Functieomschrijving

Altijd al willen werken bij een groot familiebedrijf met mooie bouwprojecten in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Sliedrecht? Heb je ervaring of lijkt het je leuk om funderingen, stelwerk en kozijnen te plaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Natuurlijk ga je binnen de functie (afhankelijk van je ervaring) nog meer doen. Het lijkt je leuk om vakkundig timmerwerkzaamheden uit te voeren, afhankelijk van jouw ervaring, deins je er niet voor terug om (bouw)tekeningen te lezen en uit te voeren. Heb je ervaring in het stellen en plaatsen van kozijnen. Het is mogelijk om in de: renovatie, onderhoud of bijvoorbeeld in de nieuwbouw van woningen of utiliteitsbouw aan de slag te gaan.

Functie-eisen

- Een afgeronde bouwkundige opleiding;
- Je kan nauwkeurig en zelfstandig werken;
- In teamverband werken is geen probleem voor jou;
- Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf die vanaf de 19e eeuw al actief is in de timmer- en bouwwereld. Met inmiddels opdrachtgevers door heel Nederland. Van ambachtelijk timmerwerk tot duurzaam bouwen. Na 4 generaties weet dit bedrijf precies hoe zij snel en vakkundig een bouwproject aanpakt. Blijvend is het ondernemerschap en de regie vanuit Sliedrecht!

Bedrijfscultuur

Werken bij deze opdrachtgever is meewerken aan de toekomst. In een familiebedrijf en ambitieuze omgeving. Want bouwen gaat niet alleen over steen, staal en glas. Bouwen gaat over leven en werken in een prettige werkomgeving.

Soort contract:
Tijdelijke overeenkomst
Dienstverband:
Ervaring:
Salarisniveau:
2500-3500
Werklocatie:
Zuid Holland
Geplaatst op:
13-09-2019
Solliciteren op deze vacature

(Upload limiet: 64M)
Met het verzenden van dit sollicatieformulier
ga ik tevens akkoord met de Privacyverklaring

(de link opent in een nieuw venster).
Bauconflex Arbeidsbemiddeling Intermediair Vacaturebank

Arbeidsbemiddeling en Intermediair in Bouw en Techniek

Taurotoren
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
Telefoon 06 - 55 77 53 75

Bauconflex SBB Erkend Leerbedrijf

Bauconflex is een Erkend Leerbedrijf