BAUCONFLEX

 Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Elektriciens, werken in de Elektrotechniek

Dankzij de vakbekwame elektricien kunnen wij veilig gebruik maken van onze elektrische apparaten door ze eenvoudigweg aan te sluiten op het stopcontact. De elektricien is verantwoordelijk voor het aanleggen, aanpassen en onderhouden van de technische infrastructuur voor de elektriciteit in huis, in kantoor, in gebouwen en in fabrieken. Een elektricien kan nieuwe installaties aanleggen, maar ook bestaande installaties onderhouden en uitbreiden. De elektricien is soms bezig in een woonhuis om een meterkast aan te passen, een andere keer is de elektricien bezig om een krachtstroomcentrale aan te passen.

Elektricien in de nieuwbouw

Een elektricien werkzaam in de nieuwbouw legt op basis van een technische tekening de elektrische infrastructuur aan. In de muren dienen sleuven gefreesd te worden, de elektriciteitsbuizen dienen aangelegd te worden, de lasdozen en de draden moeten getrokken worden. Alles wordt netjes en volgens voorschrift afgemonteerd in de meterkast. Tot slot doet de elektricien een doormeting om de juiste werking te controleren.

Elektricien in bestaande bouw

In veel oude huizen en gebouwen is nog verkeerde bedrading aanwezig. Ook hier kan de elektricien een belangrijke rol spelen door de oude bedrading en oude buissytemen te verwijderen en volgens de nieuwe voorschriften te vervangen. Van die hier ook de meterkast aangepast te worden naar de laatste stand van de techniek.

Opleiding tot elektricien

Een elektricien dient een opleiding elektrotechniek te volgen. Na het leren van de basistechniek kan een specialisatie gekozen worden. Elektriciens dienen zich voortdurend bij te scholen om goed op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op hun vakgebied. Vanzelfsprekend leert een elektricien tijdens de opleiding en in de praktijk om veilig te werken, waarbij de elektricien alle voorschriften in acht neemt.

Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Bauconflex beschikt over 2 vestigingen.

Vestiging Rijswijk
CBBS Flex BV
JC van Markenlaan 3, 2285 VL Rijswijk
Telefoon 06 - 27181445 / 06 - 27231017
Email:

Vestiging Leeuwarden
Bauconflex Noord
Legedyk 4, 8935 DG Leeuwarden
Telefoon 085 - 0667940
Email:

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf