Vacatures Bouw Bauconflex

Vacatures Bouw

Wil je graag aan de slag in de bouw? Bij Bauconflex ben je aan het juiste adres! Bauconflex is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en intermediair tussen vakmensen en opdrachtgevers. Wij zoeken vakmensen voor diverse bouwbedrijven. Ben jij die vakman in de bouw? Dan kunnen wij voor jou bemiddelen bij een bouwbedrijf bij jou in de buurt waar een vakman als jij welkom is. Kijk snel tussen onze vacatures of jouw baan er tussen staat en reageer!

Vacature Schilder

Jij bent een zelfstandige schilder met vervoer , VCA en eigen klimmateriaal.
Over het schilderen en onderhoudswerkzaamheden hoeven jou uiteraard niets te vertellen.
Maar een beetje hulp bij het zoeken van opdrachten en zeker voor de winter en op administratief vlak is uiteraard welkom.
Dan hebben wij een match dit doen wij namelijk voor veel ZZP'ers al.
Geïnteresseerd neem vlug contact met ons op.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Bouwkundig Inspecteur

Bouwkundig Inspecteur

Het is maandagochtend. Je stapt naar binnen in ons kantoor, gelegen in het Haarlemse industriegebied de Waarderpolder.
De koffie staat al klaar. Je neemt even met je collega’s het weekend door. Daarna start je met het bekijken van de e-mail en de agenda voor de komende week.
Dan stap je de auto in en rijd je naar een groot vastgoedcomplex in de buurt van Haarlem. Tijdens de inspectie breng je daar, samen met een Bouwkundig inspecteur collega de onderhoudsconditie duidelijk in kaart. Dit kan volgens verschillende inspectiemethoden waaronder de NEN2767, RGD Boei, destructief onderzoek of andere bewezen inspectie methodieken.
Zijn alle elementen grondig geïnspecteerd en ben je er zeker van dat je ‘de onderste steen boven hebt’ of dat er nog vervolg onderzoek nodig is? Het kan zijn dat je collega bouwkundige inspecteurs inschakelt en detail inspecties laat uitvoeren. Vervolgens werk je op het kantoor in Haarlem jouw rapportage uit zodat je de opdrachtgever inzicht geeft in de bevindingen van jouw bouwkundige inspectie.
Het vervaardigen van CAD tekeningen en het visualiseren van inspectiegegevens op tekening zijn werkzaamheden die bij jou functie als Bouwkundige inspecteur ook voorkomen.
Uiteraard waarborg je de hoge kwaliteitsnorm waar jullie allemaal voor staan dit is namelijk jullie kernwaarden die jullie klanten zo belangrijk vinden.
Een keer per week is er een werkoverleg op ons kantoor in Haarlem . Streven is dit kort en effectief te doen. Agendapunten: de werkverdeling, klantcontacten, de planning, bekijken waar je tegen aan loopt of juist niet. Brainstormen zodat duidelijk is hoe alles loopt. Jouw initiatieven en ideeën worden juist op prijs gesteld!
Je hebt voldoende vrijheid om mee te denken en jezelf en de diensten waaraan je werkt verder te ontwikkelen. Door de week heen krijg je uiteraard alle praktische begeleiding die nodig is.
Vrijdagmiddag sluiten we samen met jou en je collega's de week af. Dit onder het genot van een hapje en een drankje op ons kantoor in Haarlem .
Spreekt jou dit aan? Zie jij deze werkweek voor je en wordt je daar blij van.
Lees dan verder wat voor skills we van je verwachten.

Noord Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Timmerman (Onderhoud) Den Haag

Ben jij een ervaren en gepassioneerde onderhoudstimmerman met tevens ervaring in houtrot saneren? Voor een bedrijf uit Den Haag zoeken wij een zelfstandige onderhoudstimmerman. Je weet van aanpakken en vind het geen probleem om zo nu en dan alleen op deze klus te staan. Natuurlijk zijn er collega's in de buurt, maar zij staan een deurtje verder. Het is een baan met veel afwisseling, zelfstandigheid en uitdagende werkzaamheden. Precies iets voor jou? Reageer vandaag nog door je cv te mailen naar

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Delft.

Voor een grote opdrachtgever in de omgeving Delft zijn wij op zoek naar een zelfstandige schilder die alle fijne kneepjes van het vak kent. De opdrachtgever waar je aan de slag gaat houdt zich bezig met uitvoeren, renoveren en onderhouden van alle voorkomende binnen- en buitenschilderwerken. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf en zij vinden uitmuntende service belangrijk.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?
- Allereerst afplakken natuurlijk, schuren en lakken;
- Je kan advies geven wat betreft kleurgebruik en materiaalgebruik;
- Behandelen van kleine houtrot reparaties;
- En tot slot lever je het werk spik en span af!

Delft    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Onderhouds Timmerman

123

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Houtrotsaneerder (Rotterdam)

Voor een project in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Houtrotsaneerder. Jij weet op een vakkundige manier aangetast hout te repareren. Je hebt ruime ervaring in het verwijderen van houtrot en repareren door middel van twee componenten pasta. Tevens heb je ervaring om delen van bijvoorbeeld kozijnen te vervangen en te herstellen, verwijderen en herstellen van houtrot aan onder andere ramen, deuren, dorpels en kozijnen. Daarnaast corrigeer je de omtrekspeling van ramen en deuren, vervang je hang- en sluitwerk en kit je het werk netjes af. Al met al ben je een vakkundige Houtrotsaneerder met kennis van en ervaring met alle facetten van dit specifieke herstelwerk.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Houtrotsaneerder Delft

Wij zijn op zoek naar een timmerman/houtrotsaneerder voor een langdurig project in Delft. Er word je gevarieerd werk aangeboden op het gebied van het verwijderen van houtrot en het herstellen van onder andere kozijnen, deuren, ramen en dorpels. Daarnaast corrigeer je de omtrekspeling van ramen en deuren, vervang je hang- en sluitwerk en je kit het werk netjes af. Al met al ben je een vakkundige Houtrotsaneerder met kennis en ervaring van alle facetten binnen het hout herstelwerk.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Houtrotsaneerder

Voor een grote klus zijn wij op zoek naar ervaren, vakbekwame houtrotsaneerders. Het project zal starten in juni a.s., tot medio december.


Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Houtrot Saneerder / Timmerman

Wij zijn op zoek naar ervaren, vakbekwame houtrot saneerders. Het project zal starten in juni a.s., tot medio december. Je bent voornamelijk bezig met het onderhoud plegen aan woningen en utiliteit bouw. Denk hierbij aan timmeren , houtrot saneren , schilderen en dergelijke.


Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Gevelreiniger (Woerden)

Als Gevelreiniger / allround medewerker ben je inzetbaar voor allerlei verschillende klussen, hierbij kun je denken aan gevels reinigen, voegen, steigers bouwen, etc. Afhankelijk van de klus waarop jij ingezet wordt, zijn stoffige of hoge omgevingen geen uitzondering. Door jouw proactieve houding ben je een waardevolle aanvulling voor jouw collega('s) en hebben zij veel steun aan jouw hulp.
Welke werkzaamheden kom je vooral tegen?
- Voeg- en metselwerk;
- Gevels reinigen & impregneren;
- Steigers bouwen;
- Vernieuwen kit- en voeg-afdichtingen.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Calculator (Bouwkundig)

Ben jij iemand die zijn projecten van A tot Z onder controle heeft?

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als calculator zul je ondersteuning bieden aan de uitvoerders, in de eerste plaats voor het voortraject, denk hierbij aan inmeten en een inschatting maken van bouwkundige projecten. Daarnaast ga je een werkplan uitschrijven en maak je berekeningen van prijzen voor offertes, waar nodig co-makers inschakelen. Volgt er een opdracht dan moet er worden ingekocht, gepland en geregistreerd. Tijdens de uitvoering ondersteun je tevens de uitvoerders bij de coördinatie van de Bouwkundige werkzaamheden. Is het 100% een bouwkundige opdracht dan fungeer je tevens als uitvoerder. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de operationeel manager.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Inspecteur Vastgoed Onderhoud

Het is maandagochtend. Je stapt naar binnen in ons kantoor, gelegen in Haarlemse industriegebied de Waarderpolder. De koffie staat al klaar. Je neemt even met je collega’s het weekend door. Daarna kruip je achter de computer even de mail doornemen. Een keer per week is er een werkoverleg. Streven is dit kort en effectief te doen. Agendapunten: de werkverdeling, klantcontacten, de planning, bekijken waar je tegen aan loopt of juist niet. Brainstormen zodat duidelijk is hoe alles loopt. Jouw initiatieven en ideeën worden juist op prijs gesteld.

Dan stap je de auto in en rijd naar een groot onderhoudsproject, alles moet daar goed in kaart gebracht worden betreft houtrotschades en andere gebreken aan de woningen. Heb je alles goed in kaart gebracht, dan wordt alles uitgewerkt op kantoor en schrijf je een advies voor de klant uit. Het uitwerken of vervaardigen van Bouwtekening in autocad zijn werkzaamheden die bij jou functie als vastgoed onderhoudsadviseur ook voorkomen.

Uiteraard waarborg je de hoge kwaliteitsnorm waar jullie allemaal voor staan dit is namelijk jullie kernwaarden die jullie klant zo belangrijk vind. Je hebt voldoende vrijheid om mee te denken en jezelf en de diensten waaraan je werkt verder te ontwikkelen. Door de week heen krijg je uiteraard alle praktische begeleiding die nodig is. Vrijdagmiddag sluiten we samen met jou en je collega's de week af. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.

Spreekt jou dit aan? Zie jij deze werkweek voor je en word je daar blij van?
Lees dan verder wat voor skills we van je verwachten.

Jouw Job:
In deze functie ben je betrokken bij het inmeten, inspecteren en opstellen van rapportages. Deze zijn voornamelijk bedoeld voor planmatige onderhoudsprojecten. Ook voer je diverse soorten inspecties uit en leg je de gegevens vast op tekening. Stel daarbij behorende adviezen op. Het is belangrijk dat je een kritische blik hebt en bouwkundige gebreken kan waarnemen.
Uiteindelijk zullen door jou gegeven adviezen er toe leiden dat bedrijven met een correcte budget onderhoud plegen aan gebouwen die dan jaren weer meekunnen.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Verkeersregelaar (Bodegraven)

Als verkeersregelaar houdt je van afwisseling en werk je veel in teamverband. Elke dag is weer anders. Naast overdag is er een mogelijkheid om in de avond en nacht te werken. Je hebt in deze verantwoordelijke functie rekening te houden met meerdere partijen om je heen. Hierbij moet je denken aan weggebruikers, omstanders, wegwerkers en natuurlijk jezelf en je collega’s. Het gaat tenslotte om een goede verkeersdoorstroming en veiligheid op de werkplek. Een verkeersregelaar kan Kordaat handelen en communiceren met tact en slimheid.
Je houdt je als verkeersregelaar bezig met de volgende taken:
– Verkeersstromen begeleiden tijdens bouwwerkzaamheden en/of evenementen;
– Uniforme aanwijzingen zoals stop- en oprijdtekens geven aan verkeersdeelnemers.

Gouda    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Schoonmaakmedewerker / Bouwopruimer (Woerden)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar schoonmakers, Bouwopruimers voor diverse schoonmaakwerk o.a. portieken, trappenhuizen, galerijen van wooncomplexen, Opleveringsschoonmaak verbouwde woningen en bouwplaatsen. Wij zijn op zoek naar een zelfstandig persoon en weet je van aanpakken. Middels professionele schoonmaakchemie en methoden zorg je voor een zichtbaar beter eindresultaat. Het beheersen van de Nederlandse taal is een pre. Verder bieden wij een leuke werkomgeving met prettige collega's en een vergoeding conform CAO!

Gouda    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Projectleider Bouw En Onderhoud.

Als projectleider heb je een uitdagende en verantwoordelijke functie. 50% van de tijd werk je binnen op kantoor en de andere 50% ben je onderweg en op locatie van de projecten. De projecten richten zich met name op kleinschalige nieuwbouw en onderhoud. Daarnaast houdt je je ook bezig met planmatig onderhoud van een groot aantal woningen. Als projectleider bouw heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
- Aansturen van bouwpersoneel;
- Planningen maken voor de timmermannen en monteurs;
- Beheer en bewaking van budgetten;
- Kwaliteitscontrole;
- Bouwvergaderingen bijwonen;
- Contact met opdrachtgevers, gemeenten en bouwpersoneel.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Calculator Bouw (Den Haag)

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een ervaren calculator nieuwbouw en verbouw. De functie van ervaren calculator bestaat onder andere uit het maken en controleren van calculaties voor projecten in de sector nieuwbouw en verbouw. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit berekenen van meer-/minderwerken, het uitwerken van offertes, het aanvragen van prijzen van materiaal, materieel en onderaannemers, het verzorgen van gegevens ten behoeve van nacalculaties en het ondersteunen van de werkvoorbereiding. Je rapporteert direct aan het hoofd van de afdeling. Als calculator ben je ook te vinden op de projecten, waarbij je werken opneemt.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Uitvoerder Bouw (Rotterdam)

Voor onze opdrachtgever in de regio Den Haag / Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder Bouw. In jouw rol als uitvoerder Bouw/ renovatie ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en aansturen van bouwkundige renovatieprojecten. Je hebt al mooie renovatieprojecten op je naam staan. Wat ga je nog meer doen als uitvoerder?
- Opname van renovatieprojecten in de regio Den Haag/ Rotterdam;
- Planningen en organisatie regelen;
- De verantwoordelijkheid voor het aansturen van diverse bouwprojecten dragen;
- Uitvoeringen begeleiden;
- Leiding geven aan bouwplaatspersoneel;
- Contact onderhouden met bewoners.

Wil je meer weten over deze functie van uitvoerder renovatie in de bouw? Neem gerust contact met ons op!

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Projectleider Vastgoedonderhoud

Onze opdrachtgever zoekt een projectleider met ervaring in Vastgoedonderhoud.
Samen met 3 man sterk vorm je het kader van dit bedrijf, bestaande uit de directeur en Calculator.
Hier worden dagelijks beslissingen genomen, problemen getackeld en aanvragen tot opdrachten verworven. Als projectleider ga jij onderdeel uitmaken van dit team. Jouw werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van projecten; Je managet de planning, kwaliteit en budget van projecten. Daarnaast voer je een startwerk gesprek en ben je een echte ‘Peoplemanager’ die de medewerkers weet te motiveren maar als nodig ook duidelijk zijn grenzen stelt. Tevens adviseer je klanten en hou je ‘meer en minder werk’ staten bij; uiteraard in samenwerking met de directeur en calculator.

Dordrecht    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Chauffeur / Bezorger Den Haag

Als chauffeur/ bezorger ben je verantwoordelijk voor het correct afleveren van keukenblokken bij huurwoningen in de omgeving van Den Haag. Onze opdrachtgever zoekt een chauffeur op ZZP basis en iemand die zelfstandig is met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het is de bedoeling dat je de keukenblokken ophaalt bij de loods van onze opdrachtgever (Rotterdam) en deze vervolgens wekelijks bezorgd op het desbetreffende adres in Den Haag. Je zet het pakket klaar voor de timmerlieden op deze opdracht. Naar verwachting duurt dit project 2 tot 2,5 jaar met een uurtarief van €25. Heb je interesse? Neem dan gauw contact met ons op. Of stuur je CV naar .

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Algemeen Gevelwerker (Den Haag)

Onze opdrachtgever is een bekende op het gebied van gevelonderhoud in de regio Haaglanden.
Wegens uitbreiding is het bedrijf hard op zoek naar gevelwerkers / voegers om het team te versterken. Je kan goed zelfstandig werken en bent een harde werker met de juiste instelling. Wat ga je doen? Het uitslijpen/boren van de oude voegen, Het onderhouden en behandelen van voegen, Het toepassen van verschillende soorten voegen en Overige gevelwerkzaamheden.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer

# Pagina 1 van 5
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Taurotoren
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf