Vacatures Installatiemonteur Bauconflex

Vacatures Installatiemonteur

Wil je graag aan de slag als installatiemonteur? Bij Bauconflex ben je aan het juiste adres! Bauconflex is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en intermediair tussen vakmensen en opdrachtgevers. Wij zoeken vakmensen voor diverse installatiebedrijven. Ben jij die vakman in de installatietechniek? Dan kunnen wij voor jou bemiddelen bij een installatiebedrijf bij jou in de buurt waar een vakman als jij welkom is. Kijk snel tussen onze vacatures of jouw baan er tussen staat en reageer!

Vacature Ervaren Loodgieter/Klussenier Delft

Ben jij een allround Loodgieter / Klussenier met ervaring? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een handyman met vele jaren vak-ervaring. Je weet precies wat dit vak inhoudt en laat dit dan ook zien. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
- Loodgieterswerkzaamheden (water- en gasleiding);
- Cv-onderhoud, installatie en (spoed)reparaties;
- Reparatie van leidingen en afvoeren;
- Lekkages en verhelpen bevroren waterleiding;
- Onderhoud en reparatie aan het sanitair in en om de woning;
- Installatie van gas-, waterleidingen in een nieuwe keuken;
- Radiatoren en beugels demonteren en monteren;
- Demonteren van 'wcd;
- Herstel van spatwanden.
Kortom een breed takenpakket waar jij wel raad mee weet! Kan je direct aan de slag en wil je voor een lange periode aan het werk? Neem gerust contact met mij op! Je mag ook je cv mailen naar .

Delft    Tijdelijke overeenkomst    InstallatiemonteurLees meer
Vacature Loodgieter/Installatiemonteur IJmuiden

Om het team van loodgieters te versterken zijn wij op korte termijn op zoek naar een ervaren, vakbekwame Loodgieter, regio IJmuiden. In de functie van loodgieter ben je verantwoordelijk voor reguliere werkzaamheden in de installatietechniek. Je monteert, installeert en repareert leidingsinstallaties, fittingen en verbindingsstukken van verwarmingssystemen, water- en afvoersystemen. Waar nodig verricht je mogelijk ook onderhoudswerkzaamheden. Het betreft veelal Particuliere projecten in het hogere segment.

Noord Holland    Tijdelijke overeenkomst    InstallatiemonteurLees meer
Vacature Installatiemonteur Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Installatiemonteur in de buurt van Zoetermeer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van het sanitair of vervanging van leidingwerk. Je verzorgt rioleringswerkzaamheden en overige voorkomende loodgieters-werkzaamheden. Tevens voer je onderhouds- en inspectiewerkzaamheden aan daken uit. Ervaring in de CV-installatie is een pré.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    InstallatiemonteurLees meer
#
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Taurotoren
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf