Vacature Onderhoudsschilder Gorinchem

Wij zijn voor een project in Gorinchem op zoek naar een Onderhoudsschilder met ervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je kwalitatief mooi schilderwerk kan leveren? Dan wordt jij bij onze opdrachtgever en natuurlijk bij ons erg gewaardeerd!
Als Onderhoudsschilder wordt er verwacht dat je verantwoording neemt en dat je breed inzetbaar bent. Je kan goed zelfstandig werken en vind het dan ook geen probleem om zowel alleen als in teamverband te werken. Werken op ladders, steigers en in hoogwerkers is voor jou 'een appeltje eitje'. Je bent spontaan, gemotiveerd en communicatief vaardig. Daarnaast beheers je de volgende werkzaamheden; Binnen- en buitenschilderwerk, Lakken, Gronden, Schuren en Sausen!

Gorinchem    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Zelfstandige Schilder (Wassenaar)

Door het aantrekken van de particuliere orderportefeuille zoeken we voor een project in Wassenaar een zelfstandige schilder die zijn klus kan opstarten en met goed resultaat kan afmaken. Je komt veelal te werken aan de grotere en luxere particuliere huizen die tiptop in orde gemaakt moeten worden. In deze baan als schilder wordt van je verwacht dat je goed kan communiceren met klanten en hen kan uitleggen wat er die dag gaat gebeuren en hoeveel tijd de werkzaamheden ongeveer in beslag gaan nemen. Daarnaast hoor je natuurlijk bekend te zijn met de gebruikelijke schildersmethodes!

wassenaar    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Voorman / Uitvoerder Schilder (Rotterdam)

Ben jij een ervaren Schilder en heb je altijd al de stap willen maken om leiding te geven aan een enthousiaste groep schilders of heb je al ervaring in het leiding geven? In deze functie (op een Schildersproject in Rotterdam) zal je worden ingezet als meewerkend voorman/ uitvoerder. De Kerntaken behorend bij deze functie zijn o.a; leidinggeven aan een team van vijf schilders, je bent het aanspreekpunt voor de klant en opdrachtgever. Je kan worden ingezet op verschillende grote projecten en begeleidt hierbij het gehele traject.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud (Delft)

Bij deze opdracht werk je aan particuliere woningen. (Delft) Samen met je collega kun je het werk organiseren, jullie bouwen de steigers zelfstandig en efficiënt op en af en werken volgens het verf technisch advies die je hebt meegekregen. Vanzelfsprekend kun je goed afbranden/föhnen, schuren, kitten, plamuren en je kunt snel en strak besnijden. Geheel zelfstandig lever jij als onderhoudsschilder samen met je collega een goed stuk schilderwerk op, verlaat de werkplek niet voordat alles netjes is opgeruimd en dit alles binnen het tijdbestek die de opdrachtgever vraagt.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Ouddorp)

Ben jij een ervaren onderhoudsschilder met passie voor het vak? Voor een project in Ouddorp zijn wij op zoek naar een schilder met ervaring. Het project is voornamelijk buiten; schilderwerk aan woningen. Samen met andere schilders is het uiteraard van belang om nauwkeurig en netjes te werken zodat een kwaliteitsproduct wordt afgeleverd. Je bent tevens in staat om zelfstandig te werken, maar samenwerken in teamverband zal het meest voorkomen.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Alphen A/d Rijn

Een baan als onderhoudsschilder biedt volop afwisseling. Je werkt vaak in de buitenlucht en je ziet het als een uitdaging panden en woningen netjes en correct te onderhouden. Goed schilderwerk verhoogt de levensduur en duurzaamheid van een pand en daar wordt waarde aan gehecht. Voor de functie onderhoudsschilder heb je dan ook flink wat vakkennis nodig om het schilderwerk goed uit te kunnen voeren. Als onderhoudsschilder ga je werken aan een grote opdracht in Alphen a/d Rijn van een woningbouwvereniging. Naast verven ga je sauzen, plamuren, schuren, kitten, afbranden en föhnen. Ook moet je om kunnen gaan met het schilderen van verschillende soorten materialen, zoals hout, staal en beton.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder (onderhoud) Delft

Als Schilder heb je een heel oud, maar tegelijkertijd heel actueel beroep. Zonder schilder kan geen gebouw worden opgeleverd. Vroeger niet en nu nog niet. Heb je passie voor je vak en ben je gefocust op kwaliteit? Kom als Onderhoudsschilder werken bij 1 van onze grootste opdrachtgever.

Voor een opdracht in Delft voer je schilderwerk uit aan woningen, scholen en andere gebouwen. Je hebt kennis van en ervaring met het voorbehandelen van ondergronden en het opbouwen van verfsystemen. Daarnaast heb je ervaring in het uitvoeren van eenvoudige reparaties aan het houtwerk.

Delft    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Woerden

Ben jij een ervaren onderhoudsschilder? Werk je graag in een leuk team en wil je op korte termijn aan de slag als schilder? Lees dan verder;

Als schilder bij dit grote familiebedrijf voer je schilderwerkzaamheden uit op een project bij een grote woningbouwcorporatie (Woerden). Het geleverde schilderwerk wordt extern gekeurd en daarom is nauwkeurig werken heel belangrijk. Je komt te werken in een leuk team met een collegiale sfeer en samen werken jullie aan dit project onder leiding van een voorman. De gebouwen worden ten tijde van het onderhoud bewoond en/of gebruikt, daarom is het van belang dat je begrip hebt voor bewoners/gebruikers. Je hebt ervaring in het uitvoeren van buitenschilderwerk en restauratie.

Spreekt de functie van onderhoudsschilder je aan en wil je meer weten? Bel of mail ons en we vertellen je er graag meer over.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Glaszetter (Rotterdam)

Heb jij ervaring met glaszetten en werk je graag buiten? Kom je graag bij mensen op bezoek en wil je ervoor zorgen dat ze er weer droog bij zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime glaszetter. Als echte glaszetter heb je ervaring met het plaatsen en vervangen van glas t.b.v. de woning- en utiliteitsbouw (zowel nieuw, renovatie als onderhoud). Tevens ben je bekend met de verschillende soorten glas, het herstellen van schade, opmeten, op maat snijden en afkitten van glas.

Rotterdam    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Katwijk)

Ben jij een ervaren onderhoudsschilder met passie voor het vak? Voor een project in Katwijk zijn wij op zoek naar een schilder met ervaring. Het project is voornamelijk buiten; schilderwerk aan woningen. Samen met andere schilders is het uiteraard van belang om nauwkeurig en netjes te werken zodat een kwaliteitsproduct wordt afgeleverd. Je bent tevens in staat om zelfstandig te werken, maar samenwerken in teamverband zal het meest voorkomen.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud Wassenaar

Ben jij een ervaren Schilder en ben je op zoek naar een schildersklus in de buurt van Wassenaar? Lees onze vacature dan even door..Vanzelfsprekend kan je afbranden of föhnen, schuren, kitten, plamuren en strak en snel besnijden. Ook kan jij zelf veilig een rolsteiger opbouwen en op een nette manier communiceren met de opdrachtgevers. Voor deze vacature onderhoudsschilder bestaat je werk uit het schilderen van particuliere en eengezinswoningen. Geef jouw voorkeur aan dan houden wij hier rekening mee, ook als je het fijn vindt om met een vaste collega te werken. (Als je een collega huisschilder aanlevert, krijg je daar een bonus voor.)

wassenaar    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud Gevraagd (Delfgauw)

Voor een groot, kwalitatief hoogstaand vastgoedonderhoudsbedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren, allround onderhoudsschilder in de regio van Delfgauw. Als onderhoudsschilder op dit schilderproject (woningen) ben je een aanpakker, die eer heeft van zijn/haar werk. Vakwerk leveren staat bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast ben je netjes en werk je secuur. Je kunt zelfstandig werken en vind het niet erg om af en toe alleen te staan. Kortom, je bent een ervaren schilder met een afgeronde vakopleiding en minimaal 3 jaar werkervaring in het schilder en renovatieonderhoud.

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Naaldwijk)

In Naaldwijk is een project gestart waarbij nog een aantal vakbekwame onderhoudsschilders nodig zijn. Deze opdracht voeren wij uit voor een gerenommeerd onderhoudsbedrijf dat op zoek is naar een zelfstandig werkend en nauwkeurige onderhoudsschilder. Op dit project betreft het voornamelijk onderhoud en renovatiewerk. Je werk bestaat uit het schilderen van eengezinswoningen.

Ben jij die gemotiveerde onderhoudsschilder die zich onderscheidt door middel van vakkennis en betrokkenheid in je werk. Ga jij elke dag met een flinke dosis inzet, verantwoordelijkheidsgevoel, passie en met plezier naar je werk? Dan zal onze opdrachtgever blij met jou zijn! Reageer gauw op deze vacature! Bij vragen kun je gerust contact met ons opnemen!

Naaldwijk    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Roosendaal)

Voor een project in Roosendaal zijn wij op zoek naar ervaren, vakbekwame onderhoudsschilders. Wij zoeken zelfstandige schilders die hun vak verstaan! Op dit project betreft het voornamelijk onderhoud en renovatiewerk. Je werk bestaat uit het schilderen van eengezinswoningen. Vanzelfsprekend kan jij afbranden of föhnen, schuren, kitten, plamuren en strak en snel besnijden. Verder ben jij prima in staat om op een nette manier te communiceren met klanten.

Noord Brabant    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Roosendaal)

Voor een project in Roosendaal zijn wij op zoek naar ervaren, vakbekwame onderhoudsschilders. Wij zoeken zelfstandige schilders die hun vak verstaan! Op dit project betreft het voornamelijk onderhoud en renovatiewerk. Je werk bestaat uit het schilderen van eengezinswoningen. Vanzelfsprekend kan jij afbranden of föhnen, schuren, kitten, plamuren en strak en snel besnijden. Verder ben jij prima in staat om op een nette manier te communiceren met klanten.

Noord Brabant    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Schilder Onderhoud (Breda)

Voor onze opdrachtgever zijn wij voor een nieuw project in Breda op zoek naar een vakbekwame en zelfstandige schilder. Je komt te werken op een groot onderhoudsproject. Aangezien het hoogseizoen op gang komt zoeken wij tevens versterking die op langere termijn het team komt versterken. Je neemt als schilder je verantwoordelijkheid voor al het binnen- en buiten schilderwerk, daarnaast ben je verantwoordelijk voor onder andere:

- Het voorbereidend werk (afplakken en schuren);
- Gronden;
- Lakken;
- Sausen;
- Kitten;
- (indien nodig) Houtrotreparatie

Noord Brabant    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Gorinchem

Een baan als onderhoudsschilder biedt volop afwisseling. Je werkt vaak in de buitenlucht en je ziet het als een uitdaging panden en woningen netjes en correct te onderhouden. Goed schilderwerk verhoogt de levensduur en duurzaamheid van een pand en daar wordt waarde aan gehecht. Voor de functie onderhoudsschilder heb je dan ook flink wat vakkennis nodig om het werk goed uit te kunnen voeren. Als onderhoudsschilder ga je werken in Gorinchem aan een grote opdracht van een woningbouwvereniging. Naast verven ga je sauzen, plamuren, schuren, kitten, afbranden en föhnen. Ook moet je om kunnen gaan met het schilderen van verschillende soorten materialen, zoals hout, staal en beton.

Gorinchem    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder Breda

Goed schilderwerk verhoogt de levensduur en duurzaamheid van een pand en daar wordt waarde aan gehecht. Voor de functie onderhoudsschilder heb je dan ook flink wat vakkennis nodig om het werk goed uit te kunnen voeren. Voor onze opdrachtgever hebben wij per direct een zelfstandige, leuke baan voor een ervaren Onderhoudsschilder in de regio van Breda.

In deze functie voer je schilderwerk uit aan woningen en bedrijfspanden. Je komt te werken in een klein team of je gaat zelfstandig aan de slag. De verantwoordelijkheid van jou als schilder begint bij de voorbewerking en eindigt bij de gehele afwerking van dit project. Behalve het aanbrengen van beschermende verflagen kan je worden gevraagd om beschadigde of verouderde onderdelen van het gebouw te repareren of te vervangen.

Noord Brabant    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature (Assistent) Schilder (Rijswijk)

Voor een schildersbedrijf in de regio Rijswijk/Delft zjjn wij op zoek naar een (assistent) Schilder. We zijn op zoek naar een enthousiaste, hardwerkende en serieuze man/vrouw. Met assistent schilder bedoeld men mensen zonder diploma, of schoolverlater. Ben jij op zoek naar een nieuwe werkgever en een grote schildersklus? En vind je het leuk om in het onderhoud te werken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Rijswijk    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer
Vacature Onderhoudsschilder (Zwijndrecht)

Voor een project in Zwijndrecht zijn wij voor een grote opdrachtgever op zoek naar een zelfstandige en vakbekwame onderhoudsschilder. Het werk is voor langere tijd en start zo spoedig mogelijk. Als onderhoudsschilder ben je gewend om je handen uit de mouwen te steken en vind je vakwerk leveren erg belangrijk. Je bent een ervaren schilder met een afgeronde schildersopleiding. De werkzaamheden bestaat voornamelijk uit onderhoudswerk (schilderen van houtwerk van o.a. woningen en gebouwen.)

Zuid Holland    Tijdelijke overeenkomst    SchilderLees meer

# Pagina 1 van 5
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Taurotoren
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf