouw en Techniek

Opdrachtgevers, ondernemers en bedrijven in de bouw en techniek vinden bij Bauconflex een luisterend oor. Wij luisteren al meer dan 13 jaar goed naar de wensen van de ondernemers in bouw en techniek. Door onze kennis van de bouw en techniek en ons uitgebreide netwerk aan opdrachtgevers zijn wij zeer goed in de bouwbranche en techniekbranche ingewerkt.

Als opdrachtgever kunt u aan Bauconflex een duidelijk zoekprofiel sturen van de werknemer, de ZZP-er of medewerker waar u naar op zoek bent. Dankzij ons grote bestand met vakbekwame professionals en vakmensen kunnen wij u vaak snel aan de juiste medewerker helpen. Wij zorgen voor de vakman of vakmensen waar u naar op zoek bent, zodat u de bouwprojecten op tijd kunt starten, conform de planning met uw opdrachtgever. Op basis van het door u opgestelde zoekprofiel plaatsen wij een vacature op onze website en zetten we vacatures uit op meerdere platforms. Ook schakelen we ons sociale netwerk via Facebook en LinkedIn hiervoor in.

Opdrachtgevers bouwen samen met Bauconflex aan de toekomst

Als opdrachtgever vindt u in Bauconflex niet alleen een arbeidsbemiddelingsbureau dat proactief ondersteunt bij het vinden van flexibele vakmensen. Wij zijn ook een ervaren partner die kan meedenken bij de planning van projecten.

We kijken niet alleen naar de korte termijn maar investeren veel tijd in de relatie met onze opdrachtgevers. Dat doen we om elkaar goed te leren kennen en om samen een visie te ontwikkelen.

We inventariseren samen de behoeftes en de mogelijkheden om de bedrijfsvoering te optimaliseren met behulp van onze diensten. We delen graag onze kennis en ervaring om onze klanten te helpen bij succesvol ondernemen.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij Bouwen samen met u aan dé Toekomst.

Bauconflex, Arbeidsbemiddeling en Intermediair

Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Bauconflex beschikt over 2 vestigingen.

Vestiging Rijswijk
CBBS Flex BV
JC van Markenlaan 3, 2285 VL Rijswijk
Telefoon 06 - 27181445 / 06 - 27231017
Email:

Vestiging Leeuwarden
Bauconflex Noord
Legedyk 4, 8935 DG Leeuwarden
Telefoon 085 - 0667940
Email:

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf