Vacatures Schilders Bauconflex

Vacatures Schilders en Onderhoudsschilders

Als schilder of onderhoudsschilder ben je bij Bauconflex aan het juiste adres! Bauconflex is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en intermediair tussen vakmensen en opdrachtgevers. Wij zoeken vakmensen voor diverse schildersbedrijven. Ben jij die vakbekwame schilder of onderhoudsschilder? Dan kunnen wij voor jou bemiddelen bij een schildersbedrijf bij jou in de buurt waar een vakman als jij welkom is. Kijk snel tussen onze vacatures of jouw baan er tussen staat en reageer!

Vacature Onderhoudsschilder Delft

Als schilder op dit project in Delft voer je schilder-werkzaamheden uit in opdracht van een grote woningcorporatie. Het geleverde schilderwerk wordt extern gekeurd en daarom is nauwkeurig werken heel belangrijk. Je komt te werken in een leuk team met een collegiale sfeer en samen werken jullie aan dit grote project onder leiding van een voorman. De gebouwen worden ten tijde van het onderhoud bewoond en/of gebruikt, daarom is het van belang dat je begrip hebt voor bewoners en hiermee goed kunt communiceren. Je werkzaamheden bestaan uit; voorbereidende werkzaamheden als afbranden/föhnen, schuren, kitten, plamuren en besnijden, aflakken van de reeds voorbereide delen in een- of twee-lagen systeem, Het (incidenteel helpen met) opbouwen van een rolsteiger en natuurlijk het uitvoeren van schilderwerk zowel binnen- als buiten!

Delft    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Den Haag

Wij zijn op zoek naar een ervaren schilder, die graag hard en zelfstandig werkt bij het onderhoud van diverse woningen en gebouwen (voornamelijk scholen) Het werkgebied is voornamelijk in de regio van Den Haag e.o. Onze opdrachtgever heeft een klein team van een schilder of 4. Onze opdrachtgever 'bezit voornamelijk werk in de particuliere sector en onderhoudsprojecten. Het is dan ook van belang dat je netjes in communicatie bent.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Rotterdam

Heb jij ervaring als onderhoudsschilder in het onderhoud van woningen en ben jij zelfstandig en vakbekwaam? Voor onze opdrachtgever in de regio van Rotterdam ben ik op zoek naar een ervaren onderhoudsschilder die zijn ervaring voornamelijk heeft opgebouwd in het particuliere onderhoud. Daarnaast heb je verstand van houtrotreparaties, behangen of glaszetten. Je zal samen met twee collega schilders op dit project staan. Kun je direct aan de slag? Neem vandaag nog contact met ons op!

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Gouda

Ben jij een flexibele onderhoudsschilder met passie voor het vak? Weet je van aanpakken en ga je snel en netjes te werk? Dan zoeken we jou! Voor een schildersopdracht in de regio Gouda zijn we op zoek naar een gedreven onderhoudsschilder met minimaal 2 jaar ervaring. Je kan goed zelfstandig werken maar in een team met 4 andere schilders is dit ook geen probleem.
Wat ga je doen? Schilderen natuurlijk, Voorbehandelen van ondergronden (bijvoorbeeld schuren, plamuren en afkrabben) lakken. Is de verfklus afgerond? Dan zorg jij ervoor dat het weer ‘spik en span’ wordt opgeleverd.

Gouda    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud (Den Haag)

Als Schilder bij dit bedrijf krijg je een afwisselende baan, goede arbeidsvoorwaarden en fijne collega’s!
Voor een project in Den Haag zoekt onze opdrachtgever naar een ervaren, zelfstandige schilder met ervaring in onderhoud aan woningen. Ook renovatiewerk kan verwacht worden in deze functie. Ben je gemotiveerd, zelfstandig en kun je per direct aan de slag? neem vandaag nog contact met ons op.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Delft)

Voor een project in Delft zoeken wij per direct een Onderhoudsschilder met ervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je kwalitatief mooi schilderwerk kan leveren? Dan wordt jij bij onze opdrachtgever en natuurlijk bij ons erg gewaardeerd! Als Onderhoudsschilder wordt er verwacht dat je verantwoording neemt en dat je breed inzetbaar bent. Je kan goed zelfstandig werken en vind het dan ook geen probleem om zowel alleen als in teamverband te werken. Werken op ladders, steigers en in hoogwerkers is voor jou 'een appeltje eitje'. Je bent spontaan, gemotiveerd en communicatief vaardig. Daarnaast beheers je de volgende werkzaamheden; Binnen- en buitenschilderwerk, Lakken, Gronden, Schuren en Sausen! Ben jij zo'n Schilder ? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op, Wij zorgen natuurlijk voor de koffie tijdens onze eerste kennismaking!

Delft    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud (Rotterdam)

Vind je schilderen ook een mooi vak en wil je weer schilderen en gewaardeerd worden als vakman? Kom dan het team versterken van onze opdrachtgever. Dit bedrijf heeft per direct een afwisselende en uitdagende baan voor een ervaren Onderhoudsschilder. In deze functie voer je schilderwerk uit aan woningen en andere gebouwen. Je hebt kennis van en ervaring met het voorbehandelen van ondergronden en het opbouwen van verfsystemen. Daarnaast heb je ervaring in het uitvoeren van eenvoudige reparaties aan het houtwerk. Het Schilder project is in de omgeving van Rotterdam.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Zoetermeer

Als schilder op dit project in Zoetermeer voer je schilderwerkzaamheden uit in opdracht van een grote woningcorporatie. Het geleverde schilderwerk wordt extern gekeurd en daarom is nauwkeurig werken heel belangrijk. Je komt te werken in een leuk team met een collegiale sfeer en samen werken jullie aan dit grote project onder leiding van een voorman. De gebouwen worden ten tijde van het onderhoud bewoond en/of gebruikt, daarom is het van belang dat je begrip hebt voor bewoners/gebruikers en hiermee goed en duidelijk kunt communiceren. Je werkzaamheden bestaan uit; voorbereidende werkzaamheden als afbranden/föhnen, schuren, kitten, plamuren en besnijden, aflakken van de reeds voorbereide delen in een- of twee-lagen systeem, Het (incidenteel helpen met) opbouwen van een rolsteiger en natuurlijk het uitvoeren van schilderwerk zowel binnen- als buiten.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Gorinchem

Wij zijn voor een project in Gorinchem op zoek naar een Onderhoudsschilder met ervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je kwalitatief mooi schilderwerk kan leveren? Dan wordt jij bij onze opdrachtgever en natuurlijk bij ons erg gewaardeerd!
Als Onderhoudsschilder wordt er verwacht dat je verantwoording neemt en dat je breed inzetbaar bent. Je kan goed zelfstandig werken en vind het dan ook geen probleem om zowel alleen als in teamverband te werken. Werken op ladders, steigers en in hoogwerkers is voor jou 'een appeltje eitje'. Je bent spontaan, gemotiveerd en communicatief vaardig. Daarnaast beheers je de volgende werkzaamheden; Binnen- en buitenschilderwerk, Lakken, Gronden, Schuren en Sausen!

Gorinchem    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Zelfstandige Schilder (Wassenaar)

Door het aantrekken van de particuliere orderportefeuille zoeken we voor een project in Wassenaar een zelfstandige schilder die zijn klus kan opstarten en met goed resultaat kan afmaken. Je komt veelal te werken aan de grotere en luxere particuliere huizen die tiptop in orde gemaakt moeten worden. In deze baan als schilder wordt van je verwacht dat je goed kan communiceren met klanten en hen kan uitleggen wat er die dag gaat gebeuren en hoeveel tijd de werkzaamheden ongeveer in beslag gaan nemen. Daarnaast hoor je natuurlijk bekend te zijn met de gebruikelijke schildersmethodes!

wassenaar    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Voorman / Uitvoerder Schilder (Rotterdam)

Ben jij een ervaren Schilder en heb je altijd al de stap willen maken om leiding te geven aan een enthousiaste groep schilders of heb je al ervaring in het leiding geven? In deze functie (op een Schildersproject in Rotterdam) zal je worden ingezet als meewerkend voorman/ uitvoerder. De Kerntaken behorend bij deze functie zijn o.a; leidinggeven aan een team van vijf schilders, je bent het aanspreekpunt voor de klant en opdrachtgever. Je kan worden ingezet op verschillende grote projecten en begeleidt hierbij het gehele traject.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud (Delft)

Bij deze opdracht werk je aan particuliere woningen. (Delft) Samen met je collega kun je het werk organiseren, jullie bouwen de steigers zelfstandig en efficiënt op en af en werken volgens het verf technisch advies die je hebt meegekregen. Vanzelfsprekend kun je goed afbranden/föhnen, schuren, kitten, plamuren en je kunt snel en strak besnijden. Geheel zelfstandig lever jij als onderhoudsschilder samen met je collega een goed stuk schilderwerk op, verlaat de werkplek niet voordat alles netjes is opgeruimd en dit alles binnen het tijdbestek die de opdrachtgever vraagt.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Ouddorp)

Ben jij een ervaren onderhoudsschilder met passie voor het vak? Voor een project in Ouddorp zijn wij op zoek naar een schilder met ervaring. Het project is voornamelijk buiten; schilderwerk aan woningen. Samen met andere schilders is het uiteraard van belang om nauwkeurig en netjes te werken zodat een kwaliteitsproduct wordt afgeleverd. Je bent tevens in staat om zelfstandig te werken, maar samenwerken in teamverband zal het meest voorkomen.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Alphen A/d Rijn

Een baan als onderhoudsschilder biedt volop afwisseling. Je werkt vaak in de buitenlucht en je ziet het als een uitdaging panden en woningen netjes en correct te onderhouden. Goed schilderwerk verhoogt de levensduur en duurzaamheid van een pand en daar wordt waarde aan gehecht. Voor de functie onderhoudsschilder heb je dan ook flink wat vakkennis nodig om het schilderwerk goed uit te kunnen voeren. Als onderhoudsschilder ga je werken aan een grote opdracht in Alphen a/d Rijn van een woningbouwvereniging. Naast verven ga je sauzen, plamuren, schuren, kitten, afbranden en föhnen. Ook moet je om kunnen gaan met het schilderen van verschillende soorten materialen, zoals hout, staal en beton.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder (onderhoud) Delft

Als Schilder heb je een heel oud, maar tegelijkertijd heel actueel beroep. Zonder schilder kan geen gebouw worden opgeleverd. Vroeger niet en nu nog niet. Heb je passie voor je vak en ben je gefocust op kwaliteit? Kom als Onderhoudsschilder werken bij 1 van onze grootste opdrachtgever.

Voor een opdracht in Delft voer je schilderwerk uit aan woningen, scholen en andere gebouwen. Je hebt kennis van en ervaring met het voorbehandelen van ondergronden en het opbouwen van verfsystemen. Daarnaast heb je ervaring in het uitvoeren van eenvoudige reparaties aan het houtwerk.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Woerden

Ben jij een ervaren onderhoudsschilder? Werk je graag in een leuk team en wil je op korte termijn aan de slag als schilder? Lees dan verder;

Als schilder bij dit grote familiebedrijf voer je schilderwerkzaamheden uit op een project bij een grote woningbouwcorporatie (Woerden). Het geleverde schilderwerk wordt extern gekeurd en daarom is nauwkeurig werken heel belangrijk. Je komt te werken in een leuk team met een collegiale sfeer en samen werken jullie aan dit project onder leiding van een voorman. De gebouwen worden ten tijde van het onderhoud bewoond en/of gebruikt, daarom is het van belang dat je begrip hebt voor bewoners/gebruikers. Je hebt ervaring in het uitvoeren van buitenschilderwerk en restauratie.

Spreekt de functie van onderhoudsschilder je aan en wil je meer weten? Bel of mail ons en we vertellen je er graag meer over.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Glaszetter (Rotterdam)

Heb jij ervaring met glaszetten en werk je graag buiten? Kom je graag bij mensen op bezoek en wil je ervoor zorgen dat ze er weer droog bij zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime glaszetter. Als echte glaszetter heb je ervaring met het plaatsen en vervangen van glas t.b.v. de woning- en utiliteitsbouw (zowel nieuw, renovatie als onderhoud). Tevens ben je bekend met de verschillende soorten glas, het herstellen van schade, opmeten, op maat snijden en afkitten van glas.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Katwijk)

Ben jij een ervaren onderhoudsschilder met passie voor het vak? Voor een project in Katwijk zijn wij op zoek naar een schilder met ervaring. Het project is voornamelijk buiten; schilderwerk aan woningen. Samen met andere schilders is het uiteraard van belang om nauwkeurig en netjes te werken zodat een kwaliteitsproduct wordt afgeleverd. Je bent tevens in staat om zelfstandig te werken, maar samenwerken in teamverband zal het meest voorkomen.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud Wassenaar

Ben jij een ervaren Schilder en ben je op zoek naar een schildersklus in de buurt van Wassenaar? Lees onze vacature dan even door..Vanzelfsprekend kan je afbranden of föhnen, schuren, kitten, plamuren en strak en snel besnijden. Ook kan jij zelf veilig een rolsteiger opbouwen en op een nette manier communiceren met de opdrachtgevers. Voor deze vacature onderhoudsschilder bestaat je werk uit het schilderen van particuliere en eengezinswoningen. Geef jouw voorkeur aan dan houden wij hier rekening mee, ook als je het fijn vindt om met een vaste collega te werken. (Als je een collega huisschilder aanlevert, krijg je daar een bonus voor.)

wassenaar    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud Gevraagd (Delfgauw)

Voor een groot, kwalitatief hoogstaand vastgoedonderhoudsbedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren, allround onderhoudsschilder in de regio van Delfgauw. Als onderhoudsschilder op dit schilderproject (woningen) ben je een aanpakker, die eer heeft van zijn/haar werk. Vakwerk leveren staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast ben je netjes en werk je secuur. Je kunt zelfstandig werken en vind het niet erg om af en toe alleen te staan. Kortom, je bent een ervaren schilder met een afgeronde vakopleiding en minimaal 3 jaar werkervaring in het schilder en renovatieonderhoud.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer

# Pagina 1 van 6
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Taurotoren
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf