Vacatures Elektriciens Baconflex

Vacatures Elektricien

Wil je graag aan de slag als elektricien? Bij Bauconflex ben je aan het juiste adres! Bauconflex is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en intermediair tussen vakmensen en opdrachtgevers. Wij zoeken vakmensen voor diverse installatiebedrijven. Ben jij die vakman in de installatietechniek? Dan kunnen wij voor jou bemiddelen bij een installatiebedrijf bij jou in de buurt waar een vakman als jij welkom is. Kijk snel tussen onze vacatures of jouw baan er tussen staat en reageer!

Vacature Elektromonteur (Rijswijk)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandig Elektromonteur. (in de buurt van Rijswijk) In deze functie werkt u aan diverse soorten elektrotechnische installaties in de utiliteit, industrie of woningbouw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het plaatsen van schakelmateriaal, leidingwerk, verlichting, voeding, telecommunicatie, netwerken, inbraaksignalering etc.. U heeft dus vaak te maken met sterk- en zwakstroominstallaties. De werkzaamheden betreffen zowel nieuwbouw als renovatie.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    ElektricienLees meer
Vacature Elektromonteur Rotterdam

Ben jij spanning altijd de baas? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige, vakbekwame Elektricien. Zet je vakmanschap in voor een mooi project. Het is een klus voor langere tijd in Rotterdam, met een salaris conform CAO Kleinmetaal en opleidingsmogelijkheden.

Als elektricien installeer je elektrotechnische installaties. Dat betekent dat jij:
- Installeert, onderhoud, test en repareert;
- Bijstellingen verricht;
- Vooral aan de slag gaat met elektromechanische installaties, apparaten, bedradingen en schakelmateriaal.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    ElektricienLees meer
#
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Taurotoren
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf