BAUCONFLEX

 Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Installatiemonteurs, werken in de Installatietechniek

De installatietechniek is een mooi vakgebied, waarin verschillende displicines bij elkaar komen. In de basis staat installatietechniek voor het aanleggen van technische installaties en het onderhouden van die installaties. Onder de installatietechniek kunnen elektrotechnische installaties gerekend worden, maar ook installaties als de centrale verwarming en gasinstallaties, het water en het sanitair.

Binnen deze branche is de installatiemonteur werkzaam, die 1 of meer disciplines van het vak beheerst. Een installatiemonteur kan een centrale verwarming installatie aanleggen, inclusief de plaatsing van de ketels. Waar nodig kan de installatiemonteur ook het nodige laswerk verrichten.

De installatiemonteur is vaak werkzaam vanuit een installatiebedrijf. Het installatiebedrijf kan de monteur inschakelen voor uiteenlopende projecten, zowel in de nieuwbouw als in bestaande bouw.

Bij het plaatsen van een CV-installatie behoort uiteraard ook het aanleggen van gas- en waterleidingen. Met name het werken aan de gasinstallatie vereist goede kennis en kunde van de installatiemonteur, gezien de mogelijke gevolgen van een onjuist aangelegde gasleiding of gasleidingfitting. De vakbekwame installatiemonteur zal alle geldende voorschriften zorgvuldig opvolgen.

Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Bauconflex beschikt over 2 vestigingen.

Vestiging Rijswijk
CBBS Flex BV
JC van Markenlaan 3, 2285 VL Rijswijk
Telefoon 06 - 27181445 / 06 - 27231017
Email:

Vestiging Leeuwarden
Bauconflex Noord
Legedyk 4, 8935 DG Leeuwarden
Telefoon 085 - 0667940
Email:

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf