Vacatures Bouw Bauconflex

Vacatures Bouw

Wil je graag aan de slag in de bouw? Bij Bauconflex ben je aan het juiste adres! Bauconflex is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en intermediair tussen vakmensen en opdrachtgevers. Wij zoeken vakmensen voor diverse bouwbedrijven. Ben jij die vakman in de bouw? Dan kunnen wij voor jou bemiddelen bij een bouwbedrijf bij jou in de buurt waar een vakman als jij welkom is. Kijk snel tussen onze vacatures of jouw baan er tussen staat en reageer!

Vacature Projectleider Vastgoedonderhoud

Onze opdrachtgever zoekt een projectleider met ervaring in Vastgoedonderhoud.
Samen met 3 man sterk vorm je het kader van dit bedrijf, bestaande uit de directeur en Calculator.
Hier worden dagelijks beslissingen genomen, problemen getackeld en aanvragen tot opdrachten verworven. Als projectleider ga jij onderdeel uitmaken van dit team. Jouw werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van projecten; Je managet de planning, kwaliteit en budget van projecten. Daarnaast voer je een startwerk gesprek en ben je een echte ‘Peoplemanager’ die de medewerkers weet te motiveren maar als nodig ook duidelijk zijn grenzen stelt. Tevens adviseer je klanten en hou je ‘meer en minder werk’ staten bij; uiteraard in samenwerking met de directeur en calculator.

Dordrecht    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Chauffeur / Bezorger Den Haag

Als chauffeur/ bezorger ben je verantwoordelijk voor het correct afleveren van keukenblokken bij huurwoningen in de omgeving van Den Haag. Onze opdrachtgever zoekt een chauffeur op ZZP basis en iemand die zelfstandig is met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het is de bedoeling dat je de keukenblokken ophaalt bij de loods van onze opdrachtgever (Rotterdam) en deze vervolgens wekelijks bezorgd op het desbetreffende adres in Den Haag. Je zet het pakket klaar voor de timmerlieden op deze opdracht. Naar verwachting duurt dit project 2 tot 2,5 jaar met een uurtarief van €25. Heb je interesse? Neem dan gauw contact met ons op. Of stuur je CV naar .

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Algemeen Gevelwerker (Den Haag)

Onze opdrachtgever is een bekende op het gebied van gevelonderhoud in de regio Haaglanden.
Wegens uitbreiding is het bedrijf hard op zoek naar gevelwerkers / voegers om het team te versterken. Je kan goed zelfstandig werken en bent een harde werker met de juiste instelling. Wat ga je doen? Het uitslijpen/boren van de oude voegen, Het onderhouden en behandelen van voegen, Het toepassen van verschillende soorten voegen en Overige gevelwerkzaamheden.

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Kitter (Rotterdam)

Heb jij ervaring als allround kitter en laat jij geen naad ongedekt? Wij zijn op zoek naar een allround kitter voor een opdrachtgever dat kit-voegen nieuw aanbrengt en oude kit-voegen vervangt. Deze klus bevindt zich op een project in Rotterdam. Als Kitter heb je ervaring met; vervangen van slabvoegen, nieuwe kit-voegen aanbrengen tussen kozijnen en metselwerk, kitten van marmeren beplating tussen aluminium kozijnen, kitten van betonnen muur-afdekkers.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Metselaar (Delft)

Wegens drukte bij onze opdrachtgever gevestigd in Delft zijn wij op zoek naar een ervaren en gemotiveerde metselaar/voeger. Heb jij affiniteit met het vak en ben je fulltime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als ervaren metselaar / voeger herstel en renoveer je beschadigd metselwerk. Daarnaast wordt je ingezet voor het metselen van gevels en muren bij nieuwbouwprojecten. Je beschikt als metselaar over de juiste kennis en vaardigheden om elke muur te kunnen metselen.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Metselaar Gezocht (Rotterdam)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een metselaar die ruim 3 jaar ervaring heeft in metselwerk. Het Metsel project is in de buurt van Rotterdam. Als metselaar voer je diverse metselwerkzaamheden uit, waarbij je gebruik maakt van verschillende gereedschappen. Je kan zelfstandig werken en je gaat er altijd voor om een mooi product af te leveren. De werkzaamheden bestaan uit lezen van bouw- en werktekeningen, vaststellen van metselverbanden, berekenen van hoeken en lagen, plaatsen van profielen waartussen gemetseld wordt, op maat maken van stenen of stukken natuursteen, metselen met behulp van profielen en metseldraad, mixen van specie, afwerken en voegen.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Vloer Coater Gezocht (Den Haag)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Vloer-coater! Het betreft een project in Den Haag. De werkzaamheden zijn het aanbrengen van de verschillende lagen vloercoating en alle werkzaamheden die daarbij horen, zoals het verwijderen van oude dilatatievoegen. We zoeken een vloer-coater die van aanpakken weet en die zich voor langere tijd wil binden aan een gerenommeerd familie bedrijf in de omgeving van Den Haag.
Werken betekent hier dat je de kwaliteit van de dienstverlening garandeert en dat je deel uitmaakt van een enthousiast, professioneel team!

Den haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Onderhoudsmedewerker Gebouw (Delft)

‘Maken jouw handen wat je ogen zien en wordt jij daar gelukkig van? wij wel!’

Allereerst start je met zijn allen op de werkplaats in Delft. Met een bakkie (of wat anders) wordt de dag besproken, daarna gaan jullie aan de slag. Het team met wie je gaat werken zijn echte aanpakkers en stralen een werkers mentaliteit uit. Er is veel afwisseling in de werkzaamheden. Jij houdt je onder andere bezig met timmerwerkzaamheden, een stukje elektra, plaatsen van keukenblokken, afhangen van ramen/deuren. Het kan ook voorkomen dat je een dag meehelpt met het reinigen van een gevel, of dilatatievoegen etc…. Kortom een afwisselende baan voor een echte handyman!

Delft    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Gevelwerker Den Haag

Ter uitbreiding van de gevelafdeling zoeken wij naar een ervaren gevelwerker voor een project in Den Haag. Je werkzaamheden bestaan uit het hogedruk reinigen van gevels, het verwijderen van de oude voegen, het aanbrengen van nieuw voegwerk en het impregneren van de gevel.

Den Haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Ervaren Glaszetter (Rotterdam)

Wil jij als glaszetter werken aan renovatie en onderhoud van woningen en gebouwen? Wij zoeken voor een project in Rotterdam naar een ervaren en vakbekwame glaszetter. Als glaszetter monteer je glasconstructies en gebruik je daarbij verschillende beglazingssystemen. Wat ga je nog meer doen?
- Inspecteren en opmeten van de kozijnen;
- Glas op maat snijden;
- Kozijn klaarmaken;
- Glas en kit verwijderen;
- Lijsten plaatsen;
- Kitten.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Kitter Gezocht (Den Haag)

Als kitter op het gebied van coatings ga je aan de slag met afdichtingen en wil je werken in zowel droge als natte ruimten. Je zal allround ingezet gaan worden en bent dus op de hoogte van de verschillende technieken en toepassingen van coatings. Hierbij moet je denken aan het aanbrengen van de juiste materialen in de juiste situatie en kijkt daarbij kritisch naar eigen werk. De opdracht vind plaats in de regio van Den Haag.

Den Haag    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Onderhoudstimmerman om het team op een project in Zoetermeer te komen versterken. Het betreft een functie voor 38 a 40 uur per week.
In deze functie ben je voornamelijk bezig met de volgende werkzaamheden:

- Onderhoud en af-timmerwerkzaamheden;
- Het muteren van woningen en herstellen van houtrot;
- Plaatsen van kozijnen en het hangen van deuren en ramen.

Het is belangrijk dat je zelfstandig en vakbekwaam bent. Je werkt nauwkeurig en neemt jouw timmerwerk echt serieus!

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman (Rijnsburg)

Voor een nieuw, langdurig project in Rijnsburg zoeken wij een vakbekwame Timmerman / houtrotreparateur. Op deze klus ben je verantwoordelijk voor plaatsing en herstel van hout(constructies). De werkzaamheden die hierbij horen zijn erg divers: Plaatsing van ramen, kozijnen, deuren, maar ook door houtrot aangetast houtwerk repareren. Weet je ook wat van schilderwerk, metselwerk en stucwerk? Dan ben jij geschikt voor een baan als timmerkracht. Je bent in het hele proces verantwoordelijk voor het timmerwerk, van het voorbereiden van de timmerwerkzaamheden en de uitvoer ervan, tot de controle. Voldoe jij aan de volledige beschrijving wat hier beschreven is? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Onderhoudstimmerman Leerdam

Voor deze gerenommeerde opdrachtgever uit Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een ervaren Onderhoudstimmerman / Houtrot reparateur voor een project in Leerdam. Naast de reguliere onderhoudstimmerwerkzaamheden (afhangen van deuren, hang- en sluitwerk en montage van boeidelen) komt tevens het repareren van houtrot aan bod. Hier heb je ook al ruime ervaring mee. Een afwisselende, zelfstandige functie.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Houtrotsaneerder Delft

Wij zijn op zoek naar een timmerman/houtrotsaneerder voor een langdurig project in Delft. Er word je gevarieerd werk aangeboden op het gebied van het verwijderen van houtrot en het herstellen van onder andere kozijnen, deuren, ramen en dorpels. Daarnaast corrigeer je de omtrekspeling van ramen en deuren, vervang je hang- en sluitwerk en je kit het werk netjes af. Al met al ben je een vakkundige Houtrotsaneerder met kennis en ervaring van alle facetten binnen het hout herstelwerk.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Timmerlieden Onderhoud Rijswijk

Een nieuwe opdracht in Rijswijk is gestart. Voor dit project zoeken wij nog timmerlieden die ruime ervaring heeft in onderhoud – en renovatiewerk. Wij zoeken zelfstandige, vakbekwame onderhoudstimmerlieden. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het renoveren van woningen.

Rijswijk    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Glaszetter Gezocht! (Rotterdam)

Voor een project in Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren glaszetters. Als glaszetter monteer je glasconstructies en gebruik je daarbij verschillende beglazingssystemen. Wat ga je nog meer doen?
- Inspecteren en opmeten van de kozijnen;
- Glas op maat snijden;
- Kozijn klaarmaken;
- Glas en kit verwijderen;
- Lijsten plaatsen;
- Kitten.
Je werkt aan renovatie en onderhoud van woningen en gebouwen, zowel binnen als buiten.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Timmerman Onderhoud Schiedam

Wil jij werken voor een grote opdrachtgever met mooie projecten in het vooruitzicht? Lees de vacature dan even verder. Wij zoeken een ervaren, vakbekwame onderhoudstimmerman voor een project in Schiedam. Je weet van aanpakken en kan goed zelfstandig aan het werk. Je weet waar je over praat en laat dit uiteraard zien. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het renoveren, onderhouden van bedrijfsgebouwen en woningen. Tevens heb je een stukje ervaring met houtrot. Lijkt dit jou een leuk project bij een fijne werkgever, neem gerust contact met ons op voor meer info!

schiedam    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Houtrotsaneerder Zoetermeer

Ter versterking van het team zoekt deze opdrachtgever een ervaren Houtrotspecialist/Timmerman. Jij kan zo zien waar het houtrot zit en je bent bekend met het uitfrezen van rotte delen, het verwerken van speciale epoxy pasta’s, zoals: o.a. Repair Care en Renovate en het netjes afwerken hiervan. Daarnaast kun jij als houtrotsaneerder/ timmerman, ook deelvervangingen doen en een compleet raam of een deur vervangen. Het project is in Zoetermeer.

Zoetermeer    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer
Vacature Metselaar, Maasland

Door enorme groei in dit bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren Metselaar. Het 'Metsel-project'is in de buurt van Maasland. Op deze klus is het van belang dat je zelfstandig aan de slag kan. Je weet van aanpakken en bent flexibel.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    BouwLees meer

# Pagina 1 van 4
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Taurotoren
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf