Vacatures Kleinmetaal Bauconflex

Vacatures Metaalbewerker

Wil je graag aan de slag als metaalbewerker? Bij Bauconflex ben je aan het juiste adres! Bauconflex is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en intermediair tussen vakmensen en opdrachtgevers. Wij zoeken vakmensen voor diverse installatiebedrijven. Ben jij die vakman in de metaaltechniek? Dan kunnen wij voor jou bemiddelen bij een installatiebedrijf bij jou in de buurt waar een vakman als jij welkom is. Kijk snel tussen onze vacatures of jouw baan er tussen staat en reageer!

Vacature Constructiebankwerker (Rotterdam)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de metaal sector? Heb je ervaring met MIG/MAG lassen, elektrisch lassen, snijbranden, slijpen en het samenstellen en monteren van staalconstructies? Dan is dit wellicht een baan voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren constructiebankwerker / monteur voor de buitendienst. (omgeving Rotterdam) Deze positie is vrij gekomen door de groei die de opdrachtgever de afgelopen jaren heeft. Als monteur in de buitendienst werk je veelal zelfstandig aan eigen projecten of in teamverband aan de grotere projecten, eventueel de leiding nemen bij grotere projecten in groepsverband hoort tot de mogelijkheden. Hierin wordt verwacht dat je goed bent in MIG/MAG/Electrode lassen van constructies, het assembleren van staalconstructies en eventueel kan leidinggeven aan derden. Spreekt de functie van constructiebankwerker (buitendienst) je aan en wil je meer weten? Bel, of mail ons en we vertellen je er graag meer over!

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Montagemedewerker / Staalconstructie (Zoetermeer)

Als montagemedewerker op dit project in Zoetermeer ben je verantwoordelijk voor het monteren en opbouwen van de staalconstructies en beplating. Je bent regelmatig werkzaam op hoogte waardoor het zeer belangrijk is dat je de veiligheidsvoorschriften te allen tijde naleeft.

Tot je werkzaamheden behoort o.a; Zorg dragen dat de (staal)constructies volgens de procedures en in opdracht van de voorman worden uitgevoerd, Het monteren van op maat gemaakte constructies aan de hand van bouwtekeningen, controleren van de aangeleverde onderdelen tijdens montage en zo nodig herstel of vervang je deze.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Constructiebankwerker, Vlaardingen

In verband met de groei van dit bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren Constructiebankwerker in de buurt van Vlaardingen. Je houdt je voornamelijk bezig met het vervaardigen en monteren van metaalconstructies. Het kan hierbij gaan om complete constructies, maar ook om constructiedelen. Je bent tevens (deels) inzetbaar als lasser, voornamelijk op het gebied van booglassen. Ook andere bewerkingstechnieken behoren tot de taken (denk aan verspanen, zagen, versnijden, zetten, etc.).
Aan de hand van werkopdrachten en fabricagetekeningen, kun je deze taken uitvoeren zowel in de fabriek als op locatie bij opdrachtgevers.

Vlaardingen    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Constructiebankwerker Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Zoetermeer zoeken wij een ervaren constructiebankwerker. Ben jij een constructiebankwerker met gevoel voor meetprecisie en oog voor een goede afwerking? In deze functie ben je voornamelijk bezig met: Constructies lassen, halffabricaten produceren, Werken vanuit samenstellingstekeningen en constructies samenstellen.
Kan jij deze functie zelfstandig uitoefenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Montagemedewerker Metaal

Delft    Tijdelijke overeenkomst    MetaalbewerkerLees meer
Vacature Constructie Bankwerker

Den Haag    Uitzenden    MetaalbewerkerLees meer
#
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Taurotoren
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf