Functieomschrijving

(Junior) Bouwkundig inspecteur omgeving Amsterdam(Fulltime).
Ben jij leergierige persoon en opzoek naar een afwisselende en leuke baan, techniek en bouw is een sector waar jij interesse in hebt en affiniteit mee hebt lees dan gauw verder.
Zomaar een week van bouwkundig inspecteur ,
Op maandag kom je binnen op kantoor, pakt een kop koffie, neemt met je collega’s kort het weekend door en vervolgens ga je aan de slag. In de voorgaande week heeft het werkoverleg al plaatsgevonden, dus begin je de nieuwe week met een volledig overzicht.
Dan stap je de auto in en rijdt naar een groot vastgoedcomplex. Tijdens de inspectie breng je daar, samen met een collega, de onderhoudsconditie duidelijk in kaart. Dit kan volgens verschillende inspectiemethoden waaronder de NEN2767, RGD Boei, destructief onderzoek of andere bewezen inspectie methodieken.
Alle elementen worden grondig geïnspecteerd en ben je er niet zeker van dat je ‘de onderste steen boven hebt gehaald’, dan geef je aan dat er vervolgonderzoek nodig is. Het kan zijn dat je collega inspecteurs inschakelt en detail-inspecties laat uitvoeren.
Vervolgens werk je op kantoor jouw rapportage uit, zodat je de opdrachtgever inzicht geeft in de bevindingen van jouw inspectie.
Het uitwerken van inspectiegegevens, het opstellen van de rapportage en bijbehorende inspectieoverzichten beslaan een groot deel van jouw week.
Het vervaardigen van CAD tekeningen en het visualiseren van inspectiegegevens op tekening zijn werkzaamheden die bij jouw functie als bouwkundig onderhoud specialist voorkomen.
Uiteraard waarborg je de hoge kwaliteitsnorm waar wij allemaal voor staan. Dit is namelijk één van onze kernwaarden, die de klanten zo belangrijk vinden.
Je hebt de vrijheid om mee te denken en jezelf en de diensten waaraan je werkt verder te ontwikkelen. Door de week heen krijg je uiteraard alle praktische begeleiding die nodig is.
Vrijdagmiddag sluiten we samen met jou en je collega’s de week af. Dit onder het genot van een hapje en een drankje .

Wat verwachten we van jou

Wat verwachten van jou
• Je beschikt over MBO bouw of techniek –werk en –denkniveau.
• Je bent iemand die zorgt voor een eindproduct van hoge kwaliteit en kunt goed rapporteren.
• Als je kunt werken met Autocad en/of Revit en bekend bent met het opstellen van. tekeningen en/of modellen, is dit een pré.
Je beschikt over de volgende karakter eigenschappen
• Zelfstandig en bewust van je verantwoordelijkheid.
• Gedreven en ambitieus.
• Kritisch en secuur.

Wat mag je van ons verwachten

Wij bieden:
Een baan met hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, prima werksfeer en leuke collega’s.
Bruto maand salaris € 2500 tot 3200,- afhankelijk van relevante werkervaring en zelfstandigheid.
Een afwisselende functie waarbij je zowel binnen op kantoor als op projecten buiten werkt.
Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open; of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
Een opleidingstraject waar je direct start met werken en leren dus theorie praktijk lopen samen ineen.

Over ons

Bauconflex is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling tussen vakmensen en opdrachtgevers in de bouw en techniek. We werken het meest met schilders, timmerlieden, loodgieters, cv installateurs en constructiebankwerkers. Wij zijn intermediair voor uitvoerende werkplekken, maar ook voor kaderfuncties in de technische branches.
Als jij in ons team past proberen wij je zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers kunnen wij onze vakmensen vaak al binnen een korte termijn een uitzendbaan, detachering bij een project of een vaste baan aanbieden.Ook starters die in de bouw en techniek een carrière willen maken zijn uiteraard welkom bij ons. We kunnen je helpen bij het maken van een plan van aanpak en ontwikkelen van een POP (Persoonlijk OpleidingsPlan).
Met behulp van subsidies zijn vaak budgetten te creëren om opleidingen te bekostigen. Daarnaast investeren wij zelf ook vaak in opleidingen voor kansrijke mensen. Daardoor hebben wij een ‘talenten pool’ met vaklieden die al jarenlang bij ons werken. Die mannen bieden we een baangarantie en daar hebben we ook echt een band mee.

Sollicitatie

Zoek je werk en wil je dat wij jou helpen bij het vinden van een baan? Stuur ons jouw CV en stel jezelf even kort voor in dat bericht. Als je referenties hebt zien we die ook graag in jouw CV terug.
Als we het idee hebben dat wij daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen gaan we altijd één persoonlijk gesprek aan. In dat gesprek luisteren we naar je wensen en ambitie en bespreken we de mogelijkheden van onze samenwerking.
Wij bouwen samen met jou aan dé Toekomst.

Soort contract:
Tijdelijke overeenkomst
Ervaring:
1 jaar
Werklocatie:
Amsterdam -
Geplaatst op:
17-08-2021
Categorie:
Kaderfunctie Bouw
Opdrachtgever:
Bauconflex
Solliciteren op deze vacature

(Upload limiet: 16M)
Met het verzenden van dit sollicatieformulier
ga ik tevens akkoord met de Privacyverklaring

(de link opent in een nieuw venster).
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Bauconflex beschikt over 2 vestigingen.

Vestiging Rijswijk
CBBS Flex BV
JC van Markenlaan 3, 2285 VL Rijswijk
Telefoon 06 - 27181445 / 06 - 27231017
Email:

Vestiging Leeuwarden
Bauconflex Noord
Legedyk 4, 8935 DG Leeuwarden
Telefoon 085 - 0667940
Email:

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf